darkknight 54 Opublikowano 19 stycznia 2013 Opublikowano 19 stycznia 2013 (edytowane) Kurde szwagier ma 1660 , wiec chyba w UK wyszla osobna wersja.fak it Edit: Jeszcze mam pytanie do osob ktore posiadaja wersje Limited. Czy w niej jest tak ze jeden kod odpowiada za odblokowanie online i dodatkowych aut? Edytowane 20 stycznia 2013 przez darkknight Cytuj
kam945 0 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 darkknight- wersja limited daje Ci na poczatku gry online dostep do 'nieco ulepszonych' samochodow Porshe Carrera 4s, oraz Maseratti+4godziny podwojnego punktowania w trybie online. Nie wiem czy w ogole jest wersja standardowa, ale w MM widzialemmpo 129,99zl Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Będzie ktoś dziś wieczorem grał w MW czy przesiadacie się na HP? Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 cwieri, poznym wieczorem, moze ja usiade... mam juz dosc walenia trofikow, wiec chetnie pojezdze... whore inside me cierpi, bo brakuje mi JEDNEJ i JEDYNEJ bramki do platyny... już chyba nie chce mi się jej szukać (ale pojeżdżę chętnie, tylko póki co ze szwagrem SCV cioramy ) Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Moje plany na dziś wieczór nie wypaliły więc mogę pograć, zarówno w MW jak i HP. Cytuj
kam945 0 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Ja gram w MW teraz. Pepe, moge Ci na mejla wyslac mapke z bramkami Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 UP@ Dzieki za info , ale pytalem czy zeby odblokowac online i bonusy uzywa sie tylko jednego kodu , czy na wszystko sa osobne? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 W Limited Edition jest jeden kod (OP + dodatki). 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Ogólnie to żal patrzeć na tą zawartość Limitki. Gdyby nie to, że w dniu premiery obie wersje kosztowały tak samo, to nie opłacało by się tego brać. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 cwieri, poznym wieczorem, moze ja usiade... mam juz dosc walenia trofikow, wiec chetnie pojezdze... whore inside me cierpi, bo brakuje mi JEDNEJ i JEDYNEJ bramki do platyny... już chyba nie chce mi się jej szukać (ale pojeżdżę chętnie, tylko póki co ze szwagrem SCV cioramy ) Mi brakują 2 bramki do skończenia, nie chce mi się za bardzo sprawdzać wszystkich po kolei ale może się zmuszę do tego żeby chociaż parę dzienie sprawdzać. To jak gramy dziś tak jak zawsze o 21 czy może trochę wcześniej? Cytuj
kam945 0 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 To chce ktos mapke z tymi otoz bramkami? Mi tez brakuje, ale gra czesto sama sie restartuje i trzeba grac od poczatku fabule Jestem chetny na gra w skladzie max.. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Ja się niestety nie pojawię na dzisiejszym evencie, dopadła mnie złowroga choroba i niestety muszę szybko wyzdrowieć bo za 2 dni mam ważne egzaminy. Oczywiście to nie znaczy że event się nie odbędzie, na bank się jakoś zbierzecie, to tylko jedna osoba mniej. (umie chyba ktoś hostować? : D) Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 (edytowane) Wystarczy wpisać w google Most Wanted bramki i każdy ma dostęp. Problem polega na tym, że w samej grze nie ma mapki z tymi już rozwalonymi, w przeciwieństwie do bilbordów i punktów podmiany. Edytowane 20 stycznia 2013 przez Square Cytuj
kam945 0 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Tak ja wiem! Jednak pomaga to w jakis sposob. Tak tiduch umiemy (chyba) jesli ktos chetny grac o 21-20:30 prosze sie zglaszac juz teraz. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 No właśnie mogli dać patcha który doda mapkę z bramkami zamiast tego który dodał sklep. Cytuj
kam945 0 Opublikowano 20 stycznia 2013 Opublikowano 20 stycznia 2013 Dokladnie! Ale, te bramki (przynajmniej u mnie) wpadly przez tryb online, wyscigi offline. A to, tez samo wpada, jak radary, wiec.. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 W końcu znalazłem te 2 ostatnie bramki, oczywiście musiały być na ostatnim filmiku na YT. Pomógłby ktoś mi jeszcze zdobyć trofika za stworzenie własnej listy prędkości? Jakaś mała ustawka chociaż na chwilę? Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 to nie tyle ustawka, co trzeba przejechać jakąś listę prędkości (samo odpalenie nei wywala trofika, trzeba te liste w 100% odbebnic). Jesli bede wieczorem na necie, to moge wlaczyc na 15 minut i zagramy, bo ja chwilowo nie moge patrzec na te gre, z powodu braku jednej bramki Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 Zobacz na YT filmiki i po kolei jedź wszystkie dużo czasu nie zajmie, sam przed chwilą to robiłem. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 właśnie rzecz w tym, że jak mam jechać z YT, to mam w nosie, bo w tym czasie (godzina? dwie?) mogę zaliczyć kilka lvli w czymś fajnym... tylko ta "bitch inside" drze morde, że chce ten ostatni brąz i chce platynę... nienawidzę szmaty Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 (edytowane) Mi jechanie z YT zajęło jakieś 30 min, a zwiedziłem prawie całe miasto. Spróbuj według tego http://www.youtube.com/watch?v=EMO24rVYIIw ja znalazłem moje brakujące w 7 częsci dopiero ale poszło szybciej niż myślałem. Edytowane 23 stycznia 2013 przez cwieri Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 w końcu wbiłem tę ostatnią bramkę, mam platynę; była w bardzo wąskim przejeździe między budynkami (szerokość na 2 segmenty bramki) w miejscu, gdzie jest kilka bramek bardzo blisko siebie; jak ją przeoczyłem kiedy jeździłem i szukałem? nie wiem; znalazłem ją na pierwszym filmiku, bo jeździłem sobie trochę w weekend i w końcu nie wytrzymałem i chciałem wiedzieć, gdzie jest to ścierwo; kiedy zamierzacie jeździć online? pobawiłbym się znów z grupą gadatliwych polaków Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi