Opublikowano 5 października 20177 l Yo-Yo będzie występować regularnie w 5 sezonie Edytowane 5 października 20177 l przez sprite
Opublikowano 5 października 20177 l Czytałem, że chcieli skasować serial po 4. sezonie to sami włodarze Disneya wkroczyli do akcji i dzięki temu czekają nas kolejne 22 odcinki tego wspaniałego serialu.
Opublikowano 10 października 20177 l Clar Gregg o 5 sezonie I grew up watching those shows – Star Trek, those things. I wouldn’t say that [season 5] is like that, but to have it really bridge into more the sci-fi, cosmic part of the Marvel [Cinematic] Universe in ways that will be surprising to people, it’s really thrilling. http://screenrant.com/agents-shield-season-5-cosmic-mcu/ Ale to będzie dobre.
Opublikowano 11 listopada 20177 l Pierwszy trailer 5 sezonu!!! Boże, co to będzie za sztoooooos :fsg: :fsg: "You know who the first one will be" xDD Edytowane 11 listopada 20177 l przez sprite
Opublikowano 2 grudnia 20177 l No Panowie, wjechała właśnie dwuodcinkowa premiera Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D.S05E01.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-ViSUM[rartv] Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D.S05E02.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-ViSUM[rartv] Edytowane 2 grudnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 2 grudnia 20177 l jak tam z poziomem serialu? zatrzymałem się w połowie 3 sezonu w ramach zaprzestania oglądania tasiemcowych serialów o superbohaterach, ale w sumie do agentów bym wrócił, o ile poziom nie spadł.
Opublikowano 2 grudnia 20177 l Poziom moim zdaniem nie spadł, a wręcz rósł. Sezon numer 4 podzielony na 3 historie to była kosa. Dzisiaj będę oglądał podwójną premierę tego nowego.
Opublikowano 2 grudnia 20177 l Agenci ostatnie 2 sezony to sztos nad sztosy. Zabieraj się za oglądanie Dahaka. Ale już
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Zajebisty start sezonu. Brakowało mi Agentów, a jak się pojawili to dostarczają z nawiązką. Dawać kolejne odcinki
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Cudowny start, kto by się spodziewał, że do motywu z kosmosem dodadzą jeszcze apokalipsę i podróż w czasie do przyszłości? No grubo pojechali z materiałem A te nawiązania do Guardians Of The Galaxy ( obecność Kree, hełm kolesia podobny do Star-lorda, broń jaką posługiwała się Sanara też przywodzi na myśl Yondu i jego strzałkę ), no bajer.
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Właśnie obejrzałem i pomyśleć że (pipi).ane ABC chciało nam skasować ten serial Z racji późnej premiery, serial ma lecieć nieprzerwanie, czy mi się coś poje.bało?
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Pierwotnie miał się zacząć dopiero w 2018 i miało nie być przerw. Podejrzewam, że jakąś przerwę dostaniemy, ale nie będzie to standardowe 2-3 miechy. Fragment z 5x03.
Opublikowano 11 grudnia 20177 l Kolejny świetny odcinek. Coś czuję, że taki poziom będzie utrzymany cały czas, więc
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Właśnie nadrobiłem 3 i 4 odcinek łooo jezu jakie to jest dobre, tak dobre że jak klienci na sklep wchodzą to mam ochotę ich wyebać bo mi przeszkadzają niestety 5 ep dopiero w domu obejrzę Edytowane 28 grudnia 20177 l przez Figuś
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Noo nowy sezon gniecie cojones. Ten cliffhanger na koniec 4 odcinka Też zaraz zabieram się za 5.
Opublikowano 28 grudnia 20177 l Piąty ep zajebisty jak poprzednie w tym sezonie. Ja czekam na szósty.