Skocz do zawartości

Agents Of S.H.I.E.L.D - 2013 - Joss Whedon - ABC

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 640
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Noo, jest coraz lepiej, sporo akcji a kulminacja w podziemiach oglądana na krawędzi kanapy. Do tego badass Ward, Fitz w końcu z zestawem jaj, no naprawdę jest dobrze.

Opublikowano

Dwiema łapami podpisuję się pod powyższymi postami. I takich Agentów Tarczy chcę oglądać. Nawiązania do Avengersów i Ant-Mana choć skromne to przypominają, że to wciąż wszystko Marvel. Efekty stoją na bardzo wysokim poziomie. I chodzą ploty jakoby S.H.I.E.L.D. może odwiedzić Netflix World w przyszłości. Director Coulson spotyka The Defenders? Jestem za.

Co do Simmons

to nie wylądowała ona przypadkiem na planecie Kree?

Wciąż liczę, że pod koniec sezonu w końcu

zabiją Warda i gdy młody von Strucker zechce przejąć władzę pokaże się sam baron Wolfgang von Strucker. Zobaczy zdjęcie zmarłego Warda, odwróci się do syna i powie: "Cut off one head... two more shall take its place"

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No nie było to złe, fajnie pokazana planeta. Trochę lipa z tym "złym" no ale budżet pewno się nie spiął. Jedyne czego nie rozumiem to czemu do cholery

ten gość razem z nią nie poszedł do portalu tylko stanął w miejscu i kazał jej iść samej... coś mnie ominęło czy co?

Opublikowano

Wydaje mi się że próbował odciągnąć "śmierć" od niej aby mogła uciec.

W ogóle to ciekawi mnie jej telefon, bateria która wytrzymuje kilka tysięcy godzin + jest w stanie zasilić jakiś stary komputer ;O Mój ledwo 24h trzyma.

Opublikowano

JAK wyciągną astronautę i JAK nie odwali mu szybko i JAK to będzie on, a nie jakaś "śmierć" czy coś .

Zresztą co tu się dziwić. Facet 14 lat baby nie widział to aż dziw, że się od razu nie rzucił na nią jak Yakubu na przedszkolaki. 

Opublikowano

wiele razy to już było pisane, ale ten serial zaliczył taki skok jakościowy że szok. no i coś mi się wydaje że w tym sezonie jest troszku brutalniej. nie tak jak na netflixie, ale i tak na plus.

Opublikowano

List of black supervillains

DC Comics[edit]

Milestone Comics[edit]

• Bubbasaur
  • Bulletproof, minor adversary to Rocket
  • Pyre, formerly known as Holocaust

WildStorm Comics[edit]

Image Comics[edit]

Marvel Comics[edit]

Independents[edit]

• Africa (12 Comics)
  • Baxter Stockman (Teenage Mutant Ninja Turtles)
  • Darcticus (Blac Ice Comics)
  • Dark Widow (Purrsia Press)
  • Fixer (Irredeemable)
  • Hook (Blokhedz)
  • Charles Gunn (IDW Publishing)
  • Mr. Bigg (Purrsia Press)
  • Nebula (Arcane Comics)
  • King Vulture (Blokhedz)
  • Sick Sistah (Onli Studios)
  • Steven Dark (Guardian UMI)
  • Suge Punic (Ronin Studios)
  • Troubleman (Hometown Productions)