Skocz do zawartości

Rozi - Bliskie Spotkania Trzeciego Stopnie EP

Featured Replies

Opublikowano

Założę sobie temat, bo w sumie bardzo się jaram, że coś takiego wydaje i jestem ciekawy jak to wszystko wyjdzie. Dobra, konkrety:

36583_435197889851504_336221666_n.jpg

Tracklista:

1. Intro (Spotkanie)

2. Moonrunner (prod. Klimek)

3. Szukam Człowieka Wśród Ludzi (prod. PWL)

4. Mea Nocte (prod. Klimek)

5. Richard Harrow (prod. PWL)

6. Ręka Mistrza (feat. Abru & Gruby) (prod. Klimek)

7. Outro (Pożegnanie)

8. Niosą Twoją Trumnę (bonus track) (prod. Kno)

Data wydania to druga połowa listopada raczej. W piątek będzie pierwsza wizyta w studiu i nagram połowę EPki, oraz puszczę jakiś singiel.

EPka będzie dostępna do odsłuchu tu - http://soundcloud.com/rozilsky, oraz do pobrania.

Jaranko x czekanko!

EDIT: Literówka w nazwie tematu ^_^

Edytowane przez Rozi

• Odpowiedzi 95
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nagramy coś wierzę

• co za ego ku.rwa wypier.dalaka z tym do tematu o własnej twórczości. jakby każdy pierwszy lamus zakładał sobie tematy o swoich internetowych rapsach to nic innego by tu nie było.

• Ty jesteś tylko na jednym tracku kłamczuszku:     6. Ręka Mistrza (feat. Abru & Gruby) (prod. Klimek)

Opublikowano

:empathy3:

Opublikowano

Możliwe, ale robię to raczej dla siebie.

Opublikowano

Rozi za dużo murzyńców się naoglądał lol

Opublikowano

Ty jesteś tylko na jednym tracku kłamczuszku:

6. Ręka Mistrza (feat. Abru & Gruby) (prod. Klimek)

Opublikowano

nie nagrales zadnego materialu poki co, ale juz masz okladke, trackliste i biznesplan wydawniczy na nastepny rok, tak sie chyba rapu nie robi. wiem ze to zajawa i robi sie to z satysfakcja, ale na poczatku potrzeba jak najwiecej dystansu do swojej tworczosci.

Opublikowano

Widzę, że małe masz pojęcie o tworzeniu rapu.

Opublikowano

Rozi przesłuchałem to co masz na soundcloud i czemu spiewasz o czyms do czego sie sam nie stosujesz?

jest tam takie cos " Sport to zdrowie" no widac po Tobie :P

Opublikowano

Klimatyczna okładka,sam robiles ja?

Opublikowano

Nie, zrobił ją Wabik Na Baby a.k.a. Mysza7.

Opublikowano

to jest lepsze od polowy mainstreamowego gow.na, smutno mi sie zrobilo, bo nie mam jak roziemu przys.rac. :_(*

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Nie, zrobił ją Wabik Na Baby a.k.a. Mysza7.

czyli co? te wszystkie hejty, przeróbki zdjęć, hip-hopsy.pl to chłyt matentingowy? :(

Opublikowano

To było przed tym.

Opublikowano

Czy 8 kawałek jest o Myszy7?

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

chu.jowe, napisz dobry tekst z rymami, bo jak słyszę tylko 2 rymy w zwrotce to żal mi dupę ściska.

Opublikowano

co za ego ku.rwa wypier.dalaka z tym do tematu o własnej twórczości. jakby każdy pierwszy lamus zakładał sobie tematy o swoich internetowych rapsach to nic innego by tu nie było.

Opublikowano

chu.jowe, napisz dobry tekst z rymami, bo jak słyszę tylko 2 rymy w zwrotce to żal mi dupę ściska.

Podaj przykład 'tych dwóch rymów w zwrotce', bardzo proszę.

5. Richard Harrow (prod. PWL)

I lol'd

Z tego kawałka jestem najbardziej dumny ;>

Opublikowano

Podaj przykład 'tych dwóch rymów w zwrotce', bardzo proszę.

Nie chce mi się słuchać tego drugi raz. Wyraziłem moją opinię i to co zapamiętałem po szybkim odsłuchaniu tych utworów.

No słabizna ogółem, nie zdobędziesz za dużo fanów, co najwyżej kolegów z podwórka :D

Opublikowano

ROZI KENDRIKIEM LAMAREM FORUMA