Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

@Raven

Ocenianie na zasadzie lepsze lub gorsze jest błędem. W jednym PS3 jest lepsze patrz usługa PS Plus, exy, awaryjność Blu Ray, a w drugim Xbox 360, patrz Live,Cross Czat, układ analogów,multiplatformy.

A na xpudle nie ma eksów?

Są, ale pod względem jakość/ilość PS3 wypada lepiej bezdyskusyjnie.

to wszystko wina Mendrka2

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Boro - niby nick nowy, ale analfabetyzm ten sam.

Opublikowano

wracaj ogladac bajki bo tu siem nie nadajesz cw jest dla vip

Dawajcie więcej minusów bo rep na forum musi być, to jest all i want

Edytowane przez FlashGordon

Opublikowano

Gordon, wieksza liczba graczy woli CoD niż Halo - czy to znaczy że CoD jest lepszy od Halo ? Spytaj mazzea.

( to nie może być Boro, od 2 postów nie napisał nic o headsetach )

Natomiast co do exów na PS360, to jest to zawsze subiektywne zdanie,.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Z Gamecuba ( kuhwy biedaki )

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

www.youtube.com/watch?v=xH9ooDvEH5g

ponoć z filmik z konsol...

skąd to wiesz? od Butchera?

Opublikowano

Nigga whaaaaaat?

graficzni onaniści już przestudiowali ten filmik i wychodzi na to że nie są to maksymalne pecetowe detale, wygląda to gorzej niż Crysis 3 Alpha która jest dostępna. Filmik więc jest albo prosto z konsoli albo z peceta, który symuluje ustawienia graficzne konsoli.

Widać np. wczytywanie się cieni które były obecne w konsolowych wersjach Crysisa 2

ivCb0AmhBS6o1.gif

Opublikowano

Nie ma szans dude. Ja wiem ze tekst "to nie moze tak wygladac" jest strasznie klisze, ale kur*a to nie moze tak wygladac na konsolach.

Opublikowano

Jakoś specjalnie to zapipiście nie wygląda, IMO może tak wyglądać, skoro się tak chwalą że już nic nie zostało z mocy konsol. Lekki uprade C2 i tyle.

Opublikowano

no ja bym nie nazwal tego lekkim upgradem... Już C2 miejscami robil na mnie takie wrazenie, ze pod względem grafiki stawiałem go przed Killzonem, a jak 3ka cala będzie na tym poziomie, to multiplatforma pobije wszytsko co do tej pory powstalo.

Opublikowano

Może to wina tego że 2 ograłem na PC, ale ja przepaści żadnej nie widzę. Jak tak będzie na konsolach to jest TOP3 grafiki. A moim zdaniem taką jakość Niemcy wycisną.

BTW, powód dla którego konsole powinny istnieć - Crysis 3 ma niebotyczne wymagania na PC, aż się przeraziłem. Optymalizacja kodu to jest to,

Opublikowano

Mnie nie kręcą pojawiające się detale przed nosem w Crysis.Wole podziwiać stabilną fachową robotę z pysznymi oświetleniami i SI w Halo4

Opublikowano

Szkoda, że Crytek w tej pogoni za grafiką zrobi kolejną grę w sub HD i ze spadkami FPS.

Niestety ale mało ekip sobie te 720p i 30 FPS ustanawia jako standard (w tych najlepiej wyglądających grach, bo "brzydal" działający stabilnie to żadne osiągnięcie :P ).

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Może to wina tego że 2 ograłem na PC, ale ja przepaści żadnej nie widzę. Jak tak będzie na konsolach to jest TOP3 grafiki. A moim zdaniem taką jakość Niemcy wycisną.

BTW, powód dla którego konsole powinny istnieć - Crysis 3 ma niebotyczne wymagania na PC, aż się przeraziłem. Optymalizacja kodu to jest to,

Wygladaja bardzo podobnie do wymogow C2, ktore na moim kompie dzialalo w full HD i 60 fpsach na maxymalnych detalach. Te wymogi przewaznie sa pod uber rozdzialki typu 2-3k. Jesli 1080p cie zadowoli to nie ma problemu, gra byla swietnie zoptymalizowana. Choc sama gra z kolei to straszne drewno, i pod wzgledem gameplayu i historii. Szkoda ze Crytek chce isc w F2P, liczylem ze kiedys doszlifuja elementy inne niz grafika i beda wydawac za(pipi)iste gry.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

8 GB RAM i najnowszy procesor, karta też najnowsza - no bez jaj, takiej mocy to next geny nie będą miały, od pewnego czasu zaczynam podejrzewać, że porty z konsol na PC to jedno wielkie walenie w kakao przez devów do spółki z producentami, mogą olać optymalizacje, dev mniej wyda na PC, no bo i tak się ch.ujowo sprzeda ( mój brat - kupił myszkę za ponad 100 zł i tylko patrzy jak tam pobieranie idzie ) a procki, karty graficzne itp. nowe wersje się sprzedadzą, bo ,, gra nie chodzi ". itp. A później, developer ma robić grę na konsole, która już dawno powinna robić za doniczkę, i okazuje się że gry na konsole dają radę całkiem nieźle. Akurat z optymalizacją silnika CryEngine mam złe wspomnienia, bo Crysisa 1 bodajże nabyłem obok Wieśka 1 i Counter Strike Source, obie gry chodziły jak marzenie a Crysis w menu lagował. Pożyczyłem koledze i tyle ją widziałem.Można mówić, że taka różnica bo rozdziałka większa i więcej FPS, ale dla mnie to naciągane, takie Halo 4 czy TLoU, GoWy to spokojnie stawiam obok gier na PC.

Nie ma szans dude. Ja wiem ze tekst "to nie moze tak wygladac" jest strasznie klisze, ale kur*a to nie moze tak wygladac na konsolach.

Ochłoń trochę. Przypomina się gry-online jak coś takiego się słyszy xD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ochłoń trochę.

w00t ? Ochlon ? Przeciez to bylo polzartem napisane. :ph34r: Widze ze niektorzy stracili juz zdolnosc normalnego czytania jesli w post nie wsadzi sie dennej emotikonki usmiechu aby zasygnalizowac ze to na pewno byl zart.

@down

Twoja emota byla w innym zdaniu. Ehh, o czym ja tu w ogole dyskutuje...

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To samo w Twoją stronę ( dałem emotkę, jak mogłeś ;( )

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ciekawe czy Mazzeo przeżyje ten desperacki skok na główkę z ósmego piętra, po tym jak jego ukochana firma w której nie widzi wad, znowu pokazuje mu jakie ma priorytety jeśli chodzi o FPS-y :D

No ale jaki target, takie pytania :)

Opublikowano

Ja mieszkam w normalnym domu, tak jak każdy xbocki bogol.

Nie to co biedaczki sonoklapy w starych blokach z płyty :/ zapewne wśród nich nie jeden juz spadł z 8smego piętra po tym jak zobaczył jakość exów Sony w tym roku.

Opublikowano

Nie spadł, bo ich nie było.

Opublikowano

Ciekawe czy Mazzeo przeżyje ten desperacki skok na główkę z ósmego piętra, po tym jak jego ukochana firma w której nie widzi wad, znowu pokazuje mu jakie ma priorytety jeśli chodzi o FPS-y :D

Inna dywizja.

Zreszta sam niewątpliwie używasz Windowsa, więc jestes targetem tego pytania, to nie wiem po co sam po sobie jeździsz.

Opublikowano

Inna dywizja.

Zreszta sam niewątpliwie używasz Windowsa, więc jestes targetem tego pytania, to nie wiem po co sam po sobie jeździsz.

a ty po co ?

Opublikowano

Dokładnie takie samo pytanie można zadać Tobie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.