Skocz do zawartości

Agents Of S.H.I.E.L.D - 2013 - Joss Whedon - ABC

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 640
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiadomym jest, że w filmach i serialach amerykańska poprawność polityczna jest mocniej widoczna bo po prostu jest to rynek bardziej mainstreamowy niż komiksy. Aż się dziwię, że po Amazing Spider-Manie 2 nie doszło do zamieszek w Baltimore przez zrobienie z czarnoskórego obywatela, retarda, świra i popychadła białych ciemiężycieli.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W temacie Inhumansów to ja jestem mocno początkujący, więc nie mam pomysłu.

Finał bardzo dobry, tym razem wszystko (prawie) skończyło się szczęśliwie.

Scena jak Coulson

miażdżył klatkę piersiową Warda swoim robo handem a Fitz na to patrzył

- GOTY.

Opublikowano

nie no kurfa mi sie to nie podoba

ward zdechł ale jego cialo przejął ten duch z obcej planety i zdołał wrocic na ziemie i mimo ze to pewnie nie jest ward a jedynie cialo sterowane przez "niewiadomoco" tak jak ciało willa (astronauty bylo sterowane), to jednak to zapowiada że nadal bedziemy sie pultać z wardem... nawet jeśli to nie on

odcinek dobry, ale liczylem na cos wiecej, i poprzedni był znacznie lepszy w moim odczuciu

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Paul Lee, prezes telewizji ABC potwierdził zamówienie pilotowego odcinka serialu Marvel's Most Wanted, w którym główne role zagrają Adrianne Palicki i Nick Blood.

Marvel’s Most Wanted będzie spin-offem serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y., w którym zobaczymy znanych bohaterów: Barbarę Bobbi Morse i Lance’a Huntera. Wcielą się w nich Adrianne Palicki i Nick Blood. Projekt zielone światło na rozpoczęcie produkcji otrzymał w sierpniu, ale dopiero dziś telewizja ABC potwierdziła to oficjalnie.

http://naekranie.pl/aktualnosci/marvels-most-wanted-abc-potwierdza-zamowienie-pilota-768618

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...