Masorz 13 184 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Cholera, jestem w pełni usatysfakcjonowany. Wysoki poziom drugiej połowy poprzedniego sezonu utrzymany, oba odcinki były ŚWIETNE. Do tego mroczniejszy i poważniejszy ton, i widać że tym razem mają konkretny plan na sezon od samego początku. Zapowiedź trzeciego także robi. Chyba wiadomo już kto jest ojcem Skye. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 xena . a za tydzień blizzard: Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Fajny motyw z nowym nabytkiem Hydry w kolejnym odcinku. Chociaż i tak wiadomo, że to gra na dwa fronty http://player.ooyala.com/iframe.html#pbid=NmNmN2I3NzYyNDQ2ZDY4ZDA2NTdiNThk&ec=NvbXV1cDoMwsssyb1vi4ft50ksEYAQOo&docUrl=http%3A%2F%2Fscreenrant.com%2Fagents-shield-season-2-preview-simmons-hydra%2F Chociaż i tak wiadomo, że to gra na dwa fronty Edytowane 4 Października 2014 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mockingbird w uniformie Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 zaje.bisty debiut bobbi, no i komentarz angola doskonale oddający moje odczucie co do koloru włosów . sezon cały czas super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dla mnie Bobbi kradnie ten serial. Jest po prostu doskonała, no nie dało się tej postaci lepiej zrobić. Spokojnie widziałbym ją w kolejnych Avengersach, czy innym Kapitanie Ameryce. Ostatni odcinek znowu bardzo dobry i z coraz większą niecierpliwością czekam na kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) fakt, mockingbird zaje.bista. nie dane jej było zostać wonder woman ale w marvelu odnalazła swój dom . swoją drogą wysoka jest, góruje nad prawie każdym w serialu. Edytowane 30 Października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Kiedy nowy odcinek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jak skończę Sonsy to zaraz odpalam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja skończyłem właśnie. No (pipi)a to jest to. Tak dobrze nie było od 1. odcinka 1. sezonu. To jest właśnie ta magia Marvela jakiej brakowało w połowie 1. sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Świetny odcinek, jaram się tematem tego miasta i chyba każdy fan Marvela czuje podobnie. Mam wrażenie, że serial nabierze teraz jeszcze większego rozpędu. Do tego z Warda zrobili naprawdę za(pipi)istą postać, w tym odcinku prawdziwy przech.uj. Na ten moment chyba tylko na Tripa nie mają za bardzo pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Na początku sezonu myślałem, że Warda wrzucili jako zapchajdziurę a tu w końcu ktoś miał na niego pomysł i wyszło lepiej niż dobrze. Scena w autobusie wyszła super Zrehabilitowali się za średni pierwszy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Siedzialem sobie w autobusie i kminilem, wiec co mysle: CITY OF ATTILAN! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Przy którym odcinku się rozkręca 1 sezon? Jestem po ósmym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Jakoś 10-11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Ten z ognistym chińczykiem byl już całkiem niezły. Edytowane 16 Listopada 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Jaki ten SHIELD jest dobry! Podoba mi się to, że zamiast w kółko nawiązywać do Avengersów (jak to było w pierwszym sezonie), serial stał się w końcu integralną, a zarazem wartościową częścią Marvel Cinematic Universe. Bardzo ładnie się to wszystko zazębia, a wygląda na to, że jego rola będzie coraz większa. Było kilka za(pipi)istych i całkiem zaskakujących motywów w tym odcinku: - Rozmowa ojca Skye z Coulsonem! (a potem ujawnienie tożsamości matki Skye!) - Retrospekcje z Whitehallem (i zaskakująco makabryczna scena zabiegu odmładzającego) - Cała akcja Warda z bratem i jej zakończenie. Z zimną krwią wymordował całą swoją rodzinę? Jeszcze do niedawna wszyscy się obawiali, że Ward zbyt łatwo odkupi swoje winy i wróci na "jasną stronę". - Nawiązania do Red Skulla i ujawnienie, że to Alexander Pierce uwolnił Whitehalla. No i wygląda na to, że rozwój wątku miasta postępuje szybciej, niż można się było spodziewać. Ze złych wieści: następny odcinek dopiero w grudniu. Edytowane 19 Listopada 2014 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Wyjasnia sie pozniej kim jest ten niebieski koleś z lodówki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Tak, jest to ziomek Ronana, czyli Kree http://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/Kree 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Dzieki Masorz, wiem kim sa Kree. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ja chyba sobie zrobię powtórny seans ostatniego odcinka bo był MOCARNY, ta wiwisekcja a MacLachlan jest chyba najlepszym villainem z całego MCU. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Szkoda ze Coulson dostał bana na filmy z uniwersum. Zaraz koncze pierwszy sezon, jest calkiem ok, dzieki za namowienie do powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Serio? To zasmuciłeś mnie, myślałem, że jego postać wróci chociaż gościnnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 No z tego co czytałem w żadnym filmie ma już się nie pojawić. W serialu są smaczki z filmów ale filmy odcinaja sie od serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Trochę trudno by im było w kilka minut i w miarę składnie wytłumaczyć w filmie czemu przeżył. Ale tak czy inaczej szkoda że go nie będzie, jedna z przyjemniejszych postaci w MCU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi