Opublikowano 2 listopada 201212 l Niech ktos zalozy altera o nazwie Onar i stanie w obronie Pawla z Ursynowa.
Opublikowano 4 listopada 201212 l rozi, robię print screeny dla potomnych co by przyszli fani mogli się też pośmiać jak już wylądujesz na głównej hip hopu z kreską.
Opublikowano 4 listopada 201212 l http://soundcloud.co...ner-prod-klimek No. NAJLEPSZY RAP NA SWIECIE
Opublikowano 22 listopada 201212 l Mnie sie tam podoba. Napewno wymagalo to wiecej wysilku i talentu niz hejt na forumku
Opublikowano 22 listopada 201212 l Jadac w takich kategoriach zacznijmy moze Ukjo Taczibane i Karola "czteropalcego" uwielbiac? Edytowane 22 listopada 201212 l przez 2razyjot
Opublikowano 22 listopada 201212 l A oni nagrywają rap albo robią coś konstruktywnego oprócz pisania hejtów na forumku?
Opublikowano 22 listopada 201212 l A oni albo nagrywają rap, albo robią coś konstruktywnego? Fixed. Ontop: nierówne, gość w tle średnio pasuje. Ogółem podkręciłbym tempo nieco. Poza tym serio musisz prowokować ludzi w rymy wplątując lodówkę? Edytowane 22 listopada 201212 l przez Mendrek
Opublikowano 22 listopada 201212 l Bit słaby. Na słuchawkach to brzmi dziwnie, poprzednie kawałki lepsze.
Opublikowano 23 listopada 201212 l To co wrzuciłeś ma okropny bit, straszny. Nie zrobiłbym pewnie lepszego, ale to nie zmienia faktu, że ssie.
Opublikowano 23 listopada 201212 l bla bla bla zly trolingggggg Edytowane 23 listopada 201212 l przez kubson
Opublikowano 23 listopada 201212 l Bit na głośnikach jest ok. Ale na słuchawkach jest całkowicie arytmiczny(po(pipi)ane są przejścia między kanałami), serio nie słyszycie tego?
Opublikowano 26 listopada 201212 l Ważne ogłoszenie. Zrezygnowałem z tworzenia tej EPki. Klimatycznie mi bardzo pasowała, ale jednak chciałbym zrobić konceptową. No i oczywiście chcę się bardziej rozwinąć 'rapowo'. Dzisiaj puszczę dwa kawałki, które nagrałem.
Opublikowano 26 listopada 201212 l rozi się obsrał przed forumem, że mu epkę zrównają z ziemią. brawo za odwagę!