Opublikowano 23 października 201212 l Założę sobie temat, bo w sumie bardzo się jaram, że coś takiego wydaje i jestem ciekawy jak to wszystko wyjdzie. Dobra, konkrety: Tracklista: 1. Intro (Spotkanie) 2. Moonrunner (prod. Klimek) 3. Szukam Człowieka Wśród Ludzi (prod. PWL) 4. Mea Nocte (prod. Klimek) 5. Richard Harrow (prod. PWL) 6. Ręka Mistrza (feat. Abru & Gruby) (prod. Klimek) 7. Outro (Pożegnanie) 8. Niosą Twoją Trumnę (bonus track) (prod. Kno) Data wydania to druga połowa listopada raczej. W piątek będzie pierwsza wizyta w studiu i nagram połowę EPki, oraz puszczę jakiś singiel. EPka będzie dostępna do odsłuchu tu - http://soundcloud.com/rozilsky, oraz do pobrania. Jaranko x czekanko! EDIT: Literówka w nazwie tematu ^_^ Edytowane 23 października 201212 l przez Rozi
Opublikowano 23 października 201212 l Ty jesteś tylko na jednym tracku kłamczuszku: 6. Ręka Mistrza (feat. Abru & Gruby) (prod. Klimek)
Opublikowano 23 października 201212 l nie nagrales zadnego materialu poki co, ale juz masz okladke, trackliste i biznesplan wydawniczy na nastepny rok, tak sie chyba rapu nie robi. wiem ze to zajawa i robi sie to z satysfakcja, ale na poczatku potrzeba jak najwiecej dystansu do swojej tworczosci.
Opublikowano 23 października 201212 l Rozi przesłuchałem to co masz na soundcloud i czemu spiewasz o czyms do czego sie sam nie stosujesz? jest tam takie cos " Sport to zdrowie" no widac po Tobie
Opublikowano 23 października 201212 l to jest lepsze od polowy mainstreamowego gow.na, smutno mi sie zrobilo, bo nie mam jak roziemu przys.rac. :_(* Edytowane 23 października 201212 l przez Gość
Opublikowano 23 października 201212 l Nie, zrobił ją Wabik Na Baby a.k.a. Mysza7. czyli co? te wszystkie hejty, przeróbki zdjęć, hip-hopsy.pl to chłyt matentingowy?
Opublikowano 23 października 201212 l chu.jowe, napisz dobry tekst z rymami, bo jak słyszę tylko 2 rymy w zwrotce to żal mi dupę ściska.
Opublikowano 23 października 201212 l co za ego ku.rwa wypier.dalaka z tym do tematu o własnej twórczości. jakby każdy pierwszy lamus zakładał sobie tematy o swoich internetowych rapsach to nic innego by tu nie było.
Opublikowano 24 października 201212 l chu.jowe, napisz dobry tekst z rymami, bo jak słyszę tylko 2 rymy w zwrotce to żal mi dupę ściska. Podaj przykład 'tych dwóch rymów w zwrotce', bardzo proszę. 5. Richard Harrow (prod. PWL) I lol'd Z tego kawałka jestem najbardziej dumny ;>
Opublikowano 24 października 201212 l chu.jowe, napisz dobry tekst z rymami, bo jak słyszę tylko 2 rymy w zwrotce to żal mi dupę ściska. Podaj przykład 'tych dwóch rymów w zwrotce', bardzo proszę. Nie chce mi się słuchać tego drugi raz. Wyraziłem moją opinię i to co zapamiętałem po szybkim odsłuchaniu tych utworów. No słabizna ogółem, nie zdobędziesz za dużo fanów, co najwyżej kolegów z podwórka