Opublikowano 24 lipca 20195 l Z jednej strony fajnie, bo szybciej dostaniemy epicki finał. Szkoda, że już koniec tego sezonu.
Opublikowano 24 lipca 20195 l Szkoda, bo sezon jak zawsze świetny a najnowszy odcinek tradycyjnie rozyebał.
Opublikowano 27 lipca 20195 l Właśnie obejrzałem 11 ep i pomimo mniejszej ilości akcji to zrobił taki hype na finał, że ten tydzień będzie się niemiłosiernie dłużył.
Opublikowano 3 sierpnia 20195 l Właśnie skończyłem i to co odjebali na koniec Ehh teraz tyle trzeba czekać na siódmy sezon. Btw. to nucenie Izel mega klimatyczne, mógłbym tego słuchać na okrągło.
Opublikowano 7 sierpnia 20195 l Piękny, intensywny finał świetnego sezonu. Ostatnie 10 minut z otwartym ustami LMD Coulson + time jump na końcu do lat 30 Wygląd i zachowanie(szczególnie styl mówienia) Jemmy mocno futyrystyczny. LMD? Part Chromicom? A może tylko metodyczna maniera spowodowana setkami/tysiącami symulacji framework'u/podróży w czasie żeby uratować zespół(May w szczególności), uciec w idealnym momencie przed blasterami Chromicomów i nie popełnić najmniejszego błędu? Ciekawe jaką rolę w tej układance odgrywa Fitz. Przez moment myślałem, że Warda tam "wskrzeszą" zamiast Coulsona(niezła bomba by była). Edytowane 7 sierpnia 20195 l przez sprite
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Peggy Carter prawdopodobnie pojawi się w 7 sesonie: https://screenrant.com/agent-carter-reportedly-will-appear-agents-shield-season-7/ Byłoby świetnie, gdyby dokończyli jej historię po urwanym serialu i cliffhangerze na końcu 2 sezonu.
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l 26 minut temu, Masorz napisał: Byłoby świetnie, gdyby dokończyli jej historię po urwanym serialu i cliffhangerze na końcu 2 sezonu. Nie dałem rady drugiego sezonu obejrzeć co nie znaczy że nie mam ochoty oglądać Hayley u boku Kulsona i reszty
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Drugi był momentami dziwny, ale fajny motyw był z tą antymaterią i fajna blond główna zła pani. No teamup z Coulsonem i resztą to byłby totalnie cudowny sztos. Może w końcu pokażą jak to SHIELD założyła. I ciekawe czy jakoś by się ustosunkowali do końcówki Endgame z Rogersem.
Opublikowano 14 kwietnia 20204 l W końcu. Wiadomo czy pełny sezon czy tak jak poprzedni skrócony? E: dobra, widzę, że tylko 13.