Kymel 786 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Ja chciałbym aby Agentów przejął Netflix i wypuszczał albo skrócone do 13 lub 16 epizodów sezony albo dzielił je po 12-odcinkowe mini-sezony wypuszczane co pół roku. Może wtedy byłaby szansa na gościnne występy innych bohaterów z seriali Netflixa (Ghost Rider i Punisher na jednym ekranie ). Edytowane 24 Lutego 2017 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 O, piękny pomysł Panie. Aczkolwiek przy takiej ilości seriali Netflix trochę zadyszki może niedługo dostać. A Jemma zostanie zombie albo zjawą, na bank Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Oj zacny to był odcinek. Powiało "Body Snatchers" (szkoda, że nie padł cytat: "Where you gonna go...?"), a nawet "I, Robot" w jednym momencie, Aida robi Rutgera Hauera swojemu twórcy i pięknie rozsypująca się cyber-czaszka Macka Szkoda, że na Matrixa i ruskiego Terminatora trzeba czekać aż do kwietnia :( Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jezusieńku jakie to będzie dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Skonczylem ogladac na Powrocie z planety gdzie Ward zabiligoiuciekl stal sie jakims Zombie czy (pipi)wieczym Od ktorego odcinka mam zaczac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Jak już widziałeś odcinek z nim po powrocie, to teraz zaczynasz od 3x12: http://www.imdb.com/title/tt4800060/?ref_=tt_ep_nx Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Już we wtorek kolejny odcinek I troszkę plakacików reszta w linku tylko uwaga bo dla niektórych mogą tam być spoilery!!! http://www.comingsoon.net/tv/features/833097-madame-hydra-is-coming-to-marvels-agents-of-shield Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Słodki Jezusku niechże już będzie środa Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Najlepszy komiksowy serial powrócił i.... od razu doje.bał genialnym odcinkiem, aż trudno w to uwierzyć, ale to może być najlepszy storyline tego sezonu. GOTY. Zły Fitz, Madame Hydra, Jemma wstająca z martwych, alternatywna rzeczywistość będąca mieszanką Matrixa z Man in the High Castle, a jednak bardzo organicznie wpasowująca się w świat Marvela, no coś pięknego - i jak to wszystko jest dobrze zagrane! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja czasami, aż nie mogę uwierzyć na jaki poziom wskoczył ten serial. Ward jako double-agent again Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jest dobrze, nie blefowaliście, ale śmiechłem z Warda jako podwójnego agenta, gość chyba ma jakieś wtyki w stacji, że w każdym sezonie jest dla niego miejsce :) Madame Hydra gorąca laska, Fitz prawdziwy sqrviel, i ta atmosfera beznadziei. Może być sztosik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Jest sztosik! Chyba dwa najlepsze odcinki sezonu. Genialnie rozpisany scenariusz, świetne alternatywne wątki i Fitz... No nie spodziewałem się naprawdę. Te nawiązania do Zimowego Żołnierza w drugim odcinku Jak mi smutno, że trzeba czekać jeszcze kilka dni na nowy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Co ten nowy odcinek zrobił to nie mam pytań Mace[*] Szkoda, mocno go polubiłem :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Motyw z Macem genialny. W alternatywnej rzeczywistości mógł być w końcu tym, kim zawsze chciał być. Z drugiej strony - zginął by ratować wirtualną postać... która jednak, poza samym faktem bycia wirtualną, myśli i czuje jak człowiek i w tamtym świecie niczym nie różni się od naszych "prawdziwych" bohaterów, czy tym bardziej postaci, których świadomość została tam permanentnie przeniesiona. Fajnie, że w AoS nie uciekają od trudniejszych pytań i zagadnień natury moralnej, widzę tu trochę inspiracji Black Mirror. Czy wyłączenie Frameworku nie byłoby masowym morderstwem? Co z wirtualnym Wardem? Co z córką Macka? Co z psychiką Fitza po powrocie do rzeczywistości? Niby bohaterowie są wewnątrz programu komputerowego, ale stawki są wyższe, niż kiedykolwiek i zdecydowanie to czuć. Ponownie czapki z głów przed scenarzystami. Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Hejas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Martwi mnie tylko jedno, że dalej brak informacji o kontynuacji serialu :[ I to spojrzenie sobie w oczy May i Daisy, ciary aż mnie przeszły :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Mace w wersji alternatywnej był świetny. Z powerem, wyglądem i błyskiem w oku. Mega żal, że go już nie będzie. Ale z drugiej strony we Framework miał wszystko, po powrocie byłby znowu pozerem. Też ukłon dla scenarzystów, że budują postacie, które nie są o obojętne. Taki Mack z dzieckiem, Fitz jako skur.wiel, bezradna Daisy. Żal po takim serialu wracać do bajeczki z Flashem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Tak jak Hejas pisze. Liczę mocno na poważne konsekwencje po wyjściu z Framework. Duet Fitz-Simmons już nie będzie taki sam. Na Fitzie się to mocno odbije. Liczę, że stary Fitza zaliczy powrót w prawdziwym świecie. Powrót Tripletta zaś taki dobry. Mocno płakałem gdy go zabrakło w serialu. Teraz łezkę uronię nad Mace'em. Zdążyłem go polubić :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Smutno mi się zrobiło po zakończeniu wątku Macka :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Mack... :( I tak stawiam, że wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Tak, trochę dziwna decyzja, nie powiedzieli mu, że będzie mógł żyć z córeczką, ale cholera wie ile utrzyma się ten Framework a przy okazji będą musieli go karmić kroplówką w realnym świecie? . Bardzo głupie, że Daisy o tym nie wspomniała, ale poza tym małym zgrzytem serial ciągle jest w rewelacyjnej formie. Aida z tym swoim nieśmiertelnym ciałem i mocami (teleport na końcu) może ładnie zarządzić, i to dosłownie światem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Kurde jakim Ian de Caestecker jest znakomitym aktorem! W tym odcinku ponownie przeszedł samego siebie (reakcja na śmierć ojca, powrót do prawdziwego świata) , mistrzostwo świata. Zdecydowanie zasłużył na jakąś statuetkę. No i przyznaję się bez bicia, że uroniłem łzę w scenie z Mackiem. ;( Edytowane 4 Maja 2017 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Dotarła do mnie plotka o tym, że ktoś miał zostać we Framework ale obstawiałem raczej Fitza bo Batiatus to wiadomo, nie miał do czego wracać. Ale właśnie. Maszyna Aidy otwiera całkiem spore pole do popisu i do powrotów. Ward, Trip... Ich avatary zachowywały się jak prawdziwi. Skoro można przenieść świadomość do nowego ciała to co stoi na przeszkodzie? Etyka? Sumienie? Bo to nie prawdziwi ludzie? Mackowi nie przeszkadza, że jego córka to program, poświecił nawet życie w prawdziwym świecie dla niej. Ciekawe czy pociągną ten wątek jakoś mocniej. Ale kij z tym. Ekipa budzi się na wielkim kacu, a Fitz jak mocno przytłoczony wszystkim. GENIUSZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Tak jest, De Caestecker prześwietnie wypadł w tej scenie, jak i w całym segmencie o Framework. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Najnowszy odcinek to po prostu mistrzostwo świata. Też miałem łezkę w oku przy odejściu Macka :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi