Hejas 455 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Jakie to jest kur.wa dobre! Ile emocji budzi ten serial, bohaterowie z krwi i kości, na których losie naprawdę widzowi zależy, no i tym razem Mallory Jansen aktorsko dała czadu. Bez dwóch zdań najlepsza rzecz, jaka powstała z Marvel Cinematic Universe i spokojnie moje TOP3 seriali wszech czasów. Gdyby ktoś mi to powiedział po pierwszym sezonie, to bym go zabił śmiechem. Edytowane 10 Maja 2017 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Ostatnie 15 minut odcinka wciągnęło całe Arroverse bez popitki. Miazga Edytowane 10 Maja 2017 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 O matko, co za odcinek. Czysta perfekcja od początku do końca. Jaką ewolucję przeszła postać Aidy. Mallory Jansen jednak ma zajebisty wachlarz kreacji aktorskiej, zawsze dobrze się spisywała w swojej roli, ale dzisiaj wypadła wyśmienicie. Przy samym końcu jak pojawił się Ghost Rider to obesrałem portki tak samo jak za pierwszym razem. 10/10 I tym bardziej mnie cieszy, że sezon numer pięć jest obecnie prawie, że pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Skąd masz info o tym sezonie 5? Ja spać nie mogę po nocach, bo się boję, że mi szilda skasują. :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 10 okejek / 10. Kruca bomba, ile tu się działo. Aida/Ophelia wgniotła w fotel, a końcówka z wiadomo kim - aż się boję co odwalą w finale, bo potem będzie ciężko im to przebić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Skąd masz info o tym sezonie 5? Ja spać nie mogę po nocach, bo się boję, że mi szilda skasują. :( http://screencrush.com/agents-of-shield-season-5-renewed-soon/ http://screenrant.com/agents-shield-season-5-renewal-report/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Oficjalne konto facebookowe serialu potwierdziło dzisiaj kolejny sezon! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 JAKIE TO BYŁO ZARĄBISTE! WSZYSTKO, DOSŁOWNIE WSZYSTKO W TYM ODCINKU ZAGRAŁO FENOMENALNIE. JAK SOBIE PRZYPOMNĘ CO SIĘ DZIAŁO W PIERWSZYM SEZONIE OGARNIA MNIE PUSTY ŚMIECH. TAKA EWOLUCJA. POLUBIŁEM NAWET SZEREGOWCÓW Z S.H.I.E.L.D. AIDA, FITZ, EMMA TO MIESZANKA WYBUCHOWA, A WYMIANA ZDAŃ POMIĘDZY COULSONEM, A MAY ROZWALA NATURALNOŚCIĄ. POJAWIENIE SIĘ SAMIWIECIEKOGO W KOŃCÓWCE ŚCISNĘŁO MI MOSZNĘ. FINAŁ POZAMIATA. I KTO TU TERAZ WYTRZYMA DO KOŃCA WRZEŚNIA NA NOWY SEZON? NIECH TEN SERIAL SIĘ NIE KOŃCZY TRZEBA BY NA GŁOWĘ UPAŚĆ BY TAKI SERIAL ŚCIĄGAĆ Z ANTENY. C U D O 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Finał petarda od początku do końca w napięciu. Czego tu nie było... Rider vs Aida - jakie to było dobre, ten strach w oczach, łańcuch na dopalaczach i palenie LMD jak chrustu. team up Rider + Daisy - no takie akcje to sam miód. LMD Daisy strzelające do Talbota, i podstawiona Simmons - no kurde udało im się zmylić widza. Cliffhanger z Mackiem był taki, że wstrzymałem oddech. Radcliffe odszedł perfekcyjnie, świetna scena, wymowna i klimatyczna. Aida aktorsko dalej na wznoszącej, a scena w serwerowni hipnotyzująca. Coulson jako Rider? Ja pierydole, tego się nie spodziewałem. No i ciekawe jaką cenę za to zapłacił. A końcówka to jakiś mega mindfuck bo zupełnie nie mam nawet cienia pomysłu o co chodzi... Rozyebali po prostu. PS I jeszcze nawiązania do Dr Strange'a, miód. Edit: odcinek miał na końcu hołd dla Powersa Boothe, który zmarł tyle co, mają refleks. http://m.filmweb.pl/news/Powers+Boothe+nie+%C5%BCyje-123113 Edytowane 17 Maja 2017 przez Rudiok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Podpisuje się pod tym co Rudiok napisał. Co za finał! Co za sezon!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jeszcze jak, doskonałe zwieńczenie świetnego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ktoś ma jakieś pomysły o co może chodzić w ostatniej scenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Najbardziej trafna jest chyba teoria o S.W.O.R.D. W sumie by się zgadzało miejsce akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Ktoś ma jakieś pomysły o co może chodzić w ostatniej scenie? Agents of S.W.O.R.D. e: Rudiok szybszy Edytowane 17 Maja 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Tylko nie wiadomo co z prawami do nazwy :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Zdaje się, że jeśli chodzi o TV, to Marvel ma wszystkie możliwe prawa, łącznie z X-menami. Co do finału sezonu, to kiedy już wydawało się, że grubiej być nie może, to wysyłają ich w kosmos! Biorąc pod uwagę, że kolejny sezon pokryje się z Infinity War - to nie może być przypadek. Hype over 9000, szkoda, że Agenci wracają dopiero w połowie serialowego sezonu, po 8-odcinkowym The Inhumans. Ogólnie sezon naprawdę znakomity, a na koniec wszystkie 3 główne wątki udało się elegancko zamknąć. Jak to dobrze, że kolejny sezon też będzie miał 22 odcinki i najprawdopodobniej podobną strukturę. No i faktycznie nawiązanie do Strange'a świetne, bardzo subtelne, ale jednoznaczne. Edytowane 18 Maja 2017 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Co do Strange'a to gdzieś mi mignęła teoria, że Darkhold został skradziony z biblioteki, a nawet się niektórzy dopatrzyli brakującego miejsca na półce w Strange'u. Zamierzenie, czy nie, faktycznie wyszło to fajnie i subtelnie. A płonąca czacha powinien dostać chociaż jakąś mini serię, to co pokazał w ostatnim odcinku zaostrzyło apetyt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Pana Reyesa zapewne jeszcze zobaczymy. A finał gruby jak portfel taty Roziego. Jakie to było dobre. Pomimo dwóch smutnych wiadomości (śmierć Boothe'a i przesunięcie o kilka miesięcy sezonu) to jestem dobrej myśli. Jeżeli utrzymają poziom tego sezonu oraz powiążą wątek z planu Aidy z serialem Inhumans może być s z t y w n i u t k o jakby to napisał ping. Na razie jeszcze nie określili się tak do końca czy nie będzie nawiązań (a już pokazali monolit znany z Agentów). No i jeszcze motyw z Infinity War na horyzoncie... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Info o 5 sezonie Na Twitterze Mark Kolpack poinformował fanów, że Agenci T.A.R.C.Z.Y. powrócą na początku 2018 roku. I co najważniejsze – tym razem serial będzie emitowany bez przerw, które szkodziły oglądalności 4. sezonu. Super wiadomość https://naekranie.pl/aktualnosci/agenci-t-a-r-c-z-y-5-sezon-w-2018-roku-informacje-o-formie-emisji-1873585 Edytowane 21 Maja 2017 przez sprite 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 22 odcinki po jednym co tydzień?! Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 5 sezon Agentów będzie jednak wcześniej! Nowe odcinki mają być emitowane pod koniec roku, bezpośrednio po finale Marvel's Inhumans. Super wiadomość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Dawać mi to już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi