Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Jedno trzeba przyznać, że od pierwszej części GoW ma taki sam gameplay. Kolejne części to wszystko to samo tylko w innej oprawie.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 372,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

No tak jak praktycznie wszystkie marki na rynku. Diametralne zmiany zaszły w niewielu seriach, jak POP, czy RE.

Opublikowano

Wiadomo kiedy trailery z VGA będzie można sobie pościągać w super ejcz-di? :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Chyba po 10 grudnia

Opublikowano

No tak jak praktycznie wszystkie marki na rynku. Diametralne zmiany zaszły w niewielu seriach, jak POP, czy RE.

Kiedyś Raven miał wypisać te rewolucyjne zmiany jakie zaszły w odsłonach Halo wydanych na X360. Może Ins spróbuje nas oświecić.

Opublikowano

VGA bez szału jak zawsze, jedyne zaskoczenie Dark Souls 2, Halo 4 najlepsza grafika to oczywista oczywistość i już nic lepiej wyglądającego nie będzie na konsolach :)

Nowe Gyrosy jednak nie zapowiadają się tak źle jak obstawiałem, zaś to nowa gierka z grzybo-ludźmi od $ony bez szału, kolorowo jak w uncharted ale czego po nich się można było spodziewać (?) i tak chętnie pogram, żeby $ony nie zrobiło tradycyjnie kolejnego samograja z klepaniem w O/X a będzie dobrze. :hi:

Opublikowano

Halo 4 najlepsza grafika to oczywista oczywistość i już nic lepiej wyglądającego nie będzie na konsolach :)

i5oevBJarANa2.gif

ijlpAErx93Mnu.gif

HANDLUJ Z TYM

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Kur.wa, dziś już wykorzystałem minusa. :confused:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jedno trzeba przyznać, że od pierwszej części GoW ma taki sam gameplay. Kolejne części to wszystko to samo tylko w innej oprawie.

Właśnie podsumowałeś 99% kontynuacji.

Opublikowano

kolorowo jak w uncharted

Dobrze, że nie tak kolorowo jak w Halo, bo dopiero by wyszła chvjnia.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Halo 4 najlepsza grafika to oczywista oczywistość i już nic lepiej wyglądającego nie będzie na konsolach :)

i5oevBJarANa2.gif

HANDLUJ Z TYM

no cóż niech mocno pracują nad animacją bo wygląda to jedynie zabawnie, latające kukły i kolorowwa kraina uncharted :)

Opublikowano

zabawne jak dajecie się trollować insowi jednocześnie odpisując na jego każdy post by pokazać swoją racje, ide po chrupki

Opublikowano

i5oevBJarANa2.gif

HANDLUJ Z TYM

no cóż niech mocno pracują nad animacją bo wygląda to jedynie zabawnie, latające kukły i kolorowwa kraina uncharted :)

A jak powinno wyglądać według ciebie jeśli to jest zła animacja?

Opublikowano

Znów się zaczyna zabawne zarzucanie się gifami XD

Grafika w TloU będzie pewnie na bardzo dobrym poziomie,podobnie animacja i dzwiękto fakt, ale nie zapominajmy, że będzie to raczej gierka w stylu Uncharted, czyli jakiś tam korytarz z super duper grafą. Halo zaś z tego co pamiętam to jednak miało ciut większe przestrzenie, a i przeciwników i pojazdów więcej w danym momencie+dobra fizyka. Serio widząc H4 aż chce się zagrać, bo widać, że ludki z 343 stworzyli kawał dobrego kodu zwłaszcza biorąc pod uwagę skalę gierki.

Szkoda, że nikt ze znajomych nie ma żydboksa 360 pyknęło by się w gierkę.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

i5oevBJarANa2.gif

HANDLUJ Z TYM

Ta w Girsach i Halo jest lepsza, jak z poprzedniej generacji.

Haha, naprawdę nie wiem czy on serio jest taki upośledzony czy tylko udaje, ale na tyle źle, że człowiek nie jest pewien.

PS. A Ins piszę na serio z tym GoW, niejednokrotnie pisał, co sądzi o jednej z bardziej epickich serii.

Serio widząc H4 aż chce się zagrać, bo widać, że ludki z 343 stworzyli kawał dobrego kodu zwłaszcza biorąc pod uwagę skalę gierki.

Multi świetne, za to single, jak grałeś w BF3 to mniej więcej wiesz czego się spodziewać.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale wy serio chcecie porównywać grafikę gry z gifem(cut-scenką)?

WTF?

Ja mam problem z typem na najładniejszą grafę.

Uncharted miał ładny śnieg, a RDR krajobrazy, JC2 głębie, SD klimat xD

Opublikowano

Ja nie mam żadnego problemu. U3, Girsy3, GoWIII, zdecydowanie trzy obecnie najładniejsze, dostępne gry.

Opublikowano

@Yeti:

Znaczy się co aż tak źle? Bo BF grać dla fabuły to kiepski żart, jedynie luzacki pierwszy BF był genialny. A "trójkę" to tylko w betę i troszkę u brata widziałem na pc.

Z najlepszą grafą to nie da się od tak wybrać jednej gry bo zawsze jest jakaś grupa, której różne elementy są niezaprzeczalnie w czołówce generacji. Lepiej już robić jakieś Top5/10. Bo jedną wybrać to czysty idiotyzm.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Z daddyego to ogólnie jest beka. Najgłośniej przed premierą Halo 4 szczekał jaki to będzie fps generacji, ostatni wielki ex itd. a... ku.rwa w ogóle tej gry nie ma w jego gamercardzie na miesiąc po premierze :lol:

Opublikowano

i5oevBJarANa2.gif

HANDLUJ Z TYM

naturalnie a nie drętwo, ND już tak ma że ich animacja postaci jest słaba, skoki Drake'a z jetpackiem w dupie, itd., lol.

Opublikowano

X ma Daddy'ego, a PS3 Mendrka, równowaga w przyrodzie jest zachowana. Oboje są sobie warci więc nie wiem czym sie tu przejmować. Ich posty to taka dobra odskocznia beki w tym i tak już zakręconym temacie.

Opublikowano

Ty chyba drętwej animacji nie widziałeś. Wracaj do swojej nory. Kupiłeś już Halo 4 ktorym tak sie jarałeś?

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Dla tych co komentują gifa!

Zobaczcie jaką grafę ma Far Cry 3!!!!!!!!!!

Opublikowano

Wystarczy zobaczyć sobie trailer, gameplay z E3 lub co lepsze ten późniejszy z alternatywną ścieżką/graniem. Żeby zobaczyć, że TLoU wcale nie będzie miał klaustrofobicznych pomieszczeń.

Po drugie jeżeli już się porównuje grafikę TLoU z Halo4 to wypadałoby napisać. Że TLoU to gra TPP z widocznym bohaterem, bohaterami, kapitalną animacją (to jak się zachowuje Joel przy osłonie to jest obłęd). Co naturalnie wiąże się z większym użyciem mocy niż zrobienie widoku z oczu, jedynie z pistolecikiem na ekranie.

TPP>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FPP

Opublikowano

ale gimbaza się spina, no cóż dzieci płaczą o gierki :)

to już gra z PL niszczy klimatem kolorową krainę grzybo-ludzi $ony :rofl2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.