Skocz do zawartości

Dragon Quest VII 3DS

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

Siódemka styczeń/luty, ósemka pod koniec kolejnego roku. Tak bym to widział.

Opublikowano

Teoretycznie z ósemką mniej roboty, więc może wyjść pierwsza. Zacząłem grać na androidzie, ale granie na telefonach nie jest dla normalnych ludzi.

• Plusik 1
Opublikowano

Największą bombą byłyby premiery jeszcze w tym roku (jakiś wakacyjny/ po wakacyjny  direct?). Tak czy siak im szybciej wyjdą tym szybciej będę chciał nabyć New 3DS'a >: D (choć ledwo się powstrzymuje).

Opublikowano

Oby się potwierdziło, wreszcie bym zagrał w tą serię i będzie kolejna bomba do i tak bogatej biblioteki 3dsa.

Opublikowano

Z siódemki bardzo się cieszę. Jaram się jak dziecko i wezmę od razu jak wyjdzie. Z kolei ósemkę wolałbym na PS4 jako remaster z trofeami. Ależ byłoby platynowanie. Zostanę więc przy wersji na PS2, ale i tak się cieszę że to dzieło wyjdzie na 3DS. Wersja na komórki to dla mnie żadna zabawa.

Opublikowano

Cieszę się że kupiłem 3DSa. :ohama: Oby tylko wszystkie te zapowiadane gierki ukazały się w europie. Obojętnie w jakim wydaniu, ale oczywiście ze wskazaniem na pudelkowe.

Opublikowano

A znacie francuski? Tak pytam bo Kapitan Tsubasa tez sie pojawil w Europie ale bez jezyka angielskiego...tylko Europejskie :reggie:

LOL, myślałem że coś pomieszałeś, ale rzeczywiście tak było. Przecież to jakiś absurd wydać multilanga bez englisha. Wiesz może czemu tak się stało? Jest więcej takich "kwiatków", czy tylko jeden przypadek?

Gość ragus
Opublikowano

81uGXGR9IBL.jpg

710EzFP2MnL.jpg

Takie piękne okładki u was na półce, czujecie to :obama:?

Opublikowano

:banderas:

Piekne okładki. Ja jestem gotowy i miejsce na półeczce juz czeka :obama:

ATY68NP.jpg

To jest ten moment w którym ponownie żałuję sprzedaży mojej europejskich trylogii 4,5,6 :( 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Velius ODKURZ MIEJSCE NA PÓŁCE KUUUUUU,RWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:obama:

:fsg:

3 lata pie,rdolonego czekania ale jest :fsg:

Panie i Panowie, Dragon Quest VII zmierza do Europy. 2016 rok, BEDZIE GRANE

ÓSEMKA TEŻ XDDDDDDDDDD

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)