Opublikowano 24 listopada 201410 l Dobrze pojdzie to dzis juz beda na biezaco. Fitz mnie w(pipi)ia ostatnio ;/
Opublikowano 24 listopada 201410 l Ale sam widzisz, że to nie jego wina. Przynajmniej już prawie przestał się jąkać .
Opublikowano 24 listopada 201410 l No wiem, ale uzala sie nad soba. Troche mnie wkurzyli tym graniem na xboxie. May ma 51 lat, azjatki faktycznie dobrze sie trzymaja :| Edytowane 24 listopada 201410 l przez Guernica
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Ciekawa teoria na temat tożsamości Sky i jej ojca: MOŻLIWE SPOILERY: http://hatak.pl/artykuly/agenci-t-a-r-c-z-y-kim-jest-skye-poznaj-prawdopodobna-teorie-spoilery Edytowane 9 grudnia 201410 l przez Ader
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Czy wiadomo na jak długo jest przerwa? Co do teorii wyżej to brzmi prawdopodobnie
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Czy wiadomo na jak długo jest przerwa? Co do teorii wyżej to brzmi prawdopodobnie Właśnie niezbyt, dużo bardziej prawdopodobne jest to, że Skye jest z rasy Inhumans .
Opublikowano 9 grudnia 201410 l To kim wtedy byłby jej ojciec? Chyba, że to jedynie jej "ojciec". No nic, jutro się zobaczy
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Autor ze skye zrobią quake przedstawioną przez hickmana w secret wariors tylko zmienią jej trochę origin a jej stary to mr hyde.
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Odcinek GOTY, nie spodziewałem się, że tak konkretnie pojadą z tematem Inhumans Podobało mi się, jak stopniowali napięcie jeśli chodzi o ujawnienie tożsamości Skye (szczególnie dla ludzi obeznanych w komiksach): najpierw Doctor przedstawił się jako Cal, potem nazwał ją Daisy, a na koniec konkretne pier.dolnięcie. No i ostatecznie Skye jest zarówno Daisy Johnson, jak i Inhuman. ;D Dłuuuuugą drogę przeszedł ten serial, szkoda, że po drodze tyle osób odpadło, bo teraz jest naprawdę nieźle.
Opublikowano 10 grudnia 201410 l Autor najpierw Doctor przedstawił się jako Cal, potem nazwał ją Daisy, a na koniec konkretne pier.dolnięcie. pierwsza wskazówka to słowa piosenki której melodię grała pozytywka w poprzednim odcinku. poza tym sukienkę chyba miała w tej wizjii w stokrotki. jeszcze ciekawe w co przetransformuje się raina. co prawda inhumansi wielkiego kalibru jak gorgon, medusa czy black bolt są zarezerwowani dla filmu, ale mają teraz spore pole do popisu. Edytowane 10 grudnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Nikogo nie ruszyło, że Trip zginął? Serio podobała mi się jego postać. Mnie osobiście wydawał się mocno podobny do Falcona (nie tylko z wyglądu ale i z osobowości). I jeśli mam by szczery to wolałbym gdyby to Mack zginął. Teraz wychodzi na to, że pojawił się w serialu tylko po to by dość głupio stracić życie
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Od bardzo dlugiego okresu czasu nie mili na niego pomyslu wiec w koncu na jakis wpadli
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Mnie owszem. Jeżeli już porównujemy murzynów, to też wolałem go od Maca. Smuci mnie, że Bobbi nie dostała nic do roboty w tym mid-finale. Przelizała się tylko z Hunterem i tyle