Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Każdy, kto grał w obie wie, że Forza 4 jest minimalnie lepsza GT5, a to ze względu, na problemy przy tworzeniu GT, a szkoda.

Owszem GT5 jest bardzo dobrą grą, ale w smaczkach Forza wychodzi na prowadzenie, zresztą każdy fan czterech kółek będzie się równie dobrze bawił przy obu.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Dopóki nie zagrasz to nie wypowiadaj się bo zachowujesz się jak zaślepiony fanboy i hipokryta. Dyskusja z tobą nie ma sensu gdyż masz tylko xboksa i grałeś tylko w forze więc możesz tylko zachwalać tytuł turn10.

Za to z tobą dyskusja jest owocna

kisiciel_ogóra: GT5 jest zrobione z pasją! Odpal sobie Nordschleife wieczorem i pojeździj premiumem.

ja: A gdzie zobaczę tą pasję jadąc standardem z kokpitu na jakimś innym torze, gdzie nie ma zmiennych pór dnia ani warunków pogodowych?

kisiciel ogóta: GT5 I TAK NAJLEPRZE!

Pasjonaci którzy 3/4 gry zrobili na odpjerdol, po co wypisujesz takie bzdury?

Opublikowano

Jest tylko jeden problem. Niech wypowie się ktoś kto grał i w Forze i GT bo z tego co widze to tylko andżej napisał coś sensowego. Podpisuję się pod tym co napisał - jak się nie miało styczności z Forzą (pomijam youtube) to można się tasować nad GT ale po zagraniu już sie nie chce wracać. Już 2 częśc forzy stawiam wyżej niż gt5 a imo i 3 i 4 forzy były sporo lepsze.

to ja grałem w forze i gt 5 i powiem tak . Gt5 ma swoje wady ( auta standard , długie loadingi , prawie brak zniszczeń ) ale czuć moc tej gry i jej wielkość . Forza za to ma te autka ale grafa cienka trasy raczej biedne i czuję się że to nie jest taka duża produkcja jak gt5 . Te 3 częsci forzy razem wzięte może równają się gt5

Opublikowano

Jest tylko jeden problem. Niech wypowie się ktoś kto grał i w Forze i GT bo z tego co widze to tylko andżej napisał coś sensowego. Podpisuję się pod tym co napisał - jak się nie miało styczności z Forzą (pomijam youtube) to można się tasować nad GT ale po zagraniu już sie nie chce wracać. Już 2 częśc forzy stawiam wyżej niż gt5 a imo i 3 i 4 forzy były sporo lepsze.

to ja grałem w forze i gt 5 i powiem tak . Gt5 ma swoje wady ( auta standard , długie loadingi , prawie brak zniszczeń ) ale czuć moc tej gry i jej wielkość . Forza za to ma te autka ale grafa cienka trasy raczej biedne i czuję się że to nie jest taka duża produkcja jak gt5 . Te 3 częsci forzy razem wzięte może równają się gt5

Większych bzdur dawno nie słyszałem.

Cienka grafa i biedne trasy w Forza :D

Co następne? Krótkie Skyrim, łatwe Dark Souls i kiepska fabuła w Deus EX? :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

w GT zas tylko te zywcem wyjęte z PS2. :ph34r:

Edytowane przez easye

Opublikowano

W forzie żadna trasa nie może się równać graficznie z trasami madryt, nurburging, spa, londyn, tokyo i rzym w gran turismo 5

Opublikowano

Andrew21, zagraj w Forze proszę.

A Was chłopaki proszę o nowy wątek, bo w temacie ścigałek już wszystko zostało powiedziane.

Opublikowano

Andrew21, zagraj w Forze proszę.

A Was chłopaki proszę o nowy wątek, bo w temacie ścigałek już wszystko zostało powiedziane.

Grałem we wszystkie części Forza motorsport łącznie ponad 600 godzin. Xboxa miałem w 2004 roku a x360 od 2007.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

samograj z masą skryptów, wąskie liniowe drgoi jak w Crashu, prostackie skakanie i chujowe strzelanie.

Quoted For Truth

Opublikowano

Wyjdzie CARS i te wasze wszystkie Forzy,Gran Turisma będą mogły się schować

Opublikowano

Czemu nie da rady?

Czytałem wiele opinii w internecie(nawet na naszym forumku) i ludzie są zadowolenii i pozytywnie nastawieni do tego tytułu.

Opublikowano

Na konsolach może nie da rady, ale na mocnym PC pozamiata raczej.

Opublikowano

Coś mi się nie chce wierzyć w ten wykres. Gearsy za sam tytuł na pudełku się sprzedadzą pewnie w 1mln egzemplarzy.

Opublikowano

A co się dziwić, nowe Gearsy to raczej taki inny Painkiller, już na filmach widać jak więcej locustów wbiega nam pod lufę, gdzie te czasy walki o każdy metr, teraz będzie zadyma, co filmy same w sobie potwierdzają.

Opublikowano

Ta lista to niezła beka, skoro jest na niej The Last Guardian XD

W sumie jeszcze brakuje na niej "nadchodzącego" FFXIII Versus :teehee:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Ja wierzę w cuda i liczę na TLG choćby w 2014. W końcu i tak się nie sprzeda, więc co za różnica kiedy wydadzą.

Opublikowano

Ja nic sensownego nie napisałem? Foch.

Jeszcze raz napiszę. Forza jest lepsza na torze. Gran Turismo jest lepszą grą. Forza jest perfekcyjna, ale nudna. Gran Turismo jest pełne wad i głupot, ale za to potrafi być porywające

Jutro sprobuj jeszcze raz. To wlasnie GT5 ma problem z porywaniem, skoro jako fan tej czesci, do 4 wlacznie, poczulem sie odurzony Forza,a znudzony GT5.

Opublikowano

Forza to pólsymulator 50%/ półarcade 50%. GT to symulator 100%.

Najlepszy na świecie Gran Turismo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

rFactor FTW

Opublikowano

Ok, bylem na finale narodowym GT Academy w Wawie i niech ktos mi wytlumaczy jedna z rzeczy.

Jaki cudem po upalaniu przez nas Suzuki, po wszystkim Ordonez wsiada (pierwszy finalista, teraz kierowca wyscigowy, ktory zjawil sie w niecaly tydzien po swoim starcie w realu w Anglii) i robi od razu lepszy czas niz wszyscy bioracy udzial w finale? Obstawiam ze koles raczej nie odpala sobie gt5 i grywa calymi dniami, jak wiekszosc z bioracych udzial, tymbardziej przed finalem gdzie ja sam meczylem po wiele godzin dziennie wszelkie nissany i tory.

Rozumiem, ze mozna narzekac na wszystkie archaizmy w grze, ale dopoki wszystkie kola sa na asfalcie to w grze jest dobrzre odwzorowany realizm prowadzenia pojazdu. I to jest fakt ;D

I tyle w temacie. Też tam byłem i to widziałem. Prawdziwy kierowca przeniósł swoje doświadczenie na sim i pokazał jak się jeździ. To samo robią uczestnicy GT Academy i najlepsi gracze GT5, tyle że w drugą stronę (umiejętności z sima przenoszą na prawdziwy tor). Jeśli kiedyś w Forzie zrobią coś takiego jak Akademia GT, to będziemy mogli rozmwaiać która gra jest bardziej sim. Na dzien dzisiejszy GT5 >>> FM4 pod względemu symulacji i to jest fakt. Pozdrawiam.

Edytowane przez GTfanGT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.