Malibu 940 Opublikowano 3 października 2015 Opublikowano 3 października 2015 (edytowane) Tyle to ja wiem, tylko... ... mi chodzi oto co to za planeta jest. Prawdopodobnie Hala, gdzieś wyczytałem ^_^ Edytowane 3 października 2015 przez Malibu Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Noo, jest coraz lepiej, sporo akcji a kulminacja w podziemiach oglądana na krawędzi kanapy. Do tego badass Ward, Fitz w końcu z zestawem jaj, no naprawdę jest dobrze. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Po 2 pierwszych odcinkach dla mnie serial trzyma poziom. Jeżeli chodzi o seriale komiksowe to miał na pewno lepsze otwarcie od flasha i arrowa. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Dwiema łapami podpisuję się pod powyższymi postami. I takich Agentów Tarczy chcę oglądać. Nawiązania do Avengersów i Ant-Mana choć skromne to przypominają, że to wciąż wszystko Marvel. Efekty stoją na bardzo wysokim poziomie. I chodzą ploty jakoby S.H.I.E.L.D. może odwiedzić Netflix World w przyszłości. Director Coulson spotyka The Defenders? Jestem za. Co do Simmons to nie wylądowała ona przypadkiem na planecie Kree? Wciąż liczę, że pod koniec sezonu w końcu zabiją Warda i gdy młody von Strucker zechce przejąć władzę pokaże się sam baron Wolfgang von Strucker. Zobaczy zdjęcie zmarłego Warda, odwróci się do syna i powie: "Cut off one head... two more shall take its place" 1 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Kolejne dobre nawiązanie do Lost w najnowszym odcinku. Wątek Simmons bardzo dobry, ciekawe co się tam stało. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Dwa sezony nadrobione. epizod trzeci w trakcie. Z odcinka na odcinek coraz ciekawiej jest. Jaka jest częstotliwość emisji serii? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Raz na rok sezon, raz na tydzień odcinek. Od września do maja. 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Odcinek całkowicie poświęcony Simmons, całkiem spoko się to oglądało. Dużo się wyjaśniło, bardzo byłem ciekaw co przeżyła na tej planecie. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 No nie było to złe, fajnie pokazana planeta. Trochę lipa z tym "złym" no ale budżet pewno się nie spiął. Jedyne czego nie rozumiem to czemu do cholery ten gość razem z nią nie poszedł do portalu tylko stanął w miejscu i kazał jej iść samej... coś mnie ominęło czy co? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Wydaje mi się że próbował odciągnąć "śmierć" od niej aby mogła uciec. W ogóle to ciekawi mnie jej telefon, bateria która wytrzymuje kilka tysięcy godzin + jest w stanie zasilić jakiś stary komputer ;O Mój ledwo 24h trzyma. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Mówiła że Fitz ją wzmocnił, i jak nie używała to był wyłączony. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Jak ten astronauta powiedział, że planeta ma swoje humory przez chwilę myślałem, że Simmons wylądowała na Ego To by się działo... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 listopada 2015 Autor Opublikowano 2 listopada 2015 no ku.rwa to samo pomyślałem. ja mam nadzieje że to homeworld chitauri tylko na razie trafili na jego niezamieszkana część. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Epizod świetny dzięki zupełnie innej formule niż poprzednie (nawet plansza tytułowa inna niż zwykle), lekka nuta tajemniczości, sama Simmons, brak shield i innych na plus. Naprawdę dobrze mi się oglądało. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Tylko oczywiście musieli zrobić trójkąt miłosny i teraz się od nowa będą schodzić przez pewnie jeszcze 2 sezony. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 JAK wyciągną astronautę i JAK nie odwali mu szybko i JAK to będzie on, a nie jakaś "śmierć" czy coś . Zresztą co tu się dziwić. Facet 14 lat baby nie widział to aż dziw, że się od razu nie rzucił na nią jak Yakubu na przedszkolaki. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Odcinek jak z najlepszych lat Lostów, bardzo GOTY. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 no tego sie nie spodziewałem... chciało by sie zapytać: ale jak to? czemu? Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Noo, dobry twist. Potrafią zaskoczyć. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 listopada 2015 Autor Opublikowano 5 listopada 2015 wiele razy to już było pisane, ale ten serial zaliczył taki skok jakościowy że szok. no i coś mi się wydaje że w tym sezonie jest troszku brutalniej. nie tak jak na netflixie, ale i tak na plus. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Wreszcie murzyn jest bad guyem to taka rzadkość w ameryce Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 List of black supervillains DC Comics[edit] Black Manta Black Mass Black Spider Brick Daniel Brickwell a Star City Villain Clock King Billy Tockman a Star City Villain (re-imagined as African American in the New 52 reboot) Crowbar Cyborgirl Enforcer II (Mica, a female assassin for the 2000 Committee. From Firestorm #14) Fatality Flare (Fatal Five) Freeway (ninja who trained under Asano Nitobe) Grinder (enemy of the Flash) Houngan (Brotherhood of Evil) Killer Croc Maitresse (enemy of Sovereign Seven) Peek-a-Boo Power Ring III (Antimatter counterpart to Green Lantern John Stewart) Pulsar (Benjamin Day, nuclear-powered villain from Brave and the Bold #196)[1] Ron Evers (a cyborg and former friend of Victor Stone/Cyborg) Shadow Thief (Carl Hammer, the second Shadow Thief, got his "shadow suit" from the Monitor, as seen in Vigilante #14) Skorpio (enemy of Steel) Tally Man II (One Year Later) Tattooed Man III Tobias Whale Turbine (enemy of the Flash) Wunda (member of the Female Furies) Milestone Comics[edit] Bubbasaur Bulletproof, minor adversary to Rocket Pyre, formerly known as Holocaust WildStorm Comics[edit] Despot, father of Battalion of StormWatch Emoticon (from Welcome to Tranquility) Infidel (enemy of Samaritan from Astro City) Image Comics[edit] Angstrom Levy Killswitch (ShadowHawk foe) Titan Chapel (comics) Marvel Comics[edit] Achebe (Black Panther villain) Advisor (comics) Aries Alex Wilder Barracuda Baron Macabre Bedlam (Member of the Exemplars) Black Mariah BloodShed (Spider-Man foe) Bolt (Daredevil foe) Bushman Bushmaster Cardiac Cardinal Catherine Wilder Chemistro III Chronok Cockroach Hamilton Coldfire Comanche (Power Man (Cage) foe, partner of Shades) Condor (Nova (Richard Rider) foe) Cottonmouth Creaux (Spider-Man/Gambit foe) Daddy Long Legs Dark Art (She-Hulk villain) Darkoth Erik Killmonger (Black Panther villain) Four (of Eugenix) Foxfire (comics) Genecide (leader of Eugenix) Geoffrey Wilder Hairbag Hammer (Leroy "Hammer" Jackson, member of the team Hammer and Anvil) Hardcore (Luke Cage villain) Hypno-Hustler (Spider-Man villain) Impala (villainous member of Bad Girls, Inc.) Jakarra (Black Panther foe) Joanna Cargill John M'Butu (enemy of the reimagined Squadron Supreme) Kiber the Cruel (Black Panther foe) Killjoy (Black Panther/Deathlok foe) Locus Lord Karnaj Madam Slay Malice I Man-Ape (Black Panther villain) Manslaughter Menace (Marvel Comics) Midnight's Fire Moses Magnum (Black Panther villain) Mr. Fish Mute (servant of Madam Slay) Mubaru Nekra Nightshade Nine (of Eugenix) N'Kama (A Zulu Warrior hired by Damon Dran to capture the Black Widow) Princess Zanda (Black Panther foe) Powerhouse Prowler Puff Adder Rock Python Rocket Racer Salamander K'Ruel Scope Shades (Power Man (Cage) foe, partner of Comanche) Slyde Solomon Prey (Black Panther foe) Sombre (Black Panther villain) Tempo Thunderball Tombstone an African American character with Albinism, often mistaken as Caucasian Vermin Wheeler Zambada (leader of the Lightning Lancers) Independents[edit] Africa (12 Comics) Baxter Stockman (Teenage Mutant Ninja Turtles) Darcticus (Blac Ice Comics) Dark Widow (Purrsia Press) Fixer (Irredeemable) Hook (Blokhedz) Charles Gunn (IDW Publishing) Mr. Bigg (Purrsia Press) Nebula (Arcane Comics) King Vulture (Blokhedz) Sick Sistah (Onli Studios) Steven Dark (Guardian UMI) Suge Punic (Ronin Studios) Troubleman (Hometown Productions) Block (Big City Comics) Seduction (Big City Comics) Television[edit] Catwoman (in Batman TV series, Season 3, DC Comics) Ebon (from the Static Shock TV series) Clayface as Ethan Bennett (from The Batman) Slipstream (from the Static Shock TV series) Puff (from the Static Shock TV series) Chainlink (from the Static Shock TV series) Baxter Stockman (from the TMNT TV series Mr. Blank (from the Arrow TV series) Stalker (from the Batman Beyond TV Series) Films[edit] Elijah Price / "Mr. Glass" (in Unbreakable) Kingpin (in Daredevil film, Marvel Comics) "Mr. Range" (in Super film) "Electro" / Max Dillon (in The Amazing Spider-Man 2) Tak Blant, rzadkość Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Że też chciało ci się całą listę wyciągać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi