Skocz do zawartości

Need For Speed: Most Wanted

QTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyścigi to lipa. Nie dość, że nie wiadomo kiedy tak naprawdę się zaczną, to jeszcze każdy może jechać czy być w ustawiony w całkiem inną stronę z różnymi autami, poziomami nitro itp. Najfajniejsze są wyzwania, podobnie zresztą jak to było w BP

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

UWAGA! :)

Chciałbym zorganizować ustawkę pod jedno trofeum (pisałem już o tym w głównym dziale MW) a w zasadzie pod zdobycie jednej tablicy "Super Freak" z DLC. Żeby zdobyć to trofeum (jedno z czterech z DLC) trzeba odblokować 4 tablice. 3 z nich można zrobić bez problemu samemu, natomiast problem pojawia się z wyżej wymienioną tablicą. Zadanie polega na przeskoczeniu jednocześnie (tzn. jednym skokiem) nad sześcioma innymi pojazdami (graczami) na lotnisku. Jest to w zasadzie niemożliwe do wykonania z randomami. Nie trzeba tego robić podczas listy prędkości, wystarczy we freeroamie. Osoby które chcą pomóc NIE MUSZĄ mieć DLC, natomiast przeskoczyć TRZEBA Mclarenem z tegoż DLC.

I teraz pytanie czy jutro mogę na Was liczyć? Ci którzy będą chcieli i mają DLC- będziemy skakać jeden po drugim. Najlepiej będzie ustawić się (6 samochodów/graczy) w rzędzie pod jakąś hopką na lotnisku a osoba, która będzie robiła tą tablice będzie skakać nad :). Komunikacja będzie ważna także HS mile widziany.

Jeśli ktoś nie ma DLC a będzie chciał kupić w najbliższym czasie, możemy ustawkę przełożyć np. na za tydzień, albo jutro zrobić dla tych co DLC mają a następną za tydzień.

Kto się pisze na pomoc? Potem oczywiście będziemy grali listy prędkości tak jak ostatnio.

A tu opis do trofeów z DLC: http://www.ps3trophies.com/forums/showwiki.php?title=PS3-Trophy-Guides:Need-for-Speed:-Most-Wanted-Ultimate-Speed-Pack-DLC-Trophy-Guide

Opublikowano

Jak tylko będzie wystarczająca ilość osób to wystarczy podjechać i gotowe, nawet jest challege na lotnisku polegający na przeskakiwnaiu graczy. Z mojej strony nie ma probelmu aby to zorganizować i pomóc.

Opublikowano (edytowane)

No to mamy komplet. (o ile Kris się pojawi) A trofeum można spokojnie zrobić.

1. Tidek

2. Daras

3. Grześ

4. kam945

5. maschter

6. pepeush

7. cwieri

8. Kris (?)

Edytowane przez Tidek
Opublikowano

zaczyna sie bac, ze miejsca dla wszystkich nie starczy ;)

ja moge pomoc (juz Ci pisalem w tym ogolnym dziale) to trofeum to tylko kwestia podjechania na lotnisko i 2 minutki stania, nie problem :)

co do HS - byc moze sie pojawie z HSem, ale nie wiem czy bede na nim siedzial - wlasnie skonczylem grype i mam czasami naprawde duzy problem z kaszlem, wiec moglbym Wam zaburzac lacznosc ;)