Skocz do zawartości

Gry podobne do CTR

Przemasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Męczę ostatnio z moją lubą CTR ( nie policzę, który to już raz ta gra sie pojawia u nas na tapecie :) ) ale zaczeliśmy ostatnio odczuwać coś na podobe zmęczenia materiału i szukamy czegoś podobnego do Lisa w gokarcie. Macie jakieś tytuły warte uwagi ? Nie musi chodzić tylko o wyscigi ale też o grywalność, żywotność itp. Do tego ne muszą być to tytuły tylko na PSXa ( chętnie przyjme propozycje na PS2)

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

crash bash, speed freaks

Crash Bash już sprawdzaliśmy wcześniej i dobre ale to jeszcze nie to. Speed Freaks jakoś jeszcze nie spotkałem i wygląda OK :)

Bugs Bunny Lost In Time, Bugs Bunny and Taz Time Busters

jest tam tryb coop ? akurat to jest też ważne, zapomniałem dodać :)

Opublikowano

w time busters jest coop, do tego naprawdę pierwsza klasa, polecam. lost in time też gra przednia, ale z tego co kojarzę jedynie na singla

właśnie obczajałem na różnych portalach - time busters faktycznie wygląda dobrze i poleci w pierwszej kolejności :)

Opublikowano

właśnie obczajałem na różnych portalach - time busters faktycznie wygląda dobrze i poleci w pierwszej kolejności :)

Bo to bdb. gra jest :) Dalej trzyma poziom. Coop dalej daje frajde. Gra wiecznie żywa.

Opublikowano (edytowane)

LEGO Racers? Za dzieciaka pamiętam lubiłem, choć jak ktoś kiedyś pisał, ma podobno sztywny model jazdy...

[EDIT]

Sorry, nie zauważyłem tego o co-opie...

Edytowane przez Accoun
Opublikowano

Właśnie jestem w trakcie poszukiwań Speed Freaks i BB & T Time Busters - obydwa tytuł zyskały aprobatę mojej lubej po weryfikacji na YT itp :) Lego Racers jest OK, pamietam, że gralem jakiś gruby czas temu ale własnie chodzi o ten tryb coopa żeby obydwa pady sie grzały :)

Opublikowano

Może Fighting Force? Wiem, że całkiem inny klimat, ale i taki Bugs Bunny nie przypomina w ogólę CTR. Zresztą Crash nie ma sobie równych. Co do FF: z siorą ukończyłem kilka razy. Do wyboru są i laski, także, każdy znajdzie coś dla siebie. :)

Opublikowano

Mnie się kojarzą dwie popierdółkowate gry:

- Team Buddies

- Bishi Bashi Special

Klimatem może inne niż te wyżej wymienione, ale mi dawały spory ubaw swego czasu :thumbsup:

• Plusik 1
  • 5 tygodni później...