Skocz do zawartości

Agents Of S.H.I.E.L.D - 2013 - Joss Whedon - ABC

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja od pierwszego seansu Avengers byłem przekonany, że Coulson tak naprawdę nie zginął, więc mimo wszystko nie sądzę, że Phil będzie "life model decoy". Z resztą ta teoria jest już tak popularna w Internecie, że byłoby to wręcz zbyt proste. ;)

• Odpowiedzi 640
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj znów odświeżyłem sobie Avengers i uważam, że Coulson jednak zmarł (zimne, otwarte oczy i K.O. zamiast urwanie jakoś tej sceny). Teoria Teki byłaby najlepszym rozwiązaniem aczkolwiek obawiam się, że twórcy mogą iść na skróty i dać nam zwyczajnego klona.

Opublikowano (edytowane)

ogólnie odcinek konkret, ale liczę, żę hydra pojawi się w większym wymiarze niż pozostawione po nich artefakty. wystarczy twist, że to oni kryją się za tą całą jakomśtam falą i voila mamy zaje.bistych antagonistów pociągających za sznurki przez cały sezon.

818689-copy__2__of_secret_warriors_4_8.j

BARON WON SZTRUKER (pipi)O !

406px-Baron_Strucker.jpg

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Ciekawi mnie na jakich bohaterów maja licencje i czy jak nie zdejmą serialu po paru odcinkach, to możemy się spodziewać smaczków przy premierach filmów z uniwersum.

Opublikowano (edytowane)

nie zdejmą serialu po paru odcinkach bo to największy hit abc od czasów losta. zaraz po blacklist to chyba nowość z największą oglądalnością.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

Ciekawi mnie na jakich bohaterów maja licencje i czy jak nie zdejmą serialu po paru odcinkach, to możemy się spodziewać smaczków przy premierach filmów z uniwersum.

Poza mutantami i Spider-Manem (razem z Green Goblinem i innymi typowo pajęczymi przeciwnikami) mają chyba wszystko, łącznie z Daredevilem, Bladem, Punisherem i Ghost Riderem (jakoś niedawno odzyskali do nich prawa).

Edytowane przez Hejas
Opublikowano

Pajęczaka mi szkoda, lubię go i brakuje mi w Avengers kogoś kto pajacuje jak on. Mam nadzieje że w serialu pojawi się jakiś motyw przewodni, może ta hydra, bo takie procedurale to zaczynaja mnie nudzic szybko.

Opublikowano

Jak myślicie, jest szansa, że w serialu pojawią się nawiązania do nadchodzących filmów Marvela? Były ku temu jakieś przesłanki, bo tak naprawdę to tylko dlatego zainteresowałem się tym serialem i obejrzałem dwa epy, ale jak nic takiego nie będzie to nie ma sensu abym tracił na to czas. 

Opublikowano

ale czego byś chciał? downey'a juniora zgarniającego miliony za filmy gościnnie w serialu telewizyjnym za co mogą mu zapłacić max kilkadziesiąt tysięcy dolarów kiedy i tak już jest zmęczony rolą? nawiązania będą jakieś na pewno bo to widać już po pilocie gdzie jest extremis z IM3. przekonamy się w listopadzie przy okazji premiery thora. może jakieś mroczne elfy się pojawią w serialu albo kat dennings w formie comedic reliefu, albo dr. selvig kto wie.

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o jakieś przecieki albo puszczanie oczka dla fanów jednocześnie lekko nakierowując czego można się spodziewać po przyszłych filmach, i nie chodzi mi tutaj o aktorów. 

Opublikowano (edytowane)

suteq, nie mam pojęcia na jakiej podstawie ktokolwiek miałby Ci udzielić definitywnej odpowiedzi na to pytanie, ale skoro w dwóch odcinkach było już siedem miliardów nawiązań do dotychczasowych filmów, to można śmiało założyć, że do tych nadchodzących też będą nawiązywać.

Za Kat Dennings trzymam kciuki. ;)

Edytowane przez Hejas
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie prawda, trzeci odcinek był moim zdaniem najlepszy jak do tej pory. trochę akcji, origin villaina znanego z kart komiksu, cycki skye - czyli wszystko czego oczekuje od tego serialu.