Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 366,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

No, nawet śmieszne, nie zmienia to faktu, że żydboks to chvjowa konsola z jeszcze chvjowszymi grami. Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

"for the year"

kurfa

Opublikowano

Tak właśnie sobie wyobrażałem Lionela XD

Opublikowano

No, nawet śmieszne, nie zmienia to faktu, że żydboks to chvjowa konsola z jeszcze chvjowszymi grami. Dziękuje, dobranoc.

YETI PL, wysyłać zaproszenie, chętnie pogram dziś wieczorkiem z rodakami, ja za starych czasów w H2. :)

srotfl

Leszku

son-i-am-proud.jpg

Opublikowano

I temu grasz na chvjowej konsoli w chvjową grę i jeszcze opłacasz lajwa.

failoverload.jpg

Bo (pipi) mnie STAĆ! A co, nie to co jednego cebulaka biedaka, który kupuje 3 gry za 1zł.

Opublikowano

hahaha FENIKZ roz(pipi)al hahahaha plusa dam jutro bo sie skonczyly :( hahahaha

lionel, yeti i mendrek pasuja jak ulal hahahahhahahahaha

Opublikowano

Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.

Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:

http://www.youtube.com/watch?v=tdSIahlgfXo

no brawo ziomal, pokazales ze na xbl graja same pedaly, selfown level over 9000

Opublikowano

Heh,przebudzam się w nocy a tu takie rzeczy w CW XD

A Boro jak zawsze,ciągle te same teksty :(

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Fajny i nawet śmieszny filmik, ale nie zmienia to faktu, że w Europie i przede wszystkim w Polsce rządzi, rządziło i będzie rządzić marka PLAYSTATION. Pozdrawiam.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Fajny i nawet śmieszny filmik, ale nie zmienia to faktu, że w Europie i przede wszystkim w Polsce rządzi, rządziło i będzie rządzić marka PLAYSTATATION. Pozdrawiam.

Nie znam takiej.

Również pozdrawiam

Opublikowano

Fajny i nawet śmieszny filmik, ale nie zmienia to faktu, że w Europie i przede wszystkim w Polsce rządzi, rządziło i będzie rządzić marka PLAYSTATATION. Pozdrawiam.

Nie znam takiej.

Również pozdrawiam

Nie ma jak to złapać na literówce niż odnieść się do suchych faktów. Pozdrawiam.

Opublikowano

Fajny i nawet śmieszny filmik, ale nie zmienia to faktu, że w Europie i przede wszystkim w Polsce rządzi, rządziło i będzie rządzić marka PLAYSTATION. Pozdrawiam.

Teraz to serio myślę, że to alter Mendrka...

Opublikowano

A zaprzeczysz? W Europie oraz w Polsce nie rządzi Playstation jako wiodąca platforma konsolowa? Co innego w USA, gdzie Xbox króluje. O co Tobie chodzi? W czym problem?

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

A zaprzeczysz? W Europie oraz w Polsce nie rządzi Playstation jako wiodąca platforma konsolowa? Co innego w USA, gdzie Xbox króluje. O co Tobie chodzi? W czym problem?

a z ciekawości masz jakies dane czy cyferki na temat panowania ps w PL ?, ja myślałem zawsze że to pc i darmowe gry dominują.

Opublikowano

W tym momencie mówimy o konsolach...

Tak są dane. Ponad 500tys konsol

heh

Diablo III działa na konsolach, ale tylko jako eksperyment

Rob Pardo, producent w Blizzard Entertainment poinformował w wywiadzie z serwisem Polygon, że firma pracuje nad Diablo III w wersji na konsole.

„Wciąż badamy taką możliwość. Gra działa na konsoli bez większych problemów” - mówił Pardo. ”Mamy nadzieję, że uda nam się ulepszyć wersję testową, by stała się oficjalnym projektem. Nie jesteśmy jeszcze gotowi by oficjalnie o tym rozmawiać, ale w obecnym stanie wygląda to całkiem fajnie” - dodał.

Podobną opinię wyraził główny projektant Diablo III. Jay Wilson stwierdził, że studio planuje dalszy rozwój gry i bada możliwości wydania tytułu na konsolach. Żaden z rozmówców serwisu Polygon nie zdradził, czy chodzi o sprzęt Microsoftu, czy Sony.

„Cały zespół pracuje nad następna wielką rzeczą w serii Diablo. Sporo informacji pokaże się w przyszłym roku” - dodał Wilson.

Projektant ma zapewne na myśli pierwsze rozszerzenie do Diablo III, zapowiedziane w listopadzie tego roku na konferencji dla inwestorów. Blizzard regularnie wypuszcza także darmowe łatki, które rozbudowują rozgrywkę. W jednym z kolejnych patchy planuje się wprowadzenie trybu Player vs Player, który pozwoli na walkę pomiędzy graczami.

Diablo III miało premierę w maju tego roku i zostało ciepło przyjęte przez graczy. W samej Polsce sprzedano ponad 160 tys. egzemplarzy

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

a z ciekawości masz jakies dane czy cyferki na temat panowania ps w PL ?, ja myślałem zawsze że to pc i darmowe gry dominują.

Przeczytaj ze zrozumieniem jeszcze raz mój post.

Opublikowano

(pipi) przegapiłem mobilizacje xbotów :mocking: W końcu jakieś ożywienie w temacie pozostaje czekać na ripostę M która zaprowadzi tu ład i porządek :whistling:

Opublikowano

Spoko, na razie mam mało czasu żeby zrobić odpowiednią analogię Playstation Plus vs. XBL! Gold (serio trudno znaleźć coś co mogłoby oddać taką dysproporcję, oczywiście na korzyść P+),

Natomiast proponuję zejść na ziemię. Filmik fajny, pośmialiśmy się, ale skupiajmy się na faktach. Teraz tak z ciekawości zapytam - skoro jesteśmy przy Party, to jak tam jakość rozmów na Party Chacie? :) Żadna złośliwość, na razie jestem ciekaw odpowiedzi xbotów :)

Opublikowano

PS Plus vs XBL? co ma płatna wypożyczalnia do usługi online? dzięki niej lepiej gra się online?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.