sprite 1 783 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Ten 100 odcinek to będzie niszczyciel światów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Właśnie obejrzałem i mogę tylko potwierdzić. Niby nie było dużo akcji, ale to co było gadane to Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Eee, czy ja wiem? Miały być bomby, mieliśmy być zniszczeni a wyszło lekkie pierdnięcie jedynie. Mini cameo Hive i Lasha na pół minuty ani ziębi ani grzeje. Najlepiej wypadł z wszystkich Deathlok, przykład dobrze napisanej postaci z własnym "ja". A cała reszta jakaś taka bez polotu. Jedynie twist z synem Fitz/Simmons mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Może, ale jak dla mnie Spoiler rozmowa Coulsona z Petersenem grała tutaj pierwsze skrzypce i to wypadło zajebiście, cała reszta to taki dodatek. Co do Deke'a to nie może być ich synem bo jest za młody. Na ślubie mówi, że taki pierścionek miała jego matka, a wcześniej prawdopodobnie jego babcia, więc jest ich wnukiem albo nawet prawnukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Spoiler Z racji tego, że przenieśli się 70 lat w przyszłość, a Deke ma +/- 30 lat to wypada na wnuka Fitz/Simmons, a z jego opowieści o pierścionku wychodzi, że duet będzie miał córeczkę. Cóż to był za odcinek. Ktoś tam może marudzić, że mało akcji, że cameo słabe ale mam podobnie jak Square. Pokład emocjonalny aż wylewał się z ekranu. Najlepsza scena gdy Coulson gadał o symbolu, miotał się, a potem zjechał. Tyle emocji na twarzy wypisane. Fajnie, że wykorzystano easter egg z Iron Mana 2 (blizna na klacie podobna do zatrucia Starka w drugim filmie). Easter eggów było sporo. Spoiler Gablota wypełniona bibelotami Avengersów jak i fantami z poprzednich sezonów, nawiązania do Dimension of Dreams, itd. Też mam lekki niedosyt, że nie było większego nacisku na cameo fajnych postaci. Scena z Spoiler Petersenem aż prosiła się o cameo Fury'ego, Kapitana Ameryki albo i nawet Lokiego gdyby tylko budżet pozwolił na pierwszoligowych aktorów Marvela. Serial coraz mocniej odcina się od kinowego MCU (gdzieś już czytałem, że nie ma być żadnych nawiązań do Infinity War). Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 10/10 i jeden z najlepszych odcinków całego serialu. Co za petarda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Fajny ep, rozdzielenie akcji na różne miejsca, ciekawy twist i sporo emocji. Choć mam pytanie odnośnie końcówki , bo już nie wiem czy to jest jakaś alternatywna rzeczywistość czy ki ciul? Przecież aż tak długo ich w tej przyszłości nie było żeby Hydra się zdążyła odbudować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 To, jak ten serial potrafi bawić się z oczekiwaniami widza i jednocześnie napierda.lać takim ładunkiem emocjonalnym, to jest kurde niewiarygodne. Oby dostali zielone światło na kolejny sezon. Ostatni odcinek to jedna z najlepszych rzeczy, jakie widziałem w TV, w swojej kategorii ten serial nie ma sobie równych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Well, Jax Briggs approves this shit! Spoiler https://screenrant.com/agents-shield-yo-yo-robot-arms-image/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (pipi)a jak ten serial robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Możecie mi napisać gdzie teraz lecą agenci? Zawsze były na fox zaraz po premierze amerykańskiej a teraz już połowa sezonu a serialu u nich nadal nie maWysłane z mojego LG-D290 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 @Tomek P. Na showmaxie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Aha. No to lipa. Trzeba będzie pożyczać z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jo cie ale to były dobre ostatnie odcinki (4). Te powroty, te flashbacki. Skisłem na widok młodego Spoiler Sitwella. Od razu poznałem ten wyraz twarzy, jeszcze te włosy xD. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że to syn aktora, który grał Spoiler Sitwella wcielił się w niego. Tak dobrze to zagrał. Ale chyba jest dużo młodszy. Tak czy siak ten serial głaszcze mnie po mosznie tak jak najbardziej lubię. Spoiler Spoiler Te one linery ("Hey, Mack Hammer? Can't touch this."), te twisty (Jekyll & Hyde by Fitz), te powroty (cała zgraja Hydry) i przyszłość (wszystkie drogi prowadzą do Latarni). Finał pozamiata konkretnie. Do tego ktoś odchodzi z serialu i to z ekipy głównej. Bałem się zaglądać głębiej bo bym chyba płakał już teraz za tą postacią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Niezły odcinek. Może trochę zbyt kameralny jak na taką kulminację, ale wszystko w miarę dało radę: Talbot, Yo-Yo, motyw ze Struckerem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Madre mia, co za końcówka 5 sezonów czekania i w końcu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 "I told you I can fix this" Spoiler Talbot jaki Wolverine... nie, wróć, Old Man Talbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 W dniu 28.04.2018 o 11:32, Kymel napisał: Madre mia, co za końcówka 5 sezonów czekania i w końcu jest. No ale, że co jest...? 5 sezonów czekałeś na latającego Talbota ? Bo poza multifatality i Talbotem to odcinek jakoś nie zgrzał moszny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 21 minut temu, Rudiok napisał: No ale, że co jest...? 5 sezonów czekałeś na Pokaż ukrytą zawartość latającego Talbota ? Bo poza multifatality i Talbotem to odcinek jakoś nie zgrzał moszny. To nie był latający Talbot tylko Graviton. Nawet widok na skrzynkę z zamazanymi ostatnimi literami Gravitonium to sugerował. Względem komiksów zmienili mu origin story, ale to jest on i jak go nie zepsują to będzie najsilniejszym przeciwnikiem jakiego ten serial widział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 A, chyba, że tak to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 W dniu 1.05.2018 o 16:10, Kymel napisał: Ukryj zawartość To nie był latający Talbot tylko Graviton. Nawet widok na skrzynkę z zamazanymi ostatnimi literami Gravitonium to sugerował. Względem komiksów zmienili mu origin story, ale to jest on i jak go nie zepsują to będzie najsilniejszym przeciwnikiem jakiego ten serial widział. Będzie?Już jest. Damn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Whoa, no kurde grubo, grubiutko. Talbot/Graviton bez piątej klepki, Thanos, Kasius, konflikty w drużynie i grzebanie w zwłokach. Jeśli tego nie spierydolą to może wyjść najbardziej epicki koniec sezonu i finał jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Kierwa, już szykuję wieniec pogrzebowy Będę płakał jak bóbr za kimkolwiek kogo pożegnamy w finale... albo ze wszystkimi. Co te ABC? Czemu trzymają nas w niepewności? Cała obsada jeszcze dorzuca do pieca, że finał spokojnie mógłby być zakończeniem serialu. A w internetach płacz, lament, błaganie i groźby by nie kasować serialu. Z jednej strony lepiej zejść ze sceny niepokonanym ale gdzie znajdziemy taki dobry serial? W WC? Nie sądzę. Ale jeśli finał przypieczętuje los jednej postaci to nie chcę kolejnego sezonu. Nie bez tej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi