Amer 1 383 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Groźnie to wygląda. W gatunku od dawna nie pojawia się nic ciekawego, więc może tym razem się uda? Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Stare wersje wymiataja, zeby tylko wykorzystali potencjał. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 wszystko co powinno być jest, raimi i campbell dali błogosławieństwo. czuję, że będzie rozpier.dol. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Widzę, że remake będzie połączeniem dwóch pierwszych części. Ogólna fabuła (od początku kilka postaci), gwałcące gałązki z pierwszej i np. opętana dłoń z drugiej, nieźle. Cytuj
Wojtq 809 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 Co polecilibyście osobie, która nie miała styczności z pierwowzorami? Oglądać, czy czekać na remake i być rakiem, który zabija tę branżę? Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 ogladac. jedynka to jeszcze bardziej horror, dwojka juz ostro idzie w strone beki, a armia ciemnosci to juz pierwszorzedna komedia. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 Ja widziałem tylko Armię Ciemności, pora nadrobić resztę. 6 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 masorz, lubię cię. ale za takie zaniedbanie to należy się minus. stary koń a nie widział najlepszego filmu w histori, który zmienił kinematografię na zawsze. 1 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 Az dziwne, ze nikt o Within The Woods nie napisal. ;> Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 masorz, lubię cię. ale za takie zaniedbanie to należy się minus. stary koń a nie widział najlepszego filmu w histori, który zmienił kinematografię na zawsze. Zasłużyłem nawet na więcej, minusujcie Teczkuś, obiecuję poprawę i dzisiaj zaliczę obie części, mam już na dysku w hade. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 PS. nie widziałem też Godfathera Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 Niezle szambo. ;[ Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 Zawsze myślałem, że Evil Dead to komedia Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 elementy komediowe to tam zawsze były, w drugiej części to już się raimi z tym nie krył nawet, a trzeciej w ogóle nie bierze się na poważnie. w każdym razie dwie pierwsze to jedno z największych osiągnięć kina niezależnego na miarę "toxic avengera". Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 elementy komediowe to tam zawsze były, w drugiej części to już się raimi z tym nie krył nawet, a trzeciej w ogóle nie bierze się na poważnie. w każdym razie dwie pierwsze to jedno z największych osiągnięć kina niezależnego na miarę "toxic avengera". Toxic Avenger rozpyerdala, te akcje z rozjeżdżaniem staruszek samochodami czy zabijanie gościa na siłowni XDDD Teka dawaj swojego filmweba, zaproszę Cię do znajomych. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 27 października 2012 Opublikowano 27 października 2012 co do Toksycznego... piekna scena, piekny film:) 2 Cytuj
Wojtq 809 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Obejrzałem dzisiaj "jedynkę" i dostałem kawał bekowego, i jak się okazało, prawie amatorskiego kina. Przymykając oko na kilka elementów bawiłem się przednio. Podobał mi się pomysł z zamknięciem tej pierwszej opętanej dziewki pod klapą do piwnicy - wyszło przekomicznie. Trudno mi uznać ten film za horror, jeśli większość czasu podśmiechiwałem się pod nosem. Jedynym prawdziwie niepokojącym momentem była dla mnie scena, kiedy opętana dziewczyna Asha usiadła w progu drzwi i śmiała się demonicznie. Osławiona już scena gwałtu przez gałęzie nie zrobiła na mnie większego wrażenia. Patrząc teraz na trailer remake'a widzę duży potencjał na poprawę wielu rzeczy z pierwowzoru, a szczególnie zbudowanie gęstszego, bardziej strasznego niż zabawnego klimatu. Szkoda tylko, że to będzie tylko remake. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 (edytowane) Obejrzałem dzisiaj "jedynkę" i dostałem kawał bekowego, i jak się okazało, prawie amatorskiego kina. Przymykając oko na kilka elementów bawiłem się przednio. Podobał mi się pomysł z zamknięciem tej pierwszej opętanej dziewki pod klapą do piwnicy - wyszło przekomicznie. Trudno mi uznać ten film za horror, jeśli większość czasu podśmiechiwałem się pod nosem. Jedynym prawdziwie niepokojącym momentem była dla mnie scena, kiedy opętana dziewczyna Asha usiadła w progu drzwi i śmiała się demonicznie. Osławiona już scena gwałtu przez gałęzie nie zrobiła na mnie większego wrażenia. Patrząc teraz na trailer remake'a widzę duży potencjał na poprawę wielu rzeczy z pierwowzoru, a szczególnie zbudowanie gęstszego, bardziej strasznego niż zabawnego klimatu. Szkoda tylko, że to będzie tylko remake. Poniżej masz instrukcję poznawania tej wybitnej trylogii: 1. Przeczytaj jak ktoś się tym zachwyca 2. Obejrzyj jedynkę i stwierdź, że ok ale w sumie skąd ten kult 3. Obejrzyj dwójkę 4. Stwierdź, że to największe osiągnięcie człowieka w dziedzinie kina rozrywkowego 5. odczekaj kilka miesięcy 6. dowiedz się, że Army of Darkness to sequel Evil Dead II 7. Kup pół tony popcornu i jaraj się jak skur,wysyn 8. Miej poczucie spełnienia kulturalnego Chyba zobaczę sobie całą trylogię jeszcze raz, na samą myśl mam taki wyraz twarzy: Edytowane 28 października 2012 przez mate5 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Patrząc teraz na trailer remake'a widzę duży potencjał na poprawę wielu rzeczy z pierwowzoru, a szczególnie zbudowanie gęstszego, bardziej strasznego niż zabawnego klimatu. Szkoda tylko, że to będzie tylko remake. No właśnie nie rimejk tylko reboot. Ash nieobecny. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 4 stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 stycznia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=feVsM1vEOIg 4 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 4 stycznia 2013 Opublikowano 4 stycznia 2013 Ten film ma póki co jedne z lepszych zwiastunów jakie mi dane było wiedzieć w tym gatunku. Strasznie zachęcają do odwiedzenia kina. WEŹ W OGÓLE NA TO NIE IDŹ. Obowiązkowo wydane pieniądze. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Nie bedzie klimatu wesolej rzezni znanych z pierwowzoru. Bedzie powazniej. Czy lepiej - mieszane uczucia mam ale zobacze chetnie. Bardziej hardkorowe wydanie kultowej produkcji? Obczaje ale na spokojnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi