Skocz do zawartości

Rozi - Bliskie Spotkania Trzeciego Stopnie EP

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

czemu ten temat jeszcze istnieje? gdzie jest moderacja? czy mendrek dokonał już rytualnego mordu na swoich oponentach z wirtualnego świata virtual fighter? jak się ma kariera zawodowa uzytkownika obso? czy oqgozo zrobił już doktorat? dlaczego psyko nie pisze na forumie?

Edytowane przez tk___tk
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Odpaliłem "MVP" i sam content nawijki jak i to jak to się klei, średnio mi osobiście podchodzi.

He he, już miałem napisać o skojarzeniu tytułowym:

5. Richard Harrow (prod. PWL) - Charlie Sheen

aż odpaliłem "Próbkę grajmu" i już nie pytam o inspiracje :]

Opublikowano

Jeśli myślisz, że inspirowałem się Pezetem, to chyba nie robiłeś kupy dziś XDDD

Opublikowano
czemu ten temat jeszcze istnieje? gdzie jest moderacja? czy mendrek dokonał już rytualnego mordu na swoich oponentach z wirtualnego świata virtual fighter? jak się ma kariera zawodowa uzytkownika obso? czy oqgozo zrobił już doktorat? dlaczego psyko nie pisze na forumie?

z Psykiem gadalem ostatnio jakos na gg, ale napyerdolony bylem to ledwo pamietam. Cos mowil chyba ze mu sie nie chce/nie ma czasu/zarabia diengi na graniu

caly Sajko

Opublikowano

Nie podchodzi mi. Pal licho, ze jestes pulpeciakiem - to jest zwyczajnie slabe, nie podchodzi mi sposob w jaki jedziesz. Jestes grubym amatorem, najedzonym konstruktorem, kubelek xxl jest twoim napedowym motorem! <tak to ja wariat, ema ema!>

• Plusik 2
Opublikowano

spłuczki były klasykiem foruma zanim dorosłeś do klawiatury więc trochę szacunku dla klasyki leszczu

Chu.j Ci w serce, Rasputin.

Opublikowano

rozi, kiedy klip?

no co ty, musieliby mu katownik nabazgrac przed kamera, zeby wiedzial gdzie sie miesci w kadrze. :<

Opublikowano (edytowane)

Widzę, że małe masz pojęcie o tworzeniu rapu.

oj uniosles sie mistrzu rapu. rzeczywiscie male mam doswiadczenie w tworzeniu rapu, byc moze dlatego, ze s.ram na niego z samolotu. z zycia jednak znam przyklady znajomych, ktorzy osiagneli cos po czasie, i nie wyskakiwali z byle go.wnem i pomyslem na legala tydzien po tym jak zapisali rymami pierwsza kartke.

niech twoje grimeowa kariera skonczy sie na probce, tak bedzie lepiej.

Edytowane przez Najtmer
  • Plusik 3