Opublikowano 29 października 201212 l Super okladka - najlepsza ostatnio obok tej jubileuszowej ! Master Chief w pelnej krasie - idealnie nadaje sie na najwieksza premiere numeru i bez watpienia na nia zasluguje.
Opublikowano 29 października 201212 l Śliczna okładka, dużo niebieskiego, fajny bohater na fajnym arcie. Jedyny minus to za duża czcionka z napisem Hitman Rozgrzeszenie. No ale chodziło o wyróżnienie wczesnej recki hiciora, więc wybaczam. Ocena okładki może być tylko jedna 10/10.
Opublikowano 29 października 201212 l Świetna okładka i w końcu grafik nie odwalił maniany i nie zepsuł jej robiąc logo żółte. Świetnie to wygląda.
Opublikowano 31 października 201212 l Pierwszy raz daję okładce 10. Zupełnie nie razi mnie ilość napisów, nie wiem właściwie dlaczego (na ogół psuje to efekt). Jest coś w tej okładce, przez co nie mogę się do niej przyczepić. Magic. Znakomita robota.
Opublikowano 28 listopada 201212 l 10/10 Szukałam, ale niczego nie znalazłam co bym mogła się przyczepić.
Opublikowano 28 listopada 201212 l Podzielam opinie większości. Wszystko się świetnie komponuje, kapitalne tło (które ostatnimi miesiącami zdecydowanie kuleje jeśli chodzi o okładki PE) nadaje wszystkiemu unikalnego klimatu. Kiedyś za dawnych, dobrych lat dałbym 9, ale z racji tego, iż ostatnio ten element pisma z reguły jest kiszasty, dyszka na zachętę!!!!