Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Dlaczego każdy Twój post to stek bzdur i kłamstw :P? Że niby NINTENDO jest lepsze od Microsoftu w kwestii wydawania gier na wyłączność? :DNintendo na Wii ma najmniej gier na wyłączność z całej trójki, nie mówiąc już o tym, że wo ogóle mieli najmniej gier wartych uwagi. Microsoft bije ich na głowę. No i co z tego, że Sony wydaje te swoje ex'y jak większość to zwykli figuranci, które kupisz tylko wtedy jak nie będzie żadnych innych gier - ex'y liczą się na początku generacji kiedy siłą rzeczy jest mało gier, a w drugiej połowie generacji liczą się te ex'y, które są tak dobre, że kupisz je w pierwszej kolejności przed multiplatformami, a nie będziesz czekał 2 lata jak będą dodawać w bonusie do chipsów.

I Microsoft się tu broni, wydał w tym roku Forza Horizon i jest to najpopularniejsza gra wyścigowa tego roku na X360. Wydał Halo 4, które ustępuje tylko BO2. Zainwestował w masę gier na XBLA, z których część biła rekordy popularności.

Sony w tym roku przecież też wydało dużo swoich gier, ale wszystkie przegrywały z kretesem nawet z kiepskimi grami od zewnętrznych developerów. Ale to jest ok, bo to jest SONY i zawsze jest PRZYSZŁY ROK :D

Nie wiem, pucujesz się nad Nintendo, ale Microsoft robi od nich wszystko lepiej. Masz jakiś tragiczny uraz do kawałka plastiku, że Ci tak zagina obraz rzeczywistości.

Nareszcie przyznałeś się że jesteś fanboyem microsoftu i x360 i tylko mówisz że jesteś bezstronny. Jesteś gorszy niż mendrek bo on przynajmniej potrafi wymienić wady ps3. Z twoich wypocin wynika że microsoft to najlepsza firma na świecie a najbardziej awaryjna konsola w historii jest najlepszym sprzętem do grania. A tekst że microsoft robi wszystko lepiej od nintendo to niezły rodzyn.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Dlaczego każdy Twój post to stek bzdur i kłamstw :P? Że niby NINTENDO jest lepsze od Microsoftu w kwestii wydawania gier na wyłączność? :DNintendo na Wii ma najmniej gier na wyłączność z całej trójki, nie mówiąc już o tym, że wo ogóle mieli najmniej gier wartych uwagi. Microsoft bije ich na głowę. No i co z tego, że Sony wydaje te swoje ex'y jak większość to zwykli figuranci, które kupisz tylko wtedy jak nie będzie żadnych innych gier - ex'y liczą się na początku generacji kiedy siłą rzeczy jest mało gier, a w drugiej połowie generacji liczą się te ex'y, które są tak dobre, że kupisz je w pierwszej kolejności przed multiplatformami, a nie będziesz czekał 2 lata jak będą dodawać w bonusie do chipsów.

I Microsoft się tu broni, wydał w tym roku Forza Horizon i jest to najpopularniejsza gra wyścigowa tego roku na X360. Wydał Halo 4, które ustępuje tylko BO2. Zainwestował w masę gier na XBLA, z których część biła rekordy popularności.

Sony w tym roku przecież też wydało dużo swoich gier, ale wszystkie przegrywały z kretesem nawet z kiepskimi grami od zewnętrznych developerów. Ale to jest ok, bo to jest SONY i zawsze jest PRZYSZŁY ROK :D

Nie wiem, pucujesz się nad Nintendo, ale Microsoft robi od nich wszystko lepiej. Masz jakiś tragiczny uraz do kawałka plastiku, że Ci tak zagina obraz rzeczywistości.

Nareszcie przyznałeś się że jesteś fanboyem microsoftu i x360 i tylko mówisz że jesteś bezstronny. Jesteś gorszy niż mendrek bo on przynajmniej potrafi wymienić wady ps3. Z twoich wypocin wynika że microsoft to najlepsza firma na świecie a najbardziej awaryjna konsola w historii jest najlepszym sprzętem do grania. A tekst że microsoft robi wszystko lepiej od nintendo to niezły rodzyn.

Masz chyba szmery pod sufitem - ex'y + multiplatformy, które na Wii nie wychodzą - to jest fakt jakbyś nie zauważył. Nawet Albert pisze, że gdyby nie PS3/X360 to na samej stancjonarce Wii nie byłoby w co grać.

Porównaj sobie sytuację kogoś kto ma tylko Wii do osoby, która ma tylko X360. Ciekawe, która ma lepiej hmm...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jesteś gorszy niż mendrek bo on przynajmniej potrafi wymienić wady ps3.

Dawno juz sie tak nie usmialem xD

Opublikowano

Minecraftem

A ja nadal nie rozumiem fenomenu tej gry...

A grałeś w ogóle?

Grałem,wiele razy próbowałem pojąć suksces tej gry

No to nie wiem, może jesteś pokoleniem, które już nie bawiło się klockami lego. Albo nie masz znajomych. Albo to i to.

Smutne życie Leo.

Opublikowano

Dziwię się, że Dixi czy Mendrek nie jarają się tak PC - przecież tam wychodzą setki nołnejmowych ex'ów, w które zagra 5 osób na krzyż, a do tego w cenach bardzo zbliżonych do ulubionego przez nich ZA DARMO! :P

Oj tam znów nie przesadzaj z tymi no-name'ami. To, że gierki takie nie mają setek mln marnowanych na marketing dla ciemniaków nie znaczy, że są złe :confused:

Opublikowano

Dziwię się, że Dixi czy Mendrek nie jarają się tak PC - przecież tam wychodzą setki nołnejmowych ex'ów, w które zagra 5 osób na krzyż, a do tego w cenach bardzo zbliżonych do ulubionego przez nich ZA DARMO! :P

Oj tam znów nie przesadzaj z tymi no-name'ami. To, że gierki takie nie mają setek mln marnowanych na marketing dla ciemniaków nie znaczy, że są złe :confused:

http://www.youtube.com/watch?v=TIxef7gelnI

Opublikowano

Nie napisałem, że są złe.

Opublikowano

Kolejne exu na PS3

Legend of Heroes Trials in the Flash

Project Versus J

One Piece: Kaizoku Musou 2

Coś nowego X360????????????????????? XG/owno

Opublikowano

Wiesz to są tak niszowe gierki, że raczej nie ma sensu wypisywać ich je tu. W CW używa się argumentów "wielkiego kalibru" bo inaczej nic nie zdziałasz :D

Opublikowano

ON CAŁY CZAS KRĘCI Z NAS BEKĘ, A TO CFANIACZEK

a jak medras robi to samo od dobrych kilku lat ?

Opublikowano

Wiesz to są tak niszowe gierki, że raczej nie ma sensu wypisywać ich je tu. W CW używa się argumentów "wielkiego kalibru" bo inaczej nic nie zdziałasz :D

To są gry tak niszowe jak shumpy, których na X360 jest ze 2X, ale nikt o nie szumu nie robi :)

Opublikowano

No

To są gry tak niszowe jak shumpy, których na X360 jest ze 2X, ale nikt o nie szumu nie robi :)

Masz racje, a te shumpy to akurat duży plus X'a jak ktoś lubi takie gierki.

Opublikowano

No

Masz racje, a te shumpy to akurat duży plus X'a jak ktoś lubi takie gierki.

I nawet w Europie w pudełkach wychodzą 1!!!1!11 ;)

Opublikowano

@Don

Masz wyjątkowy tupet pisząc w taki sposób do mnie. Po pierwsze fachowcu tudzież ekspercie od siedmiu boleści na jakiej podstawie twierdzisz, że gry ekskluzywne mają znaczenie na początku generacji? Gry ekskluzywne mają zawsze znaczenie i nie zależy w jakim okresie wyjdą tylko na jakim poziomie będą się kształtowały. Po drugie piszesz tak dumnie o dużej ilości gier ekskluzywnych od M$ tylko dziwnym trafem wymieniane są zazwyczaj dwa tytułu. Czemu tak ochoczo nie piszecie o innych? Czyżby są słabe? Znowu mieszasz jakość z ilością. No chyba nie będziesz na tyle bezczelny mówiąc mi, że gry ekskluzywne na Xboxa 360 są lepsze od tych wydawanych na PS3 patrząc pod kątem ilość/jakość, a nie sama ilość jak często masz w zwyczaju robić? Po trzecie bądź chociaż odrobinę obiektywny w tym co piszesz, bo jak na razie w ogóle tobie to nie wychodzi. Chcesz być osobą postronną ( za takiego próbujesz tutaj uchodzić) a jesteś czystym fanbojem Xboxa 360. Sprytnie próbujesz grać słowem, ale słabo ci to na prawdę wychodzi. A wiesz co najbardziej jest fałszywe w tym wszystkim? To, że widzisz fanbojów ze strony PS3, a głupa udajesz odnośnie tej samej kategorii osób ze strony Xboxa 360. Jedziesz po Mendreku tudzież i po mnie, a powiedz mi czym różnią się twoi koledzy typu Mazzeo, Ins, Czezky, Easye, Boroboro,? Chcesz mi powiedzieć, że ich zachowanie jest inne od Mendrka? Człowieku bądź chociaż w 1% obiektywny w tym co piszesz. Co będziesz mówił w przyszłych roku? Samograj? Odgrzewany kotlet? Nic szczególnego? Co jeszcze? Lubisz operować pseudo statystykami, lubisz patrzeć na ilość, a nie jakość i lubisz sobie wybierać wybiórczo osoby, które rzekomo są fanbojami.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Dźwięk zaciskanych pośladów - bezcenne :D

Dwa tytuły? Heh, już kiedyś wrzucałem tu listę ex'ów jakie mam na X360 i nie będę tego robił za każdym razem jak wychodzisz tu ze swoimi fanaberiami. W tym roku kupiłem 9 (z tego roku) - wszystkie to jakościowe produkcje.

Strzelaj dalej, heh.

Opublikowano

Co to są te shumpy bo ciągle to słyszę...

Klasyczna formuła: Side-scroller gdzie strzelasz do ogromnej ilości przeciwników.

Opublikowano

Kupiłeś, aż siedem powiadasz? Pochwalisz się tymi topowymi tytułami? Za pewne w 2013 roku na PS3 tez zaopatrzysz się w dobre tytuły c'nie?

Opublikowano

Masz mój gamercard to sobie przejrzyj.

A na jakie gry czekam w 2013 już dawno w innym temacie napisałem.

Bioshock: Infinite

God of War: Ancension

Gears of War: Judgement

State of Decay

The Last of Us

Castlevania: Lords of Shadow 2

Don vs Beton vel Dixi: 54352636 do 1

:P

Opublikowano

No nie wierzę? W samograje będziesz grać.... O_o

Opublikowano

Na tej liście nie ma Beyond...

Opublikowano

ja wole ps3 skąd to przekonanie że jestem fanboyem xboxa ? wsumie lubie grać na wszystkim, lubię tez pić alkohol.

Edytowane przez FlashGordon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.