Skocz do zawartości

Rozi - Bliskie Spotkania Trzeciego Stopnie EP

Featured Replies

• Odpowiedzi 95
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nagramy coś wierzę

• co za ego ku.rwa wypier.dalaka z tym do tematu o własnej twórczości. jakby każdy pierwszy lamus zakładał sobie tematy o swoich internetowych rapsach to nic innego by tu nie było.

• Ty jesteś tylko na jednym tracku kłamczuszku:     6. Ręka Mistrza (feat. Abru & Gruby) (prod. Klimek)

Opublikowano

Piękna moja okładka.

Robiłeś to zdjęcie?

Opublikowano

Czy 8 kawałek jest o Myszy7?

o Mendrku po premierze halo 4

Opublikowano

Czemu prawilniak? Nie ma tam prawilnych tekstów przecież.

Opublikowano

rozi, robię print screeny dla potomnych co by przyszli fani mogli się też pośmiać jak już wylądujesz na głównej hip hopu z kreską.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie sie tam podoba. Napewno wymagalo to wiecej wysilku i talentu niz hejt na forumku :)

Opublikowano

Jadac w takich kategoriach zacznijmy moze Ukjo Taczibane i Karola "czteropalcego" uwielbiac?

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

A oni nagrywają rap albo robią coś konstruktywnego oprócz pisania hejtów na forumku?

Opublikowano

A oni albo nagrywają rap, albo robią coś konstruktywnego?

Fixed.

Ontop: nierówne, gość w tle średnio pasuje. Ogółem podkręciłbym tempo nieco. Poza tym serio musisz prowokować ludzi w rymy wplątując lodówkę?

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Karol, to było tak nieśmieszne ;(

Opublikowano

To co wrzuciłeś ma okropny bit, straszny. Nie zrobiłbym pewnie lepszego, ale to nie zmienia faktu, że ssie.

Opublikowano

bla bla bla

zly trolingggggg

Edytowane przez kubson

Opublikowano

TAKIS MONDRY TO NAGRAJ LEPSZE

Opublikowano

dobry bit wlasnie, podoba mi sie

Opublikowano

Bit na głośnikach jest ok.

Ale na słuchawkach jest całkowicie arytmiczny(po(pipi)ane są przejścia między kanałami), serio nie słyszycie tego?

Opublikowano

Ważne ogłoszenie. Zrezygnowałem z tworzenia tej EPki. Klimatycznie mi bardzo pasowała, ale jednak chciałbym zrobić konceptową. No i oczywiście chcę się bardziej rozwinąć 'rapowo'. Dzisiaj puszczę dwa kawałki, które nagrałem.

Opublikowano

rozi się obsrał przed forumem, że mu epkę zrównają z ziemią. brawo za odwagę!