Figuś 21 139 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Rozpoczęcie bardzo dobrze i zapowiada się kolejny kozacki sezon. Serial tempa nie traci w ogóle a wydarzenia z Civil War realnie wpływają na zmiany w nim. Jak wjechał Ghost Rider to osrałem majty Efekty specjalne są piękne, lepiej to wygląda niż w filmach z Nikiem Kejdżem xD Poboczne wątki też dobre, dali jeszcze inny motyw paranormalny co cieszy. Dokładnie. Kilka wątków ładnie przedstawionych: Simmons vicedyrektor, Coulson zmiennoręki, Fitz i Batiatus robią sexbota, bielizna Quake i nawiązania do Riders of the Lost Ark. Goty sezon się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Daisy się wylaszczyła, ale trochę za mocno schudła chyba. Efekty specjalne spoko, Coulson z Mackiem fajny team. Najlepszy póki co wątek Fitza, doktorka i robota. Co do Ghost Ridera jestem konserwatywny i mi ta wersja nie pasuje po prostu, ale duży plus za wierność komiksowi i ekstra brykę. Największa żenada to latające duszki, no bez jaj... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Johnny Blaze podjeżdżający na motorze i dający moce Robbiemu w najnowszym odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 "I got this" No chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Sezon zaczyna się bardzo dobrze. Wszyscy dostają odpowiednią ilość czasu antenowego, a animacja czachy Ghost Ridera jak na serial bardzo dobra. I to nie przypadek, że ten sezon powoli zahacza o elementy mistycyzmu. Czekam na nawiązania do dr Burskiego. Patrz Berlanti, tak się wtłacza magię do serialu o gościach w trykotach. No i gdzie jest Ash gdy trzeba zniszczyć jedną, demoniczną księgę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Po miesiącu przerwy agenci powrócili i to z przytupem Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Mack jako Ghost Rider jak dla mnie wygrał. Idealny badass do tej roli. Szkoda że tak krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Mocny powrót. Mack Treminator jak wpadł na motorze i pociągnął ze strzelby Do tego robi się nowy Ultron. Też mieli pomysł, żeby dać potężną księgę do poczytania sztucznej inteligencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Bardzo fajne i sprawne odcinki. Dobre patenty na dwa światy, Mack jako terminator, Mace w końcu w akcji, dużo Ghost Ridera no i Aida, dzięki której mamy akcję wprost z komiksu w stylu "trust no one". Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Slingshot wylądowało już w cyfrowej wersji. 6 kilkuminutowych odcinków skupiają się na przygodach Yo-Yo od momentu gdy Phill ustępuje ze stanowiska dyrektora S.H.I.E.L.D., a jego miejsce zajmuje Mase. Fajne uzupełnienie serialu i zważywszy na pierwszy odcinek lepiej oglądać dopiero po obejrzeniu ostatniego odcinka Agentów przed przerwą świąteczną. Tu pierwszy epizod: A tu macie resztę: http://screenrant.com/agents-shield-slingshot-series-videos/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Świetny dodatek, tylko strasznie krótki. Całość nie trwa chyba nawet 20 minut, więc jest niedosyt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 10 stycznia wracają Agenci Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Ależ dobry i dynamiczny odcinek a w szczególności twist z Mace'm I jeszcze do tego powiązanie z Luke Cagem(Judas Bullet) Edytowane 19 Stycznia 2017 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 O, nie wychwyciłem tego, ale pomyślałem, że skądś znam ten motyw :) A ogólnie fajnie się rozkręca, LMD, Mack, Aida, jest co oglądać. W sumie ciekawie rozwiązali podział sezonu na pół i w każdej części inny motyw przewodni. Jedynie ta babka senator wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ten serial jest TAKI DOBRY, a nawet na forumku ludzie bardziej jarają się gónwem obersanym jak Flash i Arrow. Boję się, że przez nieprzystającą do poziomu oglądalność AoS się przedwcześnie skończy, a banalną teen dramą z seriali DC będą nas jeszcze katować długie lata. :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Co za twist na końcu nowego odcinka :obama: Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Twisty w SHIELD wychodzą świetnie, niech już będzie jutro. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Finał drugiej części sezonu i wątku LMD: JAKIE TO BYŁO DOBRE! Ten serial ze średniego ze wskazaniem na słaby (początek pierwszego sezonu) zrobił się niezły (końcówka pierwszego sezonu), bardzo dobry (2 i 3 sezon), a teraz jest już absolutnie zaje.bisty. Z dodatku do MCU / reklamy kolejnych filmów powstał mój ulubiony fragment Marvel Cinematic Universe. W swojej kategorii bije na głowę wszystko. Jakimś cudem udaje im się w znakomitej większości przypadków idealnie zbalansować humor, akcję, rozwój postaci, w inteligentny sposób poruszając poważne tematy, a to wszystko w komiksowej konwencji, z zachowaniem pewnych świadomie stosowanych komiksowych absurdów. Jak powielają jakieś oklepane filmowe/serialowe motywy, to zawsze z głową i jakimś fajnym twistem. Czapki z głów. Obudź się forumku i oglądaj Agents of SHIELD, bo serial jest GOTG. Szkoda tylko, że kolejny odcinek - i początek nowego wątku - dopiero na początku kwietnia. Wiadomo już natomiast, że końcówka sezonu nosi podtytuł Agents of Hydra . Czekam bardzo. Edytowane 22 Lutego 2017 przez Hejas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 MIAZGA. To był poziom nieosiągalny dla seriali stacji The CW. Jeden z najlepszych epizodów w historii Agentów. Kto nie ogląda ten ma czego żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Panowie proszę nie hajpujcie tak bo ja zaraz dopiero odpalam. Ogólnie ten sezon to miazga po całości Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Co tu się odjaniepawla Nie spodziewałem się takich zwrotów akcji. Przy niektórych scenach miałem ciary. Genialny sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 O w mordeczkę, ale akcji, ale twistów, no mniamuśnie. Flashe i całe DCU mogą Agentom gałkę polerować na kolanach. Akcja z Fitzem genialna, Daisy rozwalająca androidy na pełnej kur.wie miazga, Aida przejmująca kontrolę, May i Coulson w końcówce O takie seriale nic nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Odcinek 10/10 no dosłownie wszystko w nim zagrało, ale i smuteczek mnie ogarnia na samą myśl, że następny wątek może być tym ostatnim jeżeli chodzi o serialowych Agentów, bo od jakiegoś czasu chodzą ploty o anulowaniu serialu :( No i co się stanie z Jemmą skoro wchodząc do świata Framework była w nim martwa :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Fajny byłby motyw z Jemmą budzącą się w grobie jak w Kill Bill. ;) W tych realiach wszystko się może zdarzyć. Jeśli ten serial zostanie anulowany, to będzie to jednoznacznie świadczyło o bezguściu i głupocie Hamburgerów, mam jednak nadzieję, że tak się nie stanie. Aż mam ochotę podpisywać petycje i brać udział w innych internetowych akcjach bez szansy powodzenia, żeby tylko nie anulowano tego małego arcydzieła rozrywkowej telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi