Opublikowano 1 maja 20195 l Cytat Ghost Rider to kolejny popularny bohater, który opanuje małe ekrany. Platforma Hulu (w 60% należy do Disneya) ogłosiła zamówienie sezonu serialu Marvel's Ghost Rider. Robbie Reyes mieszka teraz na granicy pomiędzy Teksasem i Meksykiem, gdzie jako Ghost Rider wymierza sprawiedliwość, ale nadal zmaga się z utrzymaniem kontroli nad swoją mocą. Gabriel Luna grał go w serialu Agenci T.A.R.C.Z.Y. i sam potwierdził, że ponownie wcieli się w Ghost Ridera. Za sterami stoi Ingrid Escajeda znana z pracy przy Justified: Bez przebaczenia. Paul Zbyszewski oraz Jeph Loeb są producentami. Drugim serialem jest Marvel's Helstrom. Bohaterami są Daimon (na grafice poniżej) i Ana Helstrom, którzy są dziećmi tajemniczego i potężnego seryjnego zabójcy. Łączy ich skomplikowana relacja. Razem polują na najgorszych przedstawicieli ludzkości. W komiksach Daimon był synem samego szatana, ale nie wiadomo, czy w serialu ten wątek będzie zawarty, bo mówi się o luźnej adaptacji. Producentem wykonawczym i showrunnerem będzie Paul Zbyszewski, znany z pracy przy Agentach T.A.R.C.Z.Y. Oba seriale planowane są na 2020 rok. Marvel potwierdził też 3. sezon Runaways. https://naekranie.pl/aktualnosci/ghost-rider-bedzie-miec-swoj-serial-oficjalne-informacje-1556719750
Opublikowano 3 maja 20195 l W dniu 1.05.2019 o 20:03, Figuś napisał: https://naekranie.pl/aktualnosci/ghost-rider-bedzie-miec-swoj-serial-oficjalne-informacje-1556719750 Podobno ma być nie związany z Agentami Tarczy kompletnie
Opublikowano 3 maja 20195 l 15 minut temu, Masorz napisał: Podobno ma być nie związany z Agentami Tarczy kompletnie To bieda w chvj
Opublikowano 4 maja 20195 l No to chyba trzeba będzie się przeprosić z serialem i przebrnąć przez te początkowe słabe odcinki.
Opublikowano 11 maja 20195 l Pierwszy odcinek wleciał i aż serce boli, że trzeba czekać cały tydzień na następny
Opublikowano 21 maja 20195 l Przez tą długą przerwę zapomniałem jakie to jest dobre Przypomnijcie mi. Cały sezon ma być bez przerw, że co tydzień odcinek? Czy będzie przerwa wakacyjna?
Opublikowano 21 maja 20195 l Zdjęcia do 7 sezonu ruszyły 3 miechy temu, więc premiera pewnie początek/środek 2020.
Opublikowano 16 czerwca 20195 l Właśnie skończyłem oglądać 5 odcinek no i ten sezon jest tak kozacki jak poprzednie. Bardzo fajnie, że połowa fabuły to przygody w kosmosie a druga połowa na Ziemi. Wątki też zaczynają się jakby łączyć w całość (monolity) czy to zapowiadane nadejście jakiegoś przeyebanego kogoś co niesie śmierć.
Opublikowano 19 czerwca 20195 l 5 odcinek Co za sztooos. Teraz to już akcja nabierze konkretnego rozpędu.
Opublikowano 8 lipca 20195 l Nadrobiłem siódmy i obejrzałem ósmy odcinek, dawać więcej. Szkoda, że tylko 13 epów będzie.
Opublikowano 14 lipca 20195 l No już myślałem że nie będzie cliffhangera w 9 epie jeszcze tylko 4 odcinki i znowu czekanie
Opublikowano 14 lipca 20195 l Końcówka 9ego odcinka mnie lekko rozdupcyła. Z drugiej strony potrafię sobie wyobrazić motywację, jaka stała za tym co zrobiła May.
Opublikowano 18 lipca 20195 l Pełnometrarzówka im się należy, choćby tylko na Disney+ miało się ukazać