tk___tk 4 795 Opublikowano 4 marca 2015 Autor Opublikowano 4 marca 2015 (edytowane) trochę readera (o ile to on) zboostowali na potrzeby serialu, no ale zrozumiałe zważywszy na to, że nie mają praw do nightcrawlera Edytowane 4 marca 2015 przez tk___tk Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 No dobrze, odcinek rozjebał po całości, pełne 10/10. Jezus jak bardzo lepszy jest ten serial w porównaniu z tym jak zaczynał, to... krucyfiks. Przy końcowej rozmowie Skye z Fitzem prawie łza poleciała po policzku. 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 marca 2015 Autor Opublikowano 4 marca 2015 czyżby? a za tydzień ponownie lady sif. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Ten serial zrobił tak wyku.rwisty progres, że aż mnie skręca, jak sobie pomyślę, że wiele osób wciąż myśli, że jest słabszy od Arrowa. Za(pipi)isty odcinek, działo się naprawdę dużo, a jednocześnie było momentami całkiem emocjonalnie, Raina daje radę, świetna akcja Coulsona z Hydrą - myślę, że powoli będą nas przygotowywać do Age of Ultron, w którym Von Strucker odegra znaczącą rolę. No i efekty specjalne też zdecydowanie się poprawiły, teraz AoS jest dokładnie tym, na co liczyłem, kiedy go zapowiedziano. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 (edytowane) Co do tego, że Agenci dopiero teraz nabierają rumieńców to pełna zgoda. Ale ostatni odcinek jakiegoś mega kopa nie miał, był zaskakująco spokojny po takiej przerwie. Jedynie akcja z Hydrą się wybiła. No i teleporter edit: No nie, to zwracam honor Po Walking Dead to nawet Klan może być fascynujący Edytowane 6 marca 2015 przez Rudiok Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 No nie wiem, dla mnie był bardzo ciekawy, ale to może dlatego, że wcześniej oglądałem 3 odcinki The Walking Dead 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Odcinek świetny. Ciekaw jestem co Palicki z mudżinem kombinują... Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 11 marca 2015 Opublikowano 11 marca 2015 Najnowszy odcinek: 10/10 albo 11/10 albo nawet 12/10. Niech ktoś wymyśli nową skalę ocen dla ostatniego odcinka Agentów. Było wszystko czego oczekiwałem od tego serialu a nawet więcej. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 11 marca 2015 Opublikowano 11 marca 2015 Było super. Spodziewałem się, że Skye wypierdoli do ojczulka po tym wszystkim ale jednak została. Oby Mack i Bobbie nie okazali się być agentami Hydry, po cichu liczę że to jednak coś innego. PS. za tydzień też szykuje się niezła rozwałka Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 marca 2015 Autor Opublikowano 13 marca 2015 (edytowane) mockingbird i murzyn to pewnie wtyczki talbota. ten odcinek przypomniał mi jak bardzo przez dwa filmy zmarnowano zarówno sif jak i warrior's three. potencjał dają postacie na zaje.bisty supporting cast dla odinsona co alexander potwierdza w shield, a jak na razie zostali sprowadzeni do byle jakich placeholderów. Edytowane 13 marca 2015 przez tk___tk Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 W weekend skończyłem oglądać 1 sezon i tak jak większość tu pisała rozkręca się w drugiej połowie, w dobrą stronę,. Oczywiście mam zamiar obejrzeć też 2gi, ale mam pytanie (proszę wskazać najbliższą prawdzie odpowiedź): Sezon 2gi: A) powinienem nadgonić jak najszybciej bo, będzie powiązany (co najmniej w takim stopniu jak 1szy i "Zimowy żołnierz") ze zbliżająca się premierą Avengers. B) mogę spokojnie zobaczyć po przerwie np na Agentkę Carter. C) powinienem zacząć oglądać po obejrzeniu pani Carter bo są bezpośrednie nawiązania/powiązania w drugim sezonie Agentów. ps. gościnny występ Jasnowidza z pierwszego sezonu na forum: Coulsona na moje sklonowali i wyczyścili mu pamięć żeby nie miał jazd, że zginął a żyje. Serial po pierwszym odcinku słaby z morałami jak z Pani domu. Mogliby to puszczać we wtorki o 20:00 na TVP1. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2015 trudno powiedzieć. istnieje prawdopodobieństwo. że wątki z kwietniowych odcinków będą wiązać się bezpośrednio z pierwszym aktem AoU, a potem dodatkowo film wpłynie na serial. 1 Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 trudno powiedzieć. istnieje prawdopodobieństwo. że wątki z kwietniowych odcinków będą wiązać się bezpośrednio z pierwszym aktem AoU, a potem dodatkowo film wpłynie na serial. ok, a powiązania Agentki z Agentami? są jakieś wątki z 1szego sezonu Carter kontynuowane/rozwinięte w 2gim sezonie Agentów czy w ogóle osobne story? (nie licząc jakiś tak pewnie drobnych smaczków czy też Hydry) Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Agent Carter osobne story, możesz zostawić na później. Przed Avengersami SHIELD powinien być Twoim priorytetem. 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 trudno powiedzieć. istnieje prawdopodobieństwo. że wątki z kwietniowych odcinków będą wiązać się bezpośrednio z pierwszym aktem AoU, a potem dodatkowo film wpłynie na serial. ok, a powiązania Agentki z Agentami? są jakieś wątki z 1szego sezonu Carter kontynuowane/rozwinięte w 2gim sezonie Agentów czy w ogóle osobne story? (nie licząc jakiś tak pewnie drobnych smaczków czy też Hydry) Jest parę nawiązań ale są raczej subtelne. Najpierw Agenci i to jak najszybciej, tak jak koledzy Hejas i Tekson piszą. 1 Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 (edytowane) Zmieniając temat Sądzę, że pominą kwestię Ultrona w serialu lub pojawi się tylko na chwilę. Jestem za to przekonany, że zmierza serial w stronę Civil War i w przyszłym sezonie będą bardzo mocne nawiązania do nowego Kapitana Ameryki. Edytowane 8 kwietnia 2015 przez Kymel Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Pójdą w stronę Ant-mana i jeżdżenia na mrówkach. Jeszcze nie było słabszego odcinka w tym sezonie, najnowszy również cudowny. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Civil War już jest w S.H.I.E.L.D. "the REAL S.H.I.E.L.D." Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2015 no wiadomo, że podwaliny pod civil war już są w serialu kładzione. do tej pory myślałem, że filmowa wersja będzie znacznie odbiegać od komiksowej, ale teraz jestem prawie pewien, że ten index wyewoluuje w jakąś formę superhero registration act. możliwe też, że katalizator wydarzeń czyli jakiś nieszczęśliwy wypadek z kimś z supermocami w roli głównej z masowymi ofiarami cywilnymi wydarzy się na antenie abc, a w filmie będzie tylko wspomniany. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 BTW, Deathlok 2.0 No jest progres w stosunku do wersji 1.0 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2015 nadal daleko od ideału. kolejny raz wspominają o howling commandos, ale ani słowa o tym czy ktokolwiek z nich żyje... chętnie zobaczyłbym w ekipie dum-dum dugana. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Ewolucja Deathloka zmierza w dobrym kierunku, wygląda dużo lepiej, niż w pierwszym sezonie. Kolejny świetny odcinek, wątek Inhumansowy też mi bardzo podpasował. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Opublikowano 9 kwietnia 2015 A co do mentorki Starą Skye posklejal Cal? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 kwietnia 2015 na to wygląda. mr. hyde ma swoją bride of frankenstein . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi