Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Co ma BF3 jak wyszedł on w tamtym roku? :P

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

ma sporo...dalej duża baza użytkowników, wsparcie w postaci DLC i po prostu część graczy nie postanowiła się przesiadać na CoDa i została przy grze Dice

Opublikowano

Wydaje mi się, że ci co byli na świeczniku czują niepewność związaną z nową generacją i rosnącą konkurencję na rynku silników graficznych i sprzedają swoje udziały za ciężkie pieniądze kiedy są jeszcze na szczycie.

Albo, a Chińska firma, która w nich inwestuje ma plany, z którymi się wyższy szczebel nie zgadzał.

Opublikowano

Gears of War F2P Online MMO :D

Opublikowano

Gears of War F2P Online MMO :D

Swoją drogą, to wcale nie głupi pomysł. Jako że GoW nieco przypomina W40k, to dałoby się zrobić z tego masówkę. Są pudziany, zbrojownia, brzydkie mięso armatnie do nabijania expa, jakiś wielki i długi konflikt, obcy i mocno skoncentrowany świat (nie ma tu kosmosu jak w Halo czy ME), i spora baza fanów. Myślę że MMO w świecie GoW to kwestia czasu (i chęci pieniądza).

Opublikowano

podobno książki dają radę ... a jak są książki to można i uniwersum wzbogacać ...

Warcraft to też nic innego tylko zrzynka z Warhamera FB i ludzie to łykneli i pykają do tej pory :)

Opublikowano

Ale i w Warcrafcie i Warhammerze masz wiele ras, duże uniwersum, sporo więcej gier, dużo wymyślonej historii, geografia świata itd.

Gearsy to jedynie ludzie + locusty no i jeszcze zombie ekhm Lambenty, grę ciągnie głównie historia Marcusa i tyle.

Opublikowano

Zgadza się - Gearsy są zbyt zamknięte żeby dało się z tego MMO zrobić.

Opublikowano

3 ksiązki jakiś wątek 30 lat później i dało by się załatwić wszyastko ;)

Opublikowano

Nic te książki nie poszerzają, uwierz - to nadal historia Marcusa która się wpasowuje pomiędzy części gry.

Nie z każdej gry da się zrobić MMO, szczególnie z liniowego szutera, który wybił się i odniósł sukces z 3 powodów.

a) członkowie Delta Squad

b) Locusty

c) mechanika

Nie mówiąc już o tym że zwyczajnie ostatnie co by chcieli fani to gra MMO :)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Na Piece to lepiej wyjdzie kupić Doom3 pack'a na Steam za 30zł jak jest w promocji i wrzucić na to mody, choćby Perfect Doom i mamy wersję, która nawet dzisiaj wygląda nadzwyczaj okazale.

ja swojego dorwalem w koszu z grami za 9zl. ;)

tak samo jak crysis warhead

Opublikowano

Pewnie jakieś 20 30 milionów.

Opublikowano

Pewnie jakieś 20 30 milionów.

XD Raczej 200 mln. Tyle wydawano na poprzednie części CoDa.

Opublikowano

Ciekawe na co te 200 mln poszło

Opublikowano

Na recenzje

Opublikowano

Ciekawe na co te 200 mln poszło

Na Doritosy i Mountain Jew ;)

Opublikowano

Jakim cudem jedna odslona CoDa, ten mission pack pochlania 200 mln dolarow, jak produkcja Red Dead Redemption kosztowala 100 mln? Gdzie CoD a gdzie RDR...

Opublikowano

70 procent kosztow pochlonal marketing, trololo

Jesteś pewien że tylko ? Bo by wychodziło że produkcja Black Klopsa 2 kosztowała 60 mln :shok:
Opublikowano

Kiedyś chyba czytałem, że sama deweloperka to ok. 50 mln $, ale ręki sobie za to nie dam uciąć.

Opublikowano

Wii U dostało 600 megowy nowy patch

Nintendo has released the first firmware update for Wii U following launch, and it comes in at nearly 600MB. The download makes additional improvements to the overall stability of the console, and other minor adjustments have been implemented. Once applied, the system will be upgraded to version 2.1.0.

The strange this is, despite how minor the update seems, users are reporting that the download is taking an incredibly long time to finish up and install.

http://gamingeveryth...nload-on-wii-u/

haha, oni są jeszcze "lepsi" od Sony xD

Ciekawe kiedy im miejsca zabraknie na HDD, chodzi mi o osoby co mają tą białą wersję. :)

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

Ciekawe kiedy im miejsca zabraknie na HDD, co mają tą białą wersję. :)

A to nie jest tak że te łatki na WiiU instalują się (czyt. podmieniają pliki) w trakcie pobierania dzięki czemu nie zapychają HDD ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.