Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

:D fakt, był lepszy ale pod innymi względami. geneza nicka to dodatkowa historia. mimo że niewierzący to modlę się o CMR 2.0 HD na XBLA pray.gif

Don - dobrze wiedzieć. o tym akurat nie słyszałem. w sumie PG dało radę z FH więc jakby jeszcze trochę podłubali i popracowali nad sobą to spokojnie mogą się brać za PGR5

Nie licz na PGR5, ewentualnie na więcej wyścigów miejskich w Forza Horizon 2 jeśli taka gra wyjdzie. Marka PGR jest martwa z marketingowego punktu widzenia i nie życzyłbym żeby PG na tym popłynęło.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

czy martwa to bym polemizował. poprzednie części nadal cieszą się popularnością i wielu z chęcią zagrałoby w kolejną odsłonę. starzy gracze na bank by sięgli mając w pamięci chociażby 4 a od czego jest marketing dla nowego pokolenia. ja bym tej serii nie spisywał na straty, jeszcze nie.

PG daje radę. owszem czeka ich jeszcze sporo pracy ale widać, że idą dobrą ścieżką w dobrym kierunku.

Opublikowano

Przy każdej "kultowej" grze mówi się o starych graczach, fandomie itp. a jak przychodzi co do czego to kończy się na marnej sprzedaży i ludziach tracących pracę.

Opublikowano

np?

ten tytuł czy seria nie są aż tak stare by odeszły w zapomnienie i trzeba by ją reanimować. zwykłe odkurzenie i przypomnienie wystarczy.

Opublikowano

http://www.eurogamer.pl/articles/2012-12-29-top-20-gier-2012-roku

Tak się zastanawiam czy tylko w Polsce Maxiu 3 zyskał takie uznanie? W forumkowym głosowaniu GOTY MP3 prowadzi, na polygamii również jest już w pierwszej czwórce, tutaj podobnie, czołówka. A zagranicą praktycznie się go nie wymienia - co najwyżej jako rozczarowanie.

btw. dobre zestawienie eurogamer zrobił, w ogóle polski serwis sprawuje się dobrze i wrzuca IMO dobre artykuły. Dobra alternatywa do tych kretynów z polygamii.

Opublikowano

Co zrobisz, pokolenie Call of Duty. 50% gry to cutscenki więc GOTY!!!!!!!!1!!!

Opublikowano

Co zrobisz, pokolenie Call of Duty. 50% gry to cutscenki więc GOTY!!!!!!!!1!!!

No właśnie na GOTY wybrali 99% cutscenek.

Opublikowano

Jeżeli mowa jest o grze, która zrobiła największe halo (hihi) wokół siebie no to chyba CoD się sprawdza nie? Jeżeli chodzi o najlepszą grę to już średnio. Kategoria Game of the Year jest o tyle bezsensu, że nie precyzuje kryteriów oceny - sprzedaż, popularność, replayability?

ME3 był świetny, ale to co zrobili z dodatkami - From Ashes i Leviathan - a raczej ich brakiem na płycie to jakiś dow(pipi). Później wielka pustka, a końcówka roku to jak nie lubię FPSów to Far Cry 3 przykuł mnie do telewizora na długo i wygrał walkę o mój czas z Assassinem czy Hitmanem.

Nie wiem co tam wyszło jeszcze w tym roku. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć czegoś, co zrobiło na mnie naprawdę duże wrażenie. Nawet Darksiders 2, któremu strasznie kibicowałem, okazało się tylko gierką na 7/8.

Opublikowano

nie napiszecie przeciez ze MP3 nie zasluguje na gre roku? prawda?

Moze i CutScenki, ale takiej zabawy w grze dawno nie bylo.

Wolicie BlackClopsa w ktorym idziesz i szczelasz a fabula w grze kuleje na calego? pozniej widzisz BlackClopsa czy MW ( da mnie nie ma znaczenia co po poczatkowej nazwie COD jest napisane, jedno i to samo gawno ) jako gre z najlepszym zakonczeniem/fabula...

Opublikowano

Po pierwsze, to takie plebiscyty są bez sensu, ale po tym, że w TOP5 ze 3 produkcje, to pozycje, które generalnie większość nazywa, że są dla debili, gdy nie mówi się o konkretnych tytułach, bo uproszczone i za mało gry w grze, ale później sami na takie głosują :D

Deweloperzy widzą wasze reakcje i będą wam dostarczać to czego chcecie, czyli "press A to awesome" :P

Ale zawsze później fajnie się czyta jak to nie robią skillowych gier dla prawdziwych graczy :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No po chvju zabawa, gnaj przed siebie 10 godzin i strzelaj we wszystko co się rusza, a w między czasie oglądaj sztucznie wydłużone cutscenki, które mają za zadania ukryć loadingi. Sory ale dla mnie max payne 3 to zawód i nuda. Nawet fabuła/postać maxa/klimat nie są w stanie tego uratować przed plakietką "po prostu dobra gra"

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Dahaka, ale czego sie spodziewales, moze nie pamietasz, ale ja Ci przypomne, w MP idziesz do przodu i szczelasz. MP3 jest bardziej urozmaicony niz MP1 i MP2, no i ma jakas fabule.

Nie spodziewales sie po MP3 chyba MGS'a, prawda?

Opublikowano

mnie MP3 rozj.ebał mega pozytywnie. Dla mnie zdecydowanie GOTY. Ale ja jestem fanem pierwszych dwóch części i tego samego typu rozgrywki oczekiwałem i go dostałem dodatkowo z super miejscówkami,klimatem i fabułą. Mimo wszystko to 10h strzelania na pałę i po zakończeniu gry ma się chyba ponad 1000 trupów na liczniku. Mi to odpowiadało bo to chciałem ale rozumiem narzekania niektórych na ten typ rozgrywki.

Opublikowano

W MP3 tylko parę cutscenek robiło wrażenie wrzuconych na siłę by ukryć loadingi. Chociaż fabuła momentami kulała to dla mnie i tak doskonała i wymagająca strzelanina.

Don co poza Walking Dead jest produkcją dla debili?

Opublikowano

Dahaka ma racje, sztampa, miejscówki z dupy i liniowa do bólu niczym mnie nie zaskoczyła a ending chyba najgorszy ever.Nawet świetna animacja i wychodzące z tego akcje nie były wstanie tego przeciętniaka uratować

Opublikowano

Imo większość tych cutscenek była wydłużona, z tym że nie we wszystkich to przeszkadzało. Wystarczy spojrzeć na to kiedy gra się załaduje i można przewinąć filmik - w większości przypadków gra ładuje się dosłownie 5 sekund przed końcem cutscenki. Widać z kilometra, że były one mierzone co do sekundy, na zasadzie, o tu masz 40 sekund loadingu, to cutscenka ma trwać minimum 45. Jak ktoś tego nie odczuł - dobrze dla niego, ja niestety odczułem bardzo mocno

Opublikowano

liniowa do bólu

a czego oczekiwałes,że nagle max payne 3 stanie się sandboxem?

Opublikowano

Dla mnie MP3 to świetna gra, ale Rockstar mogli odrobinę bardziej urozmaicić gameplay, np w jednym momencie Max gubiąc się w slumsach, powoli przekrada się za żołnierzami. Oczywiście oglądamy to na scence, a przecież można to było jakoś wpleść w gameplay.

Opublikowano

co do gadki o PGRach to PGR5 raczej sprzedałby się słabo tak jak poprzednicy których ratowało wsadzanie do bundle packów ale to już wina MS który nigdy serii nie reklamował właściwie i gra sama miała się sprzedać. Tak więc PGR5 nie będzie, może będzie kontynuacja serii ale z ''Forza'' w nazwie. Jeśli do FH2 dadzą duże miasto i warunki atmosferyczne to można to nazwać nowym PGR ;]

Opublikowano

@Dabman

MP3? Poważnie? Gra jest dobra, ale nie udźwignęła ciężaru marki. Ode mnie wielkie propsy za wspaniałe połączenie gry z filmem, ale jeżeli chodzi o sam gameplay to ja się dobrze nie bawiłem. Skończyłem całe, żeby nie było, i wracać nie mam zamiaru. Mastering tej gry jest dla mnie niezrozumiały.

Zapomniałem o Dishonored! Świetne było ;)

Btw: wspaniały opiniotwórczy w branży konsolowej magazyn Stuff wytypował na grę roku Skyrim!

Opublikowano

Roku 2011? Nic dziwnego,gra jest genialna. Ogromny rozbudowany i klimatyczny świat,masa możliwości. Długo by pisać. Czekam z niecierpliwością jak DLC wyjdą na ps3

Opublikowano

to se poczekasz hehe

Opublikowano

Dishonored nie skonczylem, zaczalem na x'ie, lecz wersja na konsole to pomylka, czekam moze bedzie promocja -66% na steam, byla -50 i sie mocno zastanawialem, lecz czekam na -66%. O -75% moge tylko snic.

Niestety ta gra przypomina mi konwersje HL2 na X'a1. Po najmniejszej linii oporu...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.