Opublikowano 14 września 20168 l Juz tylko 48 godzin, a pamiętam jak jeszcze 4 lata temu tworzyłem ten temat <3.
Opublikowano 14 września 20168 l a tu jeszcze ósemka w drodze, szkoda że nie chca rzucic do naszego eshopu DQ 1-3, w japonskim są, albo jakiegoś składaka z odswiezonych wersji na andka.
Opublikowano 14 września 20168 l Jeśli to prawda, to brawa dla Nintendo http://www.woodus.com/forums/index.php?showtopic=34933&page=1
Opublikowano 14 września 20168 l Teraz zobaczymy jak sie sprzeda. Monster Hunter sie rozkreca u nas, to i za DQ trzymam kciuki.
Opublikowano 15 września 20168 l Hej ludzie, jednak oldskul. Słyszeliście to ? Nasze wydanie ma ścieżkę dźwiękową w midi, nie pełna orkiestra z wersji japońskiej której OST można posłuchać np. na yt. Pocięte miejscówki, dźwięk. Coraz lepiej xD Tankietka/Szatanek jak się miota znów. Dałbyś spokój to tylko gierki dla dzieci.
Opublikowano 15 września 20168 l No tak właśnie też mi pachniało wczoraj jakimś Sibianem/Sobanem/Tankietką/Szatankiem,
Opublikowano 15 września 20168 l CDP wysłał mi do kiosku, będzie grane. Tyle że nie jutro bo cholerna praca bez możliwości grania w jRPG. Wolę brać ze sobą PSP z jakimś szybkim szpilem, na jRPGach to muszę się skupić. Będzie grane w domku, w sobotę. Aha, taka sytuacja. Byłem dzisiaj w Saturnie, Galeria Bronowice. Pytam gdzie tu stoisko z grami Nintendo. -Nie prowadzimy gier Nintendo, tylko konsole może pan kupić. A taki był fajny sklep w sercu miasta to niestety zlikwidowali (LoveGame). Edytowane 15 września 20168 l przez Konsolowy
Opublikowano 15 września 20168 l numer paczkomatowy już jest, będę jutro biegł Edytowane 15 września 20168 l przez ragus
Opublikowano 15 września 20168 l Paczka wysłana kurierem. Bedzie mam nadzieje grane w weekend Swoją droga dlaczego ten alter nie dostał nawet blokady na pisanie za spoiler w temacie (tylko posprzątano jego posty)?
Opublikowano 15 września 20168 l CDP wysłał mi do kiosku, będzie grane. Tyle że nie jutro bo cholerna praca bez możliwości grania w jRPG. Wolę brać ze sobą PSP z jakimś szybkim szpilem, na jRPGach to muszę się skupić. Będzie grane w domku, w sobotę. Aha, taka sytuacja. Byłem dzisiaj w Saturnie, Galeria Bronowice. Pytam gdzie tu stoisko z grami Nintendo. -Nie prowadzimy gier Nintendo, tylko konsole może pan kupić. A taki był fajny sklep w sercu miasta to niestety zlikwidowali (LoveGame). a co za problem do GameOver isc, rowniez w centrum? powinni miec na jutro draque, o ile przyjedzie do nich kurier od CQE.
Opublikowano 15 września 20168 l a co za problem do GameOver isc, rowniez w centrum? powinni miec na jutro draque, o ile przyjedzie do nich kurier od CQE. Ano właśnie tęczowy kolego, trafiłeś w sedno. Płacę i chcę mieć szybko, pewnie i do domku (albo koło domku, do kiosku). Nie mam czasu podróżować po tym wiecznie zakorkowanym mieście i słuchać wyjaśnień że: będzie w poniedziałek, możemy panu zamówić albo moje ulubione, nie słyszałem o takiej grze
Opublikowano 15 września 20168 l Wystarczy zadzwonić i sie spytać :potter: a nawet ci odłożą. A na korki polecam rower.
Opublikowano 15 września 20168 l Mój egzemplarz już też wysłany. Teraz tylko muszę dokończyć Conquesta i mogę się zabierać za DQ. Nie mogę się doczekać. Edytowane 15 września 20168 l przez agst
Opublikowano 15 września 20168 l a co za problem do GameOver isc, rowniez w centrum? powinni miec na jutro draque, o ile przyjedzie do nich kurier od CQE. Ano właśnie tęczowy kolego, trafiłeś w sedno. Płacę i chcę mieć szybko, pewnie i do domku (albo koło domku, do kiosku). Nie mam czasu podróżować po tym wiecznie zakorkowanym mieście i słuchać wyjaśnień że: będzie w poniedziałek, możemy panu zamówić albo moje ulubione, nie słyszałem o takiej grze chodzi mi o to, ze zamowili naturalnie kilka sztuk gierki, ale CQE potrafi zawiesc i czasem juz tak bylo ze dostali gierki np dopiero po weekendzie podobnie bylo z lovegame, takze tego, polecam dac szanse GO
Opublikowano 15 września 20168 l Nintendo sie na mnie msci za pozbycie sie Wii U... KiG nie za bardzo dal rade i chja a nie zagram w weekend. Poniedzialku nadciagaj.... Zazdroszcze tym co juz czekaja na swoj egzemplarz.
Opublikowano 15 września 20168 l Heh, priorytety przychodzą z bardzo dużym prawdopodobieństwem następnego dnia, gdy zostaną nadane do 15. KiG wysłało o 14:56 Edytowane 15 września 20168 l przez Elanczewski
Opublikowano 15 września 20168 l nie licz na to, ostatnio kazdy priorytet ktory wysyallem ~8 rano przychodzil dopiero 2 dni pozniej
Opublikowano 15 września 20168 l SMS od kuriera ze paczka została nadana. Jest szansa że jutro będzie piękny dzien
Opublikowano 15 września 20168 l nie licz na to, ostatnio kazdy priorytet ktory wysyallem ~8 rano przychodzil dopiero 2 dni pozniej Zazwyczaj dawali radę, może i zawsze. Zwłaszcza że mieszkam jakieś 10-15 km od tego sklepu, ale nie mam akurat miesięcznego, a jednorazowy kosztuje mnie w dwie strony więcej niż wysyłka XD Chyba że to Poczta ostatnio obniżyła loty. Edytowane 15 września 20168 l przez Elanczewski
Opublikowano 15 września 20168 l Nintendo sie na mnie msci za pozbycie sie Wii U... KiG nie za bardzo dal rade i chja a nie zagram w weekend. Poniedzialku nadciagaj.... Zazdroszcze tym co juz czekaja na swoj egzemplarz. w sensie ze co zrobili? Do mnie wyslali dzis mesjasza kurierem, w pracy odbiore i wracaja do domu juz bede grac
Opublikowano 15 września 20168 l Wyslali mi kurierem a nie do paczkomatu jak wybralem. Wycofali GLSa i dalej czekam az ponownie wysla do paczkomatu. Z glsu u mnie taka patologia jezdzi, ze na karme dla pieselow juz dwa razy czekalem 5 dni bo kurier sobie ja na pace tyle wozil. W pracy caly dzien siedze i za nic od kuriera nie odbiore. Wybiera sobie czlowiek paczkomat a tu taka niespodzianka.
Opublikowano 15 września 20168 l paczkomat nie zawsze jest na drugi dzien, wiec cholera wie czy bys dostał i tak. No ale zmiana wysyłki bez uzgodnienia to faktycznie wtopa z ich strony.
Opublikowano 16 września 20168 l Dzisiaj o 10 przyjechał kurier z grą, zamówione w Ultimie, wieczorem będzie granie