Skocz do zawartości

Agents Of S.H.I.E.L.D - 2013 - Joss Whedon - ABC

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 640
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jestem po 9 epkach :fsg: 

Spoiler

Podróże w czasie?

S.H.I.E.L.D., robicie to dobrze. Każdy inny serial potraktowałby wątek retrospekcji i cameosów powierzchownie. Ale nie S.H.I.E.L.D. Dzięki Sousa ekipa ma własnego Steve'a Rogersa.

7 odcinek rozyebał mnie kompletnie. Tyle easter eggów do klasyków (nie aż tak oczywistych) z lat 80-tych dawno nie było. Przymykam nawet oko na debilne emo mode u pana Dyrektora.No i 9 odcinek :( 

Spoiler

Jedna z najlepszych (i to nowych) postaci. Za Enochem płakałem gdy poświęcił się pierwszy raz, a teraz znów muszę uronić łzy. To jak pięknie wypełniał luki pomiędzy Fitz-Simmons, a później w ekipie. Wciąż mam w głowie epicki opening z tym panem

Jak żyć? :frog:

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Farmer napisał:

Jak żyć? :frog:

A ja własnie skończyłem finał, będzie mi cholernie brakowało Agentów. Chciałby człowiek więcej, ale zamykają wszystko z klasą.

• Plusik 1
  • 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 14.08.2020 o 12:30, Figuś napisał:

Dobra widzę, że muszę dzisiaj ściągnąć resztę i jutro czy w niedzielę zrobić maraton :)

Chuja wtedy ściągnąłem XD 

W dniu 9.08.2020 o 09:03, funditto napisał:

Można to znaleźć na jakimś serwisie streamingowym ? 

Teraz jest na Disney+ i można sobie legancko obejrzeć całe 7 sezonów (pierwszy to sraka totalna i pierwsza połowa drugiego sezonu też ale trochę mniej)

Nadrabiam 7 sezon, jezu jak ja lubię tą ekipę. 

Chyba trzeba będzie rewatch zrobić poprzednich sezonów :shieeet: