Skocz do zawartości

Oceń okładkę PSX Extreme #183

Okładka PE #183 43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz okładkę nowego PE ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• za dużo tekstu ale dam 9

• Okie from Muskogee
    Okie from Muskogee

Pierwszy raz daję okładce 10. Zupełnie nie razi mnie ilość napisów, nie wiem właściwie dlaczego (na ogół psuje to efekt). Jest coś w tej okładce, przez co nie mogę się do niej przyczepić. Magic. Znako

Opublikowano

Fajna kolorystyka

8

Opublikowano

Super okladka - najlepsza ostatnio obok tej jubileuszowej !

Master Chief w pelnej krasie - idealnie nadaje sie na najwieksza premiere numeru i bez watpienia na nia zasluguje.

Opublikowano

Śliczna okładka, dużo niebieskiego, fajny bohater na fajnym arcie. Jedyny minus to za duża czcionka z napisem Hitman Rozgrzeszenie. No ale chodziło o wyróżnienie wczesnej recki hiciora, więc wybaczam. Ocena okładki może być tylko jedna 10/10.

Opublikowano

Świetna okładka i w końcu grafik nie odwalił maniany i nie zepsuł jej robiąc logo żółte. Świetnie to wygląda.

Opublikowano

Pierwszy raz daję okładce 10. Zupełnie nie razi mnie ilość napisów, nie wiem właściwie dlaczego (na ogół psuje to efekt). Jest coś w tej okładce, przez co nie mogę się do niej przyczepić. Magic. Znakomita robota.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Podzielam opinie większości. Wszystko się świetnie komponuje, kapitalne tło (które ostatnimi miesiącami zdecydowanie kuleje jeśli chodzi o okładki PE) nadaje wszystkiemu unikalnego klimatu. Kiedyś za dawnych, dobrych lat dałbym 9, ale z racji tego, iż ostatnio ten element pisma z reguły jest kiszasty, dyszka na zachętę!!!!