Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ty chyba nie rozumiesz... Live jest lepszy niż PSN.. ale czy jest bezdyskusyjnie lepszy od wszsytkiego innego? Chodzi o to, że X to jedyny sprzet do grania wymagajacy dodatkowej opłaty za grę online. Gdyby to była jakaś norma.. PSN jest słabsze więc Sony nie pobiera opłat.. tylko, ze to nie ono jest tu odchyleniem a właśnie MS.

Mam PS3 więc mnie to zasadniczo wali... ale mam nadzieję, że Sony jednak się nie zeszmaci i online na PS4 będzie nadal darmowe.

Edytowane przez Emet

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 366,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Płatny online = stabilniejsza struktura,

Steam ma darmowy online i też wszystko działa stabilnie,pobiera się szybko itd

Opublikowano

Płatny online = stabilniejsza struktura,

Steam ma darmowy online i też wszystko działa stabilnie,pobiera się szybko itd

to tylko sony dało (_!_) ??? O_o

niemożliwe

Opublikowano

to tylko sony dało (_!_) ??? O_o

niemożliwe

nie tylko Sony, bo jeszcze Nintendo.

a na Steam nie ma czata głosowego, trochę lipa.

Opublikowano

Znowu mitomania o słabym PSN-ie, trollorynka gra.

Nie wiem co wy z PSN macie, ja gram i granie po sieci działa bez zarzutu. Grałem ostatnio w BF3, Virtua Fighter 5: FS i nawet RDR w sieci odpaliłem (wciąż grają ludzie, pewnie Plusowcy), Motorstorm: Apocalypse i Hustle Kings. A może to jedyne szczęśliwe gry, które nie mają problemów? E, chyba nie.

Za to na XBL! wszystko cacy...

191d65320a.jpg

... bo w końcu płatne, co nie?

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Granie po sieci swoją drogą, ale community jest słabiutkie przez ograniczenia konsoli i XMB.

Opublikowano

SONY stawia wyraźnie na wewnętrzne studia developerskie, mimo takich strat finansowych. Co robi MS? Kompletnie nic,

Bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury. Trochę denerwujące, że trzeba ciągle to samo pisać.

Nowe studia Microsoftu z ostatnich dwóch lat:

1. Black Tusk Studios

2. Twisted Pixel

3. Press Play

4. Playful Learning

5. The Connected Experiences

6. Microsoft Studios Victoria

7. Microsoft Studios Soho

8. Nowe studio w Londynie

I zanim zaczniesz pisać "nic nie zrobili" itp., to napiszę standardowo po raz n'ty, że w dwa lata nie zrobisz nowego studia i nie wydasz gry.

Tyle studiów developerskich a w przyszłym roku wychodzi na x360 tylko 1 ex, w dodatku robiony przez third party developera. Tymczasem na PS3 wyjdzie około 10 exów.

Opublikowano

ale community jest słabiutkie przez ograniczenia konsoli i XMB.

Nie rozumiem co ma wspólnego XMB i ograniczenia konsoli do community

Opublikowano

ale community jest słabiutkie przez ograniczenia konsoli i XMB.

Nie rozumiem co ma wspólnego XMB i ograniczenia konsoli do community

marna komunikacja w porównaniu do live

Opublikowano

SONY stawia wyraźnie na wewnętrzne studia developerskie, mimo takich strat finansowych. Co robi MS? Kompletnie nic,

Bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury. Trochę denerwujące, że trzeba ciągle to samo pisać.

Nowe studia Microsoftu z ostatnich dwóch lat:

1. Black Tusk Studios

2. Twisted Pixel

3. Press Play

4. Playful Learning

5. The Connected Experiences

6. Microsoft Studios Victoria

7. Microsoft Studios Soho

8. Nowe studio w Londynie

I zanim zaczniesz pisać "nic nie zrobili" itp., to napiszę standardowo po raz n'ty, że w dwa lata nie zrobisz nowego studia i nie wydasz gry.

Tyle studiów developerskich a w przyszłym roku wychodzi na x360 tylko 1 ex, w dodatku robiony przez third party developera. Tymczasem na PS3 wyjdzie około 10 exów.

Jackie-chan-meme.png

Rozumiem też że jakieś Tales of Exilia, Atelier Ayesha i inne, niezydentifikowane krzaczki które nie wyjdą poza teren Japonii też będziemy liczyć? lol

Opublikowano

TLG który na tej liscie jest wpisywany od 2009 roku

Opublikowano
the-last-of-us-okladka_bz9mi.jpg
Opublikowano

Genialna okładka

Opublikowano

Rozbawiały mnie zawsze argumenty gości narzekających na PSN. Grałem na Live, gram na PSN i nie dostrzegam żadnej różnicy jeśli chodzi o jakość połączenia. Bzdura totalna rzekomej przewagi Live nad PSN pod kątem tejże jakości.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Nie wiem co w niej takiego genialnego, ot zwykły średniak. Mogli się bardziej wysilić, choć kto wie może to tylko fan made.

Opublikowano

M$ głupie nie jest i jedyne co można tej generacji ich sprzętu zarzucić to początkowa wielka awaryjność, względna mała ilość wielkich eksluzywów, mniejszą multimedialność i kontrowersyjny płatny online.

Widać, że wiedzą o tym i wyciągają wnioski bo już mamy plotki o blurayu w nowym xboxie, mamy nowe studia wewnętrze do trzaskania exów i praktycznie zostaje tylko kwestia online...

Jaka kwestią online? Że praktycznie jest idealne w 100%?

... że jest chyba jedyną platformą, w której trzeba płacić dodatkowo za grę online?

To jest minus (chociaż nie wiem jaki jest w tym problem chcesz płacisz, nie chcesz to nie) , ale naprawdę łudzisz się, że sony odpuści przy kolejnej konsoli haracz za granie online? Jak tak to duże brawa dla nich.

Opublikowano

Trzeba przyznać, że ludzie z MS mają łeb na karku. Wszystkie ich exy AAA mają dobre multi, a za multi na X płacisz. Po prawdzie Xbox bez Live to interes tylko dla piratów.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Szkoda że nie jako HD kolekcja. Miło by było powbijać trofea w GTA:SA ;)

Opublikowano

GTA: SA na PS3.

http://blog.us.plays...2-new-releases/

Dlaczego nie trafi na X360? lol

Bo wersja z pierwszego Xboxa smiga i jak mnie pamięć nie myli jest do sciągniecia z XBL?

Opublikowano

Nie wiem co w niej takiego genialnego, ot zwykły średniak. Mogli się bardziej wysilić, choć kto wie może to tylko fan made.

Przesunęliby wszystko trochę w prawo i by było całkiem fajnie...

Opublikowano

Jak to kogoś interesuje, to Valve już na poważnie kmini nad Steamboxem, ma być to ,, komputer do salonu " pod Linuxa.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.

Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:

http://www.youtube.com/watch?v=tdSIahlgfXo

Opublikowano

Tego w nocy się nie spodziewałem XD

Tego DJ'a to mogłeś mnie podpisać XD

Opublikowano

nawet mendruś podobny wyszedł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.