Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

będą podobne

przypomnimy, przypomnimy.

broń boże nie uważam, że ocena=jakość gry. czasami jednak trzeba się zniżyć do poziomu. nawet zabawne.

ale jak już zniżasz się do poziomu do rób to jakoś konsekwentnie. bo była mowa też o tlou, a ty sprytnie zapomniałeś przy porównaniu dać średniej z uncharted.
  • Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

a dlaczego miałbym porównywać z uncharted? dla przykładu, na ign'ie czytam, że "The Last of Us sure as hell isn't Uncharted", więc jestem konsekwentny.

no chyba, że jednak to jest uncharted w innej skórce, ale to już ocenię w maju jak zagram ;)

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No i jak będziesz chciał mnie przekonać, że twoje tytuły cieszą się lepszą opinią u graczy.

Po cholere mam sonoklapow przekonywac do swietnych gier ? Oni i tak nie widza niczego poza plejstejszyn i to wlasnie oni staraja sie wmowic innym, ze tylko gry na ich plastik sa najlepsze.

Opublikowano

No i jak będziesz chciał mnie przekonać, że twoje tytuły cieszą się lepszą opinią u graczy.

Po cholere mam sonoklapow przekonywac do swietnych gier ? Oni i tak nie widza niczego poza plejstejszyn i to wlasnie oni staraja sie wmowic innym, ze tylko gry na ich plastik sa najlepsze.

KTO I GDZIE TAK NAPISAŁ (pipi) ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No jest tu kilku osobnikow , ktorzy non stop pisza o TLoU i Beyondzie i o tym jak to nic innego sie nie liczy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
do ku.rwy nędzy niech mi nikt nie wmawia, że Girsy czy GoW nie są skierowane do starszych graczy, bo to nawet nie jest śmieszne. To że dzieciaki po 14 lat tną piłą przeciwników na pół, a ekran tv jest cały pokryty juchą, nic mnie to nie obchodzi.

Te gry są skierowanie do nastoletnich szczyli co to im na gębach pierwszy trądzik wyskakuje a cała ta dorosłość ogranicza się do PEGI18, które musiało być wstawione aby nikt im się nie dobrał do dupska w sądzie jakby jakiś 14latek zaczął biegać po mieście z maczetą drąc ryja, że jest drugim Kratosem.

a co do tego TLoU i Beyond - PS3 ma naprawdę tak biedny lineup, że ciągle maglujesz tylko te dwa tytuły?

Opublikowano

dobra, pośmialiśmy się z Yetiego, ale od line upu ps3 na ten rok to wara. 2013 będzie awesome dla sonybotów.

Opublikowano

dobra, pośmialiśmy się z Yetiego, ale od line upu ps3 na ten rok to wara. 2013 będzie awesome dla sonybotów.

No. Aż jedna ciekawa gra wyjdzie tylko na ps3 w tym roku, super.

Opublikowano
od line upu ps3 na ten rok to wara. 2013 będzie awesome dla sonybotów.
ale ja serio pytam, bo nie jestem na bieżąco z growymi nowinkami a jedyne co się w tym temacie przewija to ciągłe podniecanie się dwoma nowymi tytułami i nastą odsłoną przygód najbardziej karykaturalnego bohatera nawalanek tpp
Opublikowano

jedna ciekawa gra

xD

Nie zapomnieliscie cię o Puppetrze? Rain? Until Dawn?(Move przestanie się w końcu kurzyc)

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Krytyka exów PS3 jest chyba ciut przesadzona- nawet jeśli jedynym killerem będzie TLoU to ten tytuł sprzeda sporo konsol i prawdopodobnie będzie jedną z najlepszych gier generacji. Beyond też zapowiada się interesująco. Na Wii w 2011 roku wyszedł tylko jeden killer- Zelda a w 2012 żaden, więc 2 hity pod koniec życia konsoli to nie jest taki zły wynik :)

Opublikowano

No jest tu kilku osobnikow , ktorzy non stop pisza o TLoU i Beyondzie i o tym jak to nic innego sie nie liczy.

Nic innego poza TLoU czy Beyond ? Co, gdzie, kiedy ? Ja pier...lę normalnie na cały rok PS3 ma 3 gry, WiiU niszczy je line - upem totalnie, ale jakby się zastanowić, to w sumie taki Bioshock Infinite nie taki zły, Crysis 3 też nie ssie pały totalnie, Ni no Kuni za rogiem, jakieś Metal Gear Solidy, nawet dwa wychodzą, no wszyscy się podniecają GTA V jak pierwszym samochodem. No ale Zelda i Marian na WiiU ( no nie wierzę !! ), WiiU niszczy line upem PS3 my ass.

Zaraz zaraz, przejrzałem te boskie zapowiedzi równie boskich gier i wychodzi na to że ten killer nazywa się Zelda Wind Waker HD ? Remake gry z GC ? Jest jeszcze druga Zelda o której nie wiemy nic poza tym że będzie, no ale korki od szampana już dawno na podłodze.

Niech się któryś odważy śmiać z fanów Call of Duty.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
od line upu ps3 na ten rok to wara. 2013 będzie awesome dla sonybotów.
ale ja serio pytam, bo nie jestem na bieżąco z growymi nowinkami a jedyne co się w tym temacie przewija to ciągłe podniecanie się dwoma nowymi tytułami i nastą odsłoną przygód najbardziej karykaturalnego bohatera nawalanek tpp

Widać te gry go najbardziej interesują. W Stanach właśnie wylądowało Ni no Kuni, które uchodzi za doskonałego przedstawiciela klasycznych jrpg'ów. Za kilka tygodni swa premierę powinien mieć Sly Cooper. Latem Talles of Xillia i Disgaea: D2. Yakuza 5 i wspomniany już Puppeteer nie mają jeszcze przybliżonych dat.

Edytowane przez Camillus

Opublikowano

xD

Nie zapomnieliscie cię o Puppetrze? Rain? Until Dawn?(Move przestanie się w końcu kurzyc)

nie zapomniał. zapomniał za to dopisać, że to tylko jego nic nie znacząca i niczym nie poparta opinia. chociaż opinia to za dużo powiedziane, raczej hasełko podszyte mało wyszukaną ironią. coś na poziomie boro, daddyego albo innego pieska leszka

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

iGl9FbNZiYXR9.gif

xdd

Opublikowano

ah te Twoje nudne, pseudo-kontrowersyjne opinie.

odpowiadajac na pytanie rinzena, jest tego sporo. O czywiste TLoU, GoW A, Beyond, Sly 4 <day one>, Ni no kuni, które - sądząc po reckach i opiniach - jest już klasykiem, Disgaea z kultową obsadą (5 też się robi), Xillia 2, Puppeteer, Until Dawn, Rain (gra od Sony Japan <3) i kurna na pewno ominąłem kilka gierek, o produkcjach na PSN nie wspominając. A jeszcze nie wiemy co tam się pojawi pod koniec roku. Last Guardian? Versus? Persona 5? lulz

aa i Yakuza 5 przeca :3 i Dragons Crown - oby

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nieważne czy bierzesz pod uwagę tylko exy, czy cały line - up, stwierdzenie że WiiU niszczy PS3 czy Xboxa w tym momencie jest mocno nierozsądne.

Opublikowano

Taaak, w temacie exów niszczy. Oczywiście Bioshock Infinite, Crysis 3, MGSy czy GTA V z racji tego że są multiplatformowe ( choć na Wii U ich nie ma ) są nic niewartymi crapami, na które żaden z graczy nawet nie splunie.

Opublikowano

Nie wiedzialem gdzie to dac.Ale to pokazuje ile tak naprawde sa warte plotki o next-gen.

I am a gamer. I don’t work for Microsoft.

I, like most other gamers, am sick of seeing endless rumours and speculation citing “anonymous sources” or “insiders” with no evidence, no proof, no guarantee that they’ve been fact-checked or can be relied on.

The games industry is the only one I can think of that will quite happily publish guesswork as news. So-called ‘analysts’ are no different - they make money by guessing. They’re about as much use as a ‘source’ as I am

At 1:41am GMT today I sent out an email to a bunch of gaming sites claiming to be a Microsoft employee working on the new Xbox.

I made up every single word of it along with a couple of specs copied from other rumours that have been appearing on the Internet.

Wiecej tu:

http://x-surface.tumblr.com/post/41282771026/x-surface-dont-believe-everything-you-read

Opublikowano

cała gadka o next genach do tej pory to pudelkowe nabijanie wyświetleń. nic ponadto

Opublikowano

A ja sobie zagram i w The Last of Us, i w GTA V, i w Beyond, i w Zeldę, i w Mario (jak wyjdzie w tym roku), i w Yoshiego. I śmieję się w głos z takiego Yetiego, który wmawia sobie (i innym), że najlepiej oceniane gry wszechczasów go nie interesują :D

Rozmowa wyszła od tego, że Nintendo dało do pieca zapowiedziami. To jest niepodważalne, ale Yeti-troll stwierdził, że nic nie zapowiedzieli, a te gry nikogo nie obchodzą. Bitch please...

Czy zapowiedzi Nintendo niszczą to co będzie miało PS3? Pod względem komercyjnym raczej tak (samo Mario Kart sprzeda się lepiej niż te wszystkie gry razem wzięte). Ale samymi grami na pewno nie. Naughty Dog to najlepsze studio na rynku, GTA V rozwali wszystko w drobny mak, a i reszta gier zapowiada się spox. Dobrze, że się to tak idealnie ułożyło. Do świąt będę grał na PS3, a w święta na WiiU. Co będzie robić w święta Yeti z kolegami? Fapować do zapowiedzi PS4, ewentualnie fapować nad shitowymi grami startowymi na ten system

Opublikowano

jak Nintendo to konsola dla dzieci to nie mam pytań, mogę wyliczyć ile crapów na psmove wyszło w tamtym roku a ile hardcorowych exów+18 na ps3? o i jeszcze nowy ratchet też był "dorosłym" tytułem i little big planet karting "dojrzały tytuł" same poważne gry ja,yebie

Właśnie, ja ja je.be, to się nasuwa po przeczytaniu twojego postu. Na PS3 tez są gry dla dzieci, kolorowe itp. Ale wskaż mi gry pokroju HR, GoW czy TLoU na Wii.

zaciąłeś się? kilka postów wcześniej masz odpowiedź na to pytanie Yeti. zacznij czytać ze zrozumieniem. rozumiem że jak kończą się argumenty to trzeba obrażać, nice.
Opublikowano

Podaj mi odpowiedniki Mariana i Zeldy na ps3. Yeti jak to Yeti - w temacie ninny zawsze bzdurzy

Rozumiem to, ale nie porównuj marki GoW do takiej Beyonetty, która pewnie sprzeda się znacznie gorzej.

Masz rację porównywać GOW z takim biednym systemem walki do Bayonetty,która rozbudowaniem systemu miazdzy tą grę jest bez sensu....ale zaraz,liczy się przecież nieco lepsza grafika w GOW,no tak..

Opublikowano

Ja w tym roku z exów z ps3 czekam jedynie na tLoU, GoW:A i Y5. Beyond ogram pewnie kiedyś ale nie dam 200zł za tytuł który po zaliczeniu trwającej 5-6h przygody można już tylko i wyłącznie opchnąć na pchlim targu bo przechodzenie go drugi raz jest bez sensu. Ni No Kuni choć kibicuje z całego serca bo może na nowo narodzą się jrpg na stacjonarkach, do mnie nie trafia swoją cukierkowatością. W FFIX czy DQVIII uwielbiałem ich bajkowość i infaltylność, ale w NNK jest jeszcze wyższy, w moim przypadku już nieprzekraczalny level.

Za to Wii U....fapowałem się Okami HD bo nie ograłem jej na ps2...teraz wychodzi Zelda HD w odświeżonej oprawie, czyli twór którego przygody Amaterasu są klonem. Do tego kontynuacja najlepszego jrpg odchodzącej generacji (Xenoblade2), kontynuacja najlepszej platformówki 3d w dziejach(Mario), kontyunacja najlepszego slashera tej generacji(Bayonneta 2) i kontyunacja najlepszej platformówki 2d w jaką grałem na ps3(rayman legends). Do tego świadomość, że pewnie w przyszłości wyjdzie nowa Zelda, Donkey Kong, Metroid Prime czy Super Mario galaxy i nadzieja, że Altus dalej będzie dobrze wspópracować z Nintendo i spłodzi Persone 5 na Wii U.

Zdecydowanie Wii U wysuwa się na prowadzenie jeśli chodzi o następną konsolę dla mnie. Boli jedynie jego dystrybucja w Polsce, dawać 210zł za gry boli :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.