Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ha, nie wiedziałem :P Dopiero teraz zobaczyłem jak na twitterze Eurogamera o tym napisali.

Chociaż chyba faktycznie jakoś ostatnio wystartował (czy nawet dzisiaj), ale info o tym krążyło już od jakiegoś czasu.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

To tam zawędrował Kamil Skuza, heh :) Tego się nie spodziewałem :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ładny ten Eurogamer, przyjemnie się tam buszuje. Z polskich redaktorów kojarzę Skuzę i Dark Archona z Arhn.eu. Gościu wraz z ekipą robi bardzo fajne materiały na YouTube. Więc jestem spokojny o poziom polskiej wersji. W komentarzach ktoś napisał że może wreszcie obudzi się konkurencja. Też na to liczę. Póki co jedyny zgrzyt to rejestracja. Wszystkie nicki które wpisywałem były zajęte, wpisywałem wasze i to samo. No ale to początki więc takie bugi mają prawo wystąpić.

Opublikowano

Największe poruszenie to chyba jest głównie wśród "branży", która sobie to komentuje. Jakoś nie zauważyłem na ten moment większego boomu. Jestem ciekaw jak i czym będą chcieli przyciągnąć ludzi.

Opublikowano

fajnie fajnie, eurogamer.net jeden z moich ulubionych serwisow ;) dobrze ze moge logowac sie tymi samymi danymi co na eurogamer.net, zobaczymy co z tego bedzie,

co do ocen ja juz dawno przestalem zawracac sobie nimi glowe, bo nie raz bylo tak ze gra dostawala same 9 a mnie znudzila po godzinie a gra na 7 wciagla jak bagno ;)

ps

Halo 4 niszczy i nawet jezeli dostalwo by same 5, nic tego nie zmieni bo gra jest genialna i widac bol dupy u niektorych sonoklapow

Edytowane przez kubson

Opublikowano

3 DLC do Skyrima już niebawem a Dawnguarda na PS3 jak nie ma tak nie ma :(

Opublikowano

Halo 4 niszczy i nawet jezeli dostalwo by same 5, nic tego nie zmieni bo gra jest genialna i widac bol dupy u niektorych sonoklapow

Jakoś nie widzę bólu dupy u nikogo; tylko wy staracie się co chwilę o tym przypominać. Ryra mnie ta gra i za żadne skarby się do niej nie przekonam. Design to jest jakaś kpina, zero klimatu dla mnie. Jak się jaracie, to się jarajcie i nie pier.dolcie jak to wszyscy nie są posrani w gacie.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

taa dzis. mnie zastanawia jaki bedzie stosunek tekstow autorskich do tłumaczonych z angielskiego serwisu matki np: http://www.eurogamer...-digitalfoundry

kojarzycie redaktorów? ja moze 2-3.

A jaki problem w tym, zeby to byly tlumaczone teksty? Jezeli to nie jest translator, a widac ze jest to porzadna robota, to ja jestem jak najbardziej na tak. Szczerze to wole tlumaczone teksty z serwisu matki.

Opublikowano

Dzisiaj rano listonosz przyniósł mi Forze Horizon, a przed chwilą kolega wpadł pożyczyć mi płytkę z kampanią H4, ostro podjadany odpalam X360, włączam TV i wywala mi White Screen of Dead na moim Szajsungu :(

Myślicie że to jakiś znak żeby nie grać w exy na 8+, czy może M$ wprowadził jakieś zabezpieczenia anty SDF?

Opublikowano

Mendrek, możesz sobie pisać co chcesz o ocenach Halo 4 ale historycznego wejścia Master Chief'a nie powstrzymasz. Podejrzewam, że jak siedzisz na swojej ulubionej konsoli i jednocześnie głównym źródle doświadczenia jako gracz (czyt. YouTube) to na pewno przeglądasz materiały z Halo 4 i wtedy Ci żal du.pę ściska, że nie ma tego blockbustera na PS3, na której nie ograłeś God of War III i Uncharted.

Pewnie The Last of Us przejdziesz na YouTube i założysz tysiąc fikcyjnych kąt na metacritic, żeby tylko gra miała wyższa notę niż teraz Halo 4. Ale będzie pompa xD.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Gran Turismo 3: A-Spec (PS2) – 14.89 million

Gran Turismo 4 (PS2) – 11.6 million

Gran Turismo (PSX) – 10.85 million

Gran Turismo 2 (PSX) – 9.37 million

Gran Turismo 5 (PS3) – 9.01 million units

Gran Turismo 5 Prologue (PS3) – 5.35 million

:teehee:

Nawet nie potrzeba tego komentować.

Opublikowano

@up

On serio nie ograł Uncharted ani God of Wara ? (pipi), te gry to jeden z powodów dla którego zainwestowałem w ps3.

Opublikowano

@up

On serio nie ograł Uncharted ani God of Wara ? (pipi), te gry to jeden z powodów dla którego zainwestowałem w ps3.

Serio serio. Jakiś czas temu MaZZeo to udowodnił

Opublikowano

Gran Turismo 5 Prologue (PS3) – 5.35 million

:teehee:

Nawet nie potrzeba tego komentować.

Rockstar mógłby pobić ten wynik za pomocą GTA V Prologue :) Kupiłem to demo gdy wyszło na moje pierwsze PS3 40GB. Nie zapomnę pierwszego odpalenia, jarania się hiper realistyczną grafiką i efektem oślepienia po wyjeździe z tunelu. Czasem warto kupić demo.

Opublikowano

W sumie to szkoda mi troche posiadaczy PS3. My, xboksowcy, dostajemy exy na lata grania (zamiast na 10h), ale ze sa tak niesamowicie miodne, to w tygodniu premiery bierzemy urlopy...

Tymczasem najwieksi fani ps3 w polsce, a pewnie i na swiecie (Mendrek) do dzisiaj nie ograli czolowych exow na swoja konsole (uncharted, god of war i innych...).

Szkoda mi was chlopaki!

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

najlepsze jest tłumaczenie Mendrka czemu nie gra w Unchartedy, GoWy itp....uwaga uwaga BO NIE LUBI KLIMATU TAKICH GIEREK. Co z tego,że w ramach plusa ogrywa min. dead space czy warhamera, które notabene są strzelaninani z widoku trzeciej osoby czyli reprezentują ten sam gatunek do seria Uncharted...nie lubi GoW...a kiedyś ogrywał Bayonnete...ciekaw jestem czy w ogóle rozważa zakup (za wyjątkiem ogrania na youtube) tych wielkich hitów nad którymi tak się spuszcza w 2013 roku....typuje że nie, bo wszak Beyond to HR,(tu może rozważy zakup bo HR dostąpił zaszczytu kupna przez niego), tLoU to taki Uncharted(którego nie ograł), a GoW;A to kontynuacja gry, której oczywiście nie ograł.

Opublikowano

Jak dla mnie to ten typ może grać w co tylko chce, na czym chce i jak chce. Ale niech po prostu się zamknie. Bo ma tyle do powiedzenia i wiedzy o grach co o seksie masturbujący się 13latek

Opublikowano

W sumie to szkoda mi troche posiadaczy PS3. My, xboksowcy, dostajemy exy na lata grania (zamiast na 10h), ale ze sa tak niesamowicie miodne, to w tygodniu premiery bierzemy urlopy...

Tymczasem najwieksi fani ps3 w polsce, a pewnie i na swiecie (Mendrek) do dzisiaj nie ograli czolowych exow na swoja konsole (uncharted, god of war i innych...).

Szkoda mi was chlopaki!

Dziwisz się? Mamy ich tyle, że trudno zagrać we wszystkie tak na raz. Wy macie raptem dwa normalne exy to podniecacie się tym jak mało kto. Oj dyma was MS dyma, dyma...

Opublikowano

widac że trudno ... Mendrek nawet nie tykną tych najlepszych

Opublikowano

Halo ma juz 87 na MC ?!??!?! co za crap :confused:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Możecie pisać, że macie lepszy online pod względem funkcjonalności, możecie pisać, że macie ładniejsze multiplatformy, ale do k.. nędzy nawet nie podejmujcie dyskusji na temat exów bo w tej kwestii jest KO na korzyść PS3. Nie ma was, nie istniejecie w tym temacie, także skończcie robić podjazdy i nie eksponujcie swoich kompleksów bo i tak nie macie żadnych szans zaistnienia w tym aspekcie.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Możecie pisać, że macie lepszy online pod względem funkcjonalności, możecie pisać, że macie ładniejsze multiplatformy, ale do k.. nędzy nawet nie podejmujcie dyskusji na temat exów bo w tej kwestii jest KO na korzyść PS3. Nie ma was, nie istniejecie w tym temacie, także skończcie robić podjazdy i nie eksponujcie swoich kompleksów bo i tak nie macie żadnych szans zaistnienia w tym aspekcie.

ololololololol

jak sie mocniej napiesz to dostaniesz zeza i juz tak zostanie :)

Ciekawe czy dixi ma ograne te exy czy jest jak Mendraś :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.