Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Mi ogółem z wyglądu nowy PSS nawet pasuje, natomiast podzielam zdanie, że Sony powinno zrobić z tego część integralną z PS3, tak jak dawniej. Teraz ładowania i inne bzdety.

Kiedy będzie VGA?

Edytowane przez Nemesis US

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

u nas chyba z piątku na sobote

Opublikowano

Nowy store to największy wtopa Sony od czasu włamania na serwery

Opublikowano

Podbijam. Razem z XMB. 8 rdzeni a dziala sie jakby wczytywalo sie z dyskietki.

Opublikowano

+1

Tak się podniecali tym storem na filmikach, a wyszła (pipi)nia straszna.

Opublikowano

Potwierdzam jest straszna (pipi)nia, wolno dziala, wolno sie wlacza. Jedyny plus to ze niezle sie prezentuje. Po tej generacji jestem pewny ze nie kupie konsoli sony wiecej, bo nic mnie tak nie irytuje jak wolno dzialajace menusy. Dam se (pipi)a uciac ze w nowej bedzie podobne (pipi).

Opublikowano

Na początku pewnie będą dobrze chodzić, dopiero później jak dowalą zbędnymi aplikacjami i reklamami to wyjdzie kaszana jak teraz.

Opublikowano

Potwierdzam jest straszna (pipi)nia, wolno dziala, wolno sie wlacza. Jedyny plus to ze niezle sie prezentuje. Po tej generacji jestem pewny ze nie kupie konsoli sony wiecej, bo nic mnie tak nie irytuje jak wolno dzialajace menusy. Dam se (pipi)a uciac ze w nowej bedzie podobne (pipi).

Pewnie masz rację.. ale na wszelki wypadek nie zakładałbym się o takie rzeczy ;)

Opublikowano

Jak Mu kuśka obojętna, to może się zakładać o co chce ;)

Opublikowano

Kupujesz konsole dla menusow?

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Co dziwnego w tych opiniach? iPhone'y też przez dłuższy czas wydwały się przyjemniejsze, bo płynniej przewijały listę aplikacji od Androida. To ma znaczenie. Raz drugi dziesiąty to przebolejesz, ale jak przy najprostych czynnościach konsola rzuca Ci kłody pod nogi to masz dosyć.

Opublikowano

diksi alter mendroliny jak zwykle nie da złego słowa powiedzieć o PS3, nawet nie wiem co by tam ziebali w tej pseudo konsoli, to ten zawsze będzie jej bronić. Aha, że w PS3 jest coś ziebane, to nie jest to żadna "kwestia gustu", nie można powiedzieć że marna ilość FPS w dużej większości gier na tą marną platformę to kwestia gustu, albo obowiązkowe instalacje jak na PC. Kurde, że ja takie rzeczy muszę typowi tłumaczyć.

aha, w Xboxie też menu zamula, nie ma już tej prędkości co kiedyś, w ogóle obie te konsolki to padaki już, ale muszą je jeszcze wydoić no to mamy, co mamy.

Opublikowano

Wolne działanie to jedno, ale w tym nowym sklepie panuje istny chaos jak dla mnie, a w starym wszystko było jasne. Reszta jak uważa?

Opublikowano

Mylisz sie i to znacząco w ocenie mojego podejścia do Ps3. Konsola ta ma bardzo dużo wad i wiem doskonale jakie one są bo korzystam na codzień z tego sprzętu.

Opublikowano

No i gdzie jest paypal, który pokazywali? :/

Opublikowano

W angielskim sklepie chyba miał być wprowadzony.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Mam nadzieje ze w PL PSS również ta metoda płatności zostanie wprowadzona

Opublikowano

W angielskim Store już jest od jakiegoś czasu PayPal.

pp.jpg

Z tym że jak to sprawdzałem miesiąc temu to jest taki zgrzyt że PayPal'a też trzeba mieć na UK zarejestrowanego :confused:

Opublikowano

Halo 4 sells ~4 million copies

http://www.gamespot....million-6401164

Wniosek trochę mija się ze stanem faktycznym, bo ok. 4 mln to się sprzedało już w ciągu pierwszego tygodnia: http://polskilive.pl/news/halo-4-w-liczbach/

Wszystkie dane pochodzą z Halo Waypoint i dotyczą pierwszych 5 dni od momentu premiery. Ponad 4 mln osób zagrało w Halo 4

Opublikowano

Wojny konsol, 22 lata temu:

http://youtu.be/n_E2lh1lgmk

Już wtedy wróżono Nintendo odpadnięcie z gry ;).

Opublikowano
Granie na konsoli może być sprzeczne z pierwszym przykazaniem, alarmuje Fronda

No bo wiecie, Harry Potter to czary i okultyzm, a gra, w której można rzucać czary, to tylko kolejny krok w stronę Złego.

Ja wiem, że trudno jest poważnie traktować to, co publikowane jest na łamach Frondy, bo to bardzo specyficzne miejsce internetu, ale czasem pozwala spojrzeć na dobrze nam znane rzeczy z zupełnie innej strony!

Na przykład na Wonderbook: Księga Czarów.

To swego rodzaju interaktywna książka na PlayStation 3, korzystająca z kontrolerów Move i kartonowej "książki", która adresowana jest do fanów książek J.K. Rowling.

W artykule czytamy, że nie wszystkie książki są dobre. Bo na przykład książkę napisał Adolf Hitler i Mao Zedong. A także, że gry ograniczają wyobraźnię dzieci, bo są zbyt dosłowne. I wreszcie, gra o ksiązkach Rowling zachęca do czarów.

Fronda pyta:

Czy to dobrze chcieć się stać "prawdziwym czarodziejem"? Jeżeli nie daj Panie Boże nam się to spełni, zgrzeszymy przeciwko pierwszemu przykazaniu, o czym czytamy między innymi w Katechizmie Kościoła Katolickiego KKK 2117 "Wszystkie praktyki magii lub czarów, przez które dąży się do pozyskania tajemnych sił, by posługiwać się nimi i osiągać nadnaturalną władzę nad bliźnim -

http://m.polygamia.pl/Polygamia/1,109150,13002176,Granie_na_konsoli_moze_byc_sprzeczne_z_pierwszym_przykazaniem_.html

xDD

Dobry towar biorą w tej Frondzie

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

PSASBR w USA sprzedał się w 80k egzemplarzy, a na Vitę tylko 8k.

A Wonderbook, na którego sony zmarnowało chyba z 15min na konferencji poszło w 8 tysiącach LOOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL.

Tymczasem kolejny dowód na spadek u CoDa - http://www.gamasutra...hp#.UMHH5ndtUVs

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.