Farmer 3 272 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Rozpoczęcie bardzo dobrze i zapowiada się kolejny kozacki sezon. Serial tempa nie traci w ogóle a wydarzenia z Civil War realnie wpływają na zmiany w nim. Jak wjechał Ghost Rider to osrałem majty Efekty specjalne są piękne, lepiej to wygląda niż w filmach z Nikiem Kejdżem xD Poboczne wątki też dobre, dali jeszcze inny motyw paranormalny co cieszy. Dokładnie. Kilka wątków ładnie przedstawionych: Simmons vicedyrektor, Coulson zmiennoręki, Fitz i Batiatus robią sexbota, bielizna Quake i nawiązania do Riders of the Lost Ark. Goty sezon się zapowiada. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Daisy się wylaszczyła, ale trochę za mocno schudła chyba. Efekty specjalne spoko, Coulson z Mackiem fajny team. Najlepszy póki co wątek Fitza, doktorka i robota. Co do Ghost Ridera jestem konserwatywny i mi ta wersja nie pasuje po prostu, ale duży plus za wierność komiksowi i ekstra brykę. Największa żenada to latające duszki, no bez jaj... Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Johnny Blaze podjeżdżający na motorze i dający moce Robbiemu w najnowszym odcinku Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 "I got this" No chyba nie. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Sezon zaczyna się bardzo dobrze. Wszyscy dostają odpowiednią ilość czasu antenowego, a animacja czachy Ghost Ridera jak na serial bardzo dobra. I to nie przypadek, że ten sezon powoli zahacza o elementy mistycyzmu. Czekam na nawiązania do dr Burskiego. Patrz Berlanti, tak się wtłacza magię do serialu o gościach w trykotach. No i gdzie jest Ash gdy trzeba zniszczyć jedną, demoniczną księgę? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Po miesiącu przerwy agenci powrócili i to z przytupem Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Mack jako Ghost Rider jak dla mnie wygrał. Idealny badass do tej roli. Szkoda że tak krótko. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Mocny powrót. Mack Treminator jak wpadł na motorze i pociągnął ze strzelby Do tego robi się nowy Ultron. Też mieli pomysł, żeby dać potężną księgę do poczytania sztucznej inteligencji. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Bardzo fajne i sprawne odcinki. Dobre patenty na dwa światy, Mack jako terminator, Mace w końcu w akcji, dużo Ghost Ridera no i Aida, dzięki której mamy akcję wprost z komiksu w stylu "trust no one". Jest dobrze. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Slingshot wylądowało już w cyfrowej wersji. 6 kilkuminutowych odcinków skupiają się na przygodach Yo-Yo od momentu gdy Phill ustępuje ze stanowiska dyrektora S.H.I.E.L.D., a jego miejsce zajmuje Mase. Fajne uzupełnienie serialu i zważywszy na pierwszy odcinek lepiej oglądać dopiero po obejrzeniu ostatniego odcinka Agentów przed przerwą świąteczną. Tu pierwszy epizod: A tu macie resztę: http://screenrant.com/agents-shield-slingshot-series-videos/ 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Świetny dodatek, tylko strasznie krótki. Całość nie trwa chyba nawet 20 minut, więc jest niedosyt. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 10 stycznia wracają Agenci Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 (edytowane) Ależ dobry i dynamiczny odcinek a w szczególności twist z Mace'm I jeszcze do tego powiązanie z Luke Cagem(Judas Bullet) Edytowane 19 stycznia 2017 przez sprite 1 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 O, nie wychwyciłem tego, ale pomyślałem, że skądś znam ten motyw :) A ogólnie fajnie się rozkręca, LMD, Mack, Aida, jest co oglądać. W sumie ciekawie rozwiązali podział sezonu na pół i w każdej części inny motyw przewodni. Jedynie ta babka senator wkurza. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 Ten serial jest TAKI DOBRY, a nawet na forumku ludzie bardziej jarają się gónwem obersanym jak Flash i Arrow. Boję się, że przez nieprzystającą do poziomu oglądalność AoS się przedwcześnie skończy, a banalną teen dramą z seriali DC będą nas jeszcze katować długie lata. :/ 1 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Co za twist na końcu nowego odcinka :obama: Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Twisty w SHIELD wychodzą świetnie, niech już będzie jutro. ;) Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 (edytowane) Finał drugiej części sezonu i wątku LMD: JAKIE TO BYŁO DOBRE! Ten serial ze średniego ze wskazaniem na słaby (początek pierwszego sezonu) zrobił się niezły (końcówka pierwszego sezonu), bardzo dobry (2 i 3 sezon), a teraz jest już absolutnie zaje.bisty. Z dodatku do MCU / reklamy kolejnych filmów powstał mój ulubiony fragment Marvel Cinematic Universe. W swojej kategorii bije na głowę wszystko. Jakimś cudem udaje im się w znakomitej większości przypadków idealnie zbalansować humor, akcję, rozwój postaci, w inteligentny sposób poruszając poważne tematy, a to wszystko w komiksowej konwencji, z zachowaniem pewnych świadomie stosowanych komiksowych absurdów. Jak powielają jakieś oklepane filmowe/serialowe motywy, to zawsze z głową i jakimś fajnym twistem. Czapki z głów. Obudź się forumku i oglądaj Agents of SHIELD, bo serial jest GOTG. Szkoda tylko, że kolejny odcinek - i początek nowego wątku - dopiero na początku kwietnia. Wiadomo już natomiast, że końcówka sezonu nosi podtytuł Agents of Hydra . Czekam bardzo. Edytowane 22 lutego 2017 przez Hejas 1 Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 MIAZGA. To był poziom nieosiągalny dla seriali stacji The CW. Jeden z najlepszych epizodów w historii Agentów. Kto nie ogląda ten ma czego żałować. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Panowie proszę nie hajpujcie tak bo ja zaraz dopiero odpalam. Ogólnie ten sezon to miazga po całości Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Co tu się odjaniepawla Nie spodziewałem się takich zwrotów akcji. Przy niektórych scenach miałem ciary. Genialny sezon. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 O w mordeczkę, ale akcji, ale twistów, no mniamuśnie. Flashe i całe DCU mogą Agentom gałkę polerować na kolanach. Akcja z Fitzem genialna, Daisy rozwalająca androidy na pełnej kur.wie miazga, Aida przejmująca kontrolę, May i Coulson w końcówce O takie seriale nic nie robiłem. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Odcinek 10/10 no dosłownie wszystko w nim zagrało, ale i smuteczek mnie ogarnia na samą myśl, że następny wątek może być tym ostatnim jeżeli chodzi o serialowych Agentów, bo od jakiegoś czasu chodzą ploty o anulowaniu serialu :( No i co się stanie z Jemmą skoro wchodząc do świata Framework była w nim martwa :( Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Fajny byłby motyw z Jemmą budzącą się w grobie jak w Kill Bill. ;) W tych realiach wszystko się może zdarzyć. Jeśli ten serial zostanie anulowany, to będzie to jednoznacznie świadczyło o bezguściu i głupocie Hamburgerów, mam jednak nadzieję, że tak się nie stanie. Aż mam ochotę podpisywać petycje i brać udział w innych internetowych akcjach bez szansy powodzenia, żeby tylko nie anulowano tego małego arcydzieła rozrywkowej telewizji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi