Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

ja pi.erdole ten jeden ex na xboxa 360 serio ?

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 366,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

ja pi.erdole ten jeden ex na xboxa 360 serio ?

Przecież i tak większość gra tam na multi więc nie zauważą różnicy.

Opublikowano

Jak Mazzeo czy ktoś pisał, będą grali w multi w halo 100 milionów godzin i nie potrzebują innych gier.

Opublikowano

Ciekaw jestem jak w przyszłym roku będzie wyglądać sytuacja z grami z cyfrowej dystrybucji, jakoś za wiele gier na przyszły rok nie kojarzę.

Opublikowano

Ja chyba tylko remake Abe'a, ale to też chyba dopiero jesień...

Opublikowano

Dodatek do Trine 2 może wyjdzie(z tego co kojarzę jest tylko na piecykach obecnie) i Terraria ma też wylądować na kąsolach. Imo całkiem fajny klon Minecrafta tylko, że w 2D.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

kogo tu PC obchodzi serio ?, tylko ty sie wypinasz idz stond na pclaba albo co innego jarać sie nad 16xAA

Prawdopodobnie bardziej niż twoje posty.

ciesze sie, ze zgodziliscie sie ignorowac posty boro i dadiego, serio.

Opublikowano

kogo tu PC obchodzi serio ?, tylko ty sie wypinasz idz stond na pclaba albo co innego jarać sie nad 16xAA

Prawdopodobnie bardziej niż twoje posty.

ciesze sie, ze zgodziliscie sie ignorowac posty boro i dadiego, serio.

jakies durne krucjaty to se na dworze prowadz i tam sie ciesz ;/

Opublikowano

Gdybyś nie zachowywał się z Daddym jak obłąkane dziecko nie trzeba by było stosować tych "krucjat" jak to nazwałes

Opublikowano

Ciekaw jestem jak w przyszłym roku będzie wyglądać sytuacja z grami z cyfrowej dystrybucji, jakoś za wiele gier na przyszły rok nie kojarzę.

Swoją drogą chyba po raz pierszy na VGA zwyciężył tytuł wprost z cyfrowej dystrybucji. Pewnie Telltale wypuści niebawem edycję GOTY w retailu.

Opublikowano

Swoją drogą chyba po raz pierszy na VGA zwyciężył tytuł wprost z cyfrowej dystrybucji. Pewnie Telltale wypuści niebawem edycję GOTY w retailu.

No edycję pudełkową ogłosili ze 2 miesiące temu (jak nie więcej) :P

Mnie interesowała, ale jak kumpel mi opowiedział jaka z tego "gra", to mi się odechciało.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No zapowiedziana jest od dawna. W USiA nawet fajna limitka.

Wybór słuszny. W tym nędznym roku, który został olany przez Sony i nieudanie zakończony przez Nintendo (jeżeli chodzi o gry), a w dodatku Microsoft nie urwał łba swoimi grami, The Walking Dead naprawdę błyszczy

Opublikowano

No zapowiedziana jest od dawna. W USiA nawet fajna limitka.

Wybór słuszny. W tym nędznym roku, który został olany przez Sony i nieudanie zakończony przez Nintendo (jeżeli chodzi o gry), a w dodatku Microsoft nie urwał łba swoimi grami, The Walking Dead naprawdę błyszczy

No dla mnie combo na X360: Wiedźmin 2, Halo 4, Horizon, Trials Evolution i FEZ urwały łeb, ale co kto lubi ;)

Nie wiem co to za słuszny wybór wybierać produkcję, którą się praktycznie cały czas ogląda. Zrozumiałbym nagrodę za najlepszy scenariusz, ale premiowanie takich produkcji jako najlepszej GRY, to porażka tej generacji.

Opublikowano

W konkursie obejrzyj grę na youtube nic nie tracąc, na pewno.

Opublikowano

Ja już dawno temu przestałem być zgodny z nominacjami VGA. Fakt faktem, ten rok nie był tak udany pod względem gier jak poprzedni. Chociaż i tak nie zapomnę ich werdyktu w kwestii najlepszeo bohatera na gali 2010. Został nim wtedy Frank Woods z Black Ops, gdzie wcześniej dostaliśmy tak zacną postać jak John Marston.

Grałem parę miesięcy temu w demo WD i nawet mi się podobało, lecz to bardziej gra w stylu point n'click niż czystej krwi przygodówka. W sumie byłem przekonany, że mimo wszystko tytułem roku zostanie Halo 4.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Ja wolę żeby premiowali takie gry niż kolejnego fps'a których od groma w tej generacji. Nie wiem czemu tyle ludzi jedzie po Heavy Rain czy też The Walking Dead, nawet po Journey i Flower, że psują branżę i inne farmazony.

Opublikowano

Ja po niczym nie jadę. Grając w demo Walking Dead zauważyłem, że to produkcja z dużym potencjałm i tak naprawdę jest niezłym oderwaniem od wszelkiej maści blockbusterów. To zadecydowało o sukcesie Telltale. Z czasem sam sprawdzę ten tytuł. Co do HR się nie wypowiadam bo widziałem pierwszą połowę gry ale całkiem mi się podobało.

Opublikowano

ja swoje zdanie o WD napisałem....fajna gra i nic ponad to i jej wygrana na VGA to tylko i wyłącznie zasługa tak słabego roku 2012. Modlę się jednak o to by takie gry jak WD czy HR po tym sukcesie nie zaczęły wyrastać jak grzyby po deszczu...to gameplayowo są pozycje dla orangutana i wręcz trójskok wstecz dla branży gier. Jako ciekawostki raz na jakiś sprawdzają się fajnie ale broń boże niech się z tego pozycji nie zrobi jakiś trend.

Opublikowano

Nemesis, to bylo pisane ogólnie (nawet twojego posta nie widziałem), bo nieraz w tym temacie dużo osób pisało, że takie gry to nie gry i ogólnie kara powinna spotkać ich developerów i wydawców.

Opublikowano
  • Autor

No dla mnie combo na X360: Wiedźmin 2, Halo 4, Horizon, Trials Evolution i FEZ urwały łeb, ale co kto lubi ;)

>Fez

http://www.youtube.com/watch?v=K8Ifue2xGFY

A na przyszly rok na piece jeszcze przydaloby sie dopisac wlasnie Trails bo bedzie port. Plus kickstartowe gierki - The Banner Saga od bylych kolesi z BioWare (po ograniu bety jestem nastawiony pozytywnie, zobaczymy jak fabula) oraz Double Fine Adventure.

Plus pewnie troche japonskich portów tak jak ten Ace Combat bo pare studiów gadało o tym z Gabe'em. Może Rising bedzie tez, zalezy jak pojdzie na konsolkach. Ogólnie będzie git.

Opublikowano

Nemesis, to bylo pisane ogólnie (nawet twojego posta nie widziałem), bo nieraz w tym temacie dużo osób pisało, że takie gry to nie gry i ogólnie kara powinna spotkać ich developerów i wydawców.

Tak samo można było powiedzieć z perspektywy czasu o Collosal Cave Adventure, która zapoczatkowała na początku lat 70. wysyp tesktówek na Atari. Jednak to właśnie ten tytuł po raz pierwszy w historii stworzył narrację i nikt nie pisał wtedy, że to nie jest gra. Teraz ludzie sami nie wiedzą czego chcą.

Zabawne, nawet Halo 4 nie dało rady nowemu CoD w Stanach.

Opublikowano

widzę że tą listę gier to co roku robi jakiś pecetowy baran i wrzuca zawsze jakieś pecetowe mody, fritupleje i tytuły o których słyszały 3 osoby.

Jak Mazzeo czy ktoś pisał, będą grali w multi w halo 100 milionów godzin i nie potrzebują innych gier.

ale o co chodzi, od dawna chyba wiadomo która konsola w 2013 ma lepszy line-up? Tyle że pomińmy z łaski swojej jakieś japońskie śmierdziuszki to wyjdzie 3 (4 wliczając film) do jednego dla PS3. Przecież od lat jest tak że jedna z konsol ma rok gorszy od drugiej. Trudno żeby PS3 miało kolejny śmieciowy rok z rzędu.

ja nie robię tragedii po zwycięskim dla X360 roku 2012, a w przyszłym będę ogrywał Halo + Gearsy z ekipą z XBL, nadrabiał parę zaległości i cierpliwie czekał na GTA V i nową generację :]

Zabawne, nawet Halo 4 nie dało rady nowemu CoD w Stanach.

Halo 4 nie dało również rady Wii Fit czy też Wii Sports - ale po co porównujemy tą grę do jakiś casualowych śmieci?

Opublikowano

ja swoje zdanie o WD napisałem....fajna gra i nic ponad to i jej wygrana na VGA to tylko i wyłącznie zasługa tak słabego roku 2012. Modlę się jednak o to by takie gry jak WD czy HR po tym sukcesie nie zaczęły wyrastać jak grzyby po deszczu...to gameplayowo są pozycje dla orangutana i wręcz trójskok wstecz dla branży gier.

Wstecz dla branży? Bo stworzyli jedyną fabułę od lat gdzie graczowi zależy na postaciach?

Opublikowano

Wstecz dla branży? Bo stworzyli jedyną fabułę od lat gdzie graczowi zależy na postaciach?

A czy to wymaga sprowadzenia poziomu gameplayu w grze do takiego, który by pies ogarnął?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.