Farmer 3 272 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Solidny sezon Agentki Carter choć trochę za dużo "instant sandwich" w postaci Souza - Carter - Wilkes. Na pewno równiejszy niż sezon pierwszy. Ostatnie 4 odcinki goty. Trochę suchych żartów, trochę dobrych żartów. Fabuła lepsza ale wciąż troszkę powyżej średniej. Powrót Dottie na plus bo jest bardziej przekonująca niż wcześniej. W trzecim sezonie chcę młodego Pyma i dr Zolę przymierzającego się do telewizora. Czas wracać do S.H.I.E.L.D. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 marca 2016 Opublikowano 10 marca 2016 Sezon był spoko, ale niestety odcinek finałowy trochę zawiódł. Postać Whitney Frost bardzo ciekawa, chociaż cały sezon praktycznie spędziła na 'muszę to mieć, zero materia, potrzebuję tego'. Oby był trzeci sezon, bo jak na razie jego los jest nie pewny. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 marca 2016 Opublikowano 12 marca 2016 Potwierdzam, Secret Warriors w rozkwicie a Gutierrez fajnie się wpasował. Mam nadzieję, że będzie na stałe. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Ta końcówka Co tu się porobiło to ja nawet nie. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Co za epizod. Czapki z głów Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Również jestem pod wrażeniem, oby utrzymali taki poziom do końca sezonu. Następny odcinek będzie już po Civil War czy jeszcze przed? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Jak patrzeć po premierze USA to jeszcze 2 odcinki będą przed. "The team" rozdał równo. Wiedziałem, że to nie będzie chodziło o Lincolna tylko kogoś innego. Ta końcówka, orgia zniszczenia Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 W ogóle ostatnie dwa odcinki dostarczyły motzno. Fajnie, że duet Fitz-Simmons rozwija się. Oj, będzie tynk leciał jak dzieci wreszcie zaczną się szturchać. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Oj, będzie tynk leciał jak dzieci wreszcie zaczną się szturchać. Wykrakałeś no może poza tym tynkiem Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 (edytowane) No właśnie nie bo odcinek już widziałem. A poza tym lecieli tylko w ślinę. Bo mówimy o odcinku "The Team", taknie? Edytowane 27 kwietnia 2016 przez Farmer. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Mówiłem o dzisiejszym. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Aaaa... to ciekawe Będzie oglądane Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 (edytowane) Nie nastawiaj się na nie wiadomo co odcinek dobry jak zawsze. No i Dyrektor Tarczy z tarczą Edytowane 27 kwietnia 2016 przez wojnar Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Ale dobry jak cały sezon czy dobry jak ostatnie dwa odcinki? Bo jak to drugie to wyśmienicie. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 (edytowane) Dla mnie jak ostatnie dwa odcinki. Edytowane 27 kwietnia 2016 przez wojnar Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Agents of SHIELD jest tak bardzo niedohajpowanym serialem w porównaniu do tych wszystkich Arrowów, Flashów i Gothamów, których wciąga bez popity. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 (edytowane) +1, jest coraz lepiej. Taki Flash zaczyna wyglądać biednie przy Agentach. Ostatnie dwa epy to czysty fun. Motyw z tarczą ekstra %) Edit: A nowy odcinek to już w ogóle miód. Bezsilność SHIELD, nowi gracze na arenie, Daisy na pełnej petardzie i jako bonus May w lekkiej wersji. Z zapowiedzi wynika, że w finale ktoś ma zginąć z głównej obsady, a to już w sumie niedługo. Edytowane 4 maja 2016 przez Rudiok Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 11 maja 2016 Opublikowano 11 maja 2016 I znowu świetny odcinek. Co do końcówki, to się trochę nie spodziewałem, że Lash wyciągnie z Daisy te zainfekowane 'molekuły' od Hive'a poprzez osmozę Dobry motyw. Poza tym myślałem, że dopiero w finale ją 'uleczą' a tu niespodzianka. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 12 maja 2016 Opublikowano 12 maja 2016 Szkoda Lasha, taki był kozak, w końcówce z niego fajnego badassa zrobili, mógł być fajnym dodatkiem dla drużyny a tu go wannabe-Ghost-Rider sieknął... lipa... A po końcówce przynajmniej wiadomo, że pewno pożegnamy się z Mackiem, chyba, że też twistem rzucą. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Szkoda Lasha, taki był kozak, w końcówce z niego fajnego badassa zrobili, mógł być fajnym dodatkiem dla drużyny a tu go wannabe-Ghost-Rider sieknął... lipa... A po końcówce przynajmniej wiadomo, że pewno pożegnamy się z Mackiem, chyba, że też twistem rzucą. Mam nadzieję, że to jednak podpucha i zabiją Lincolna. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Głupot było kilka choć odcinek kozak. Nie podoba mi się motyw Lasha jako kontrolowanego bruta. Nie, gdy przez cały sezon wciskali mit, że w momencie gdy doktorek przemieni się ostatni raz zostanie sam Lash - niekontrolowany twór. Po czym ochoczo ładuje się bez problemu do quinjeta, ratuje Quake i omal nie niszczy Hive. No i lamusowo ginie od Ghost Ridera. Lash. Od zapijaczonego Australijczyka. Od łańcucha Zgadzam się Paweł, że ekipa nic nie wie o Inhumans, ani o Lashu ale z góry założyli, że da radę przeciwstawić się Hive? W ogóle nie brali pod uwagę, że może go przejąć jak innych? Wtedy dopiero byłby problem. Co do łysego to niby potwierdzili, że zginie ale jak wiadomo nic nie jest pewne. Widzieliśmy tylko krzyż i kilka kropel krwi. A co jeśli Mack zetrze się z Hive, a ten wpadając do statku zerwie mu łańcuszek? A to tylko jeden przykład. No i trochę marnują talent Hannah. Spokojnie mógłby być głównym złym w przyszłym sezonie, a tak pewnie zginie za odcinek, dwa. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Projekt Marvel's Most Wanted poleciał do kosza i nie powstanie. Przy okazji ABC skasowało masę innych seriali - kolejnych sezonów nie doczekają się między innymi Agent Carter i Galavant. Szerzej pisałem w wątku tego ostatniego. Najbardziej żałuję przygód Peggy Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Wszyscy obstawiali, że jak poleci Agentka Carter to na rzecz Most Wanted, a tu takie zonk. Drugi sezon Galavanta też miał lepszą oglądalność niż pierwszy ale to chyba i tak za mało. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 13 maja 2016 Opublikowano 13 maja 2016 Szkoda Peggy, zawsze było na kim oko zawiesić, klimatyczny serial i sporo niewykorzystanych tematów z przeszłości SHIELD. No ale jak ją w Civil War "uśmiercono" to w sumie można mówić o jakimś zamknięciu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi