Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

hehe, fani forzy dostają po ryju rzeczami, ktore im sie nawet nie śniły i nie mają jak im zaprzeczyc, wiec żeby sie wybronic krzyczą, że random i sie nie zna XD

taka obserwacja, nie lubie wyscigów i mam totalnie w du.pie co jest lepsze

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Kiedy Ordonez zasiadł do kręcenia czasu, to stałem obok w odległości niecałego metra. Dokładnie widziałem co robił i słyszałem co mówił.

Mogę Cię dotknąć?

O tym właśnie pisałem. Ehhh...te Wasze argumenty. Jak w pisakownicy.

Zawsze możesz pokazać (oraz cała reszta fanów sim racingu, którzy mają tutaj tak dużo do powiedzenia) jak dobry jesteś i dostać się do kolejnego finału GT Academy w Polsce (który być może odbędzie się latem 2013r.). Wtedy nie będziesz musiał nikogo po niczym dotykać (chyba, że lubisz, a to już inna sprawa).

EOT.

Opublikowano

Nie jestem fanem forzy. Grałem tylko w dema i fajna gra, ale bez podniety. W GT3 i 4 przegrałem mase godzin na ps2 i z tego co widziałem w GT5 nie ma dużego skoku.

Opublikowano

Uwierz mi, że jest. Szczególnie pod względem modelu jazdy. Ten w GT5 (jak i w edycjach GT Academy) jest kompletnie nowy, bardzo szczegółowo dopracowany i wyraźnie stawia na realizm rozgrywki. Nie mówię tutaj o fizyce zderzeń i wypadków, bo tutaj GT5 strasznie kuleje. Mam na myśli samą jazdę. Może na PS4 doczekamy się lepszych kolizji i uszkodzeń.

Opublikowano

Random czy nie random, Ordonez nie Ordonez, dotknac czy nie dotknac to cala kwestie z GT Academy wyciagnalem tylko temu zeby pokazac, ze kierowca wyscigowy wsiadajacy do GT5 jest w stanie wiedze techniczna na temat prowadzenia samochodu jest w stanie przerzucic do gry osiagajac lepszy rezultat niz 36 czolowych graczy regularnie grajacych w gre to dobrze swiadczy o modelu jazdy.

Co z tego jakby nawet byl najlepszym graczem, ale nie robiac czegos regularnie traci sie ten "dryg". Jak w jakas gierke nie gracie pol miesiaca-miesiac to potrzeba troche czasu na wdrozenie sie spowrotem zeby wrocic do swojego poziomu wczesniejszego.

Edit: inny przyklad, poszukajcie sobie na necie jak loeb upalal gt5:p, nie powiecie ze ten koles gra caly czas w gt5 a byl w stanie wsiasc do kabiny i zapierdalac az milo ;)

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

A nie przyszło Wam do głów, że oni są po prostu zaje.biści w tym co robią i nawet jakby im dać traktor to i tak śmigaliby jak szaleni?

Opublikowano

Edit: inny przyklad, poszukajcie sobie na necie jak loeb upalal gt5:p, nie powiecie ze ten koles gra caly czas w gt5 a byl w stanie wsiasc do kabiny i zapierdalac az milo ;)

głupi argument. To ,że kierowca rajdowy radzi sobie w grze o samochodach jest czymś normalnym.Obejrzyj archiwalne odcinki Gameboxa(tak to się chyba nazywało) jak Kulig gra Colina(quasi arcade'a) ,więc idąc twoim tokiem rozumowania mogę powiedzieć że Colina McRae ma realistyczny model jazdy ponieważ odnajdują się w nim kierowcy rajdowi

Opublikowano

Idac tym samym tokiem rozumowania podczas Cyberiady w Bielsku jak Kuzaj dostawal baty od 15 latka z ktorym sie scigal w Dirta 2 znaczy to ze ten 15 latek powinien upalac teraz w rajdach a Kuzaj grac na xboxie?

Przeciez w Colinie nawet srednio ogarniety orangutan by gral jak kozak w byle ktorej mydelniczce, a ja mowie o sytuacji jak Loeb upalal Sarthe w Peugeot 908 z tego co pamietam naprawde szybkim tempem, jesli grales to sam bys przyznal racje ze cisnal.

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

Duże zmiany w Hyper+ - znika program Review Territory

Ktoś to oglądał?

Ja raz obejrzałem, całkiem ciekawy program.

Opublikowano

Szkoda.... bo to najciekawszy program na Hyperze...

Opublikowano

Czasem tam wchodziłem na ich stronę i oglądałem RT, ale ostatnio zyebali to całkiem zmieniając formułę programu.

Opublikowano

Grabaż szacun duży, Tadeusza nie lubie więc wszystko jedno.

Opublikowano

hehe, fani forzy dostają po ryju rzeczami, ktore im sie nawet nie śniły

Ale fani GT dostali po ryju czyms nieporownywalnie wiekszym.

Stworzeniem serii FM.

Opublikowano

Nie mam Cyfry :(

Opublikowano

Miłosz trzymał fason, oglądałem ze 2 lata, odkąd pozbyłem się C+ to brakowało mi hypera i Review Territory trochę :(

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Byłem jednym z finalistów polskiej edycji GT Academy, więc moja relacja z miejsca zdarzenia bardziej rzetelna być nie może. Kiedy Ordonez zasiadł do kręcenia czasu, to stałem obok w odległości niecałego metra. Dokładnie widziałem co robił i słyszałem co mówił.

No, ale nie ważne. Wy i tak przecież wiecie lepiej. Dalej nie ma sensu tego kontynuować, bo widząc co tutaj się dzieje, zapewne zaraz posypią się jakieś wyzwiska itp. a to już wtedy przestaje być dyskusją i staje się szambem.

Pozdrawiam.

No, a nie powiedział może,że pierwszy raz gra w GT?

Zastanawia mnie jedna rzecz-skoro tak wierzycie,że dzięki GT ludzie wygrywają zawody w realu, to czemu prawdziwi kierowcy wyścigowi nie cwiczą na GT,no przecież byliby jeszcze lepsi.

Fanboje zapomnieli,że GT academy miało wyłonić ludzi, którzy dopiero póżniej mieli przejść przeszkolenie pod okiem instruktorów.

To nie dzięki umiejętnościom z GT biorą udział w wyscigach, ale dlatego, że dzieki GT academy mieli szansę właśnie uczestniczyć w prawdziwych treningach i przeszkoleniu.

Już nie wspominam,że w tym "megaprawdziwym symulatorze" gracze osiagają lepsze czasy od profesjonalnych kierowców(pewnie dlatego,że lepiej się orientują w opcjach :P )

Gra jest super, ale nie jest symulatorem.

Opublikowano

z13130156Q.jpg

KOLEJNY ROK DLA PS3 I CO TERAS XBOTY?

Opublikowano

40 exów więcej xbox'a?

Hahaha xD

Reszta ocen:

Xbox 360:

• Trials Evolution (90/100)
  • Fez (89/100)
  • Halo 4 (87/100)
  • Dance Central 3 (86/100)
  • Forza Horizon (85/100)

PlayStation 3:

• Journey (92/100)
  • Dyad (83/100)
  • Unfinished Swan (79/100)
  • Retro/Grade (78/100)
  • Starhawk (77/100)

Wii/WiiU:

• Xenoblade Chronicles (92/100)
  • Rhythm Heaven Fever (83/100)
  • New Super Mario Bros. U (84/100)
  • The Last Story (80/100)
  • Nintendo Land (77/100)

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Grabaż szacun duży, Tadeusza nie lubie więc wszystko jedno.

Tadeusz to bardzo spoko gosc, kiedys byl nerdem i mial bardzo opozycyjny stosunek do konsol, ale w koncu dal im szanse, sprawdzil kilka gier i sie wkrecil. Mile jest zobaczyc jak ktos nie mysli jak beton i wyciaga wnioski z dyskusji ktore prowadzi. Razem z Miloszem krecili bardzo fajny program i az szkoda ze RT nie trwalo godzine, bo to chyba najlepszy program na Hyperze, tym gorzej dla tej stacji ze zdjeli go z ramowki.

Mimo wszystko jesli ktos jest fanem Tadeusza, to polecam sledzic wpisy na facebooku, na stronie "cdp.pl" tam Tadek prowadzi video-logi zwiazane z grami, krotkie recenzje, jakies takie gaduszki itd.

Opublikowano

Ciekawe że znika Review Territory. Akurat program miał swoją bazę fanów.

Niepokoją cięcia kosztów w obliczu wejścia na rynek polski Ginxa. Na razie trochę pokracznie się "spolszcza" (ci lektorzy to jakieś totalne bolki). Hyper jest telewizją bardziej wyrobioną i przez doświadczenie skierowaną do polskich graczy. To wszystko gdzieś miało jakiś taki posmak starej szkoły, jej spontaniczności i prostoty. RT było jednym z takich programów, gdzie więcej chodziło o charyzmę i głupie teksty, niż o sam fakt recenzowania danych gier. W zasadzie wydaje mi się, że Hyper nadal ma lepszą ofertę od Ginxa, który jakoś tak ma dosyć rozmemłane to wszystko (może to dlatego, że nadaje całą dobę). Jedyne co tam lubię oglądać to games evolved i ginx news.

Opublikowano

Nie wiedziałem, że w polszy doczekaliśmy się telewizji o gierkach. Jestem pod wrażeniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.