Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Gry w które aktualnie gra Mendrek XD (czyt. R&C All 4 One*)

*po konsultacji ze SzczurekBP

Edytowane przez Zdunek

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Ja to się modlę za to, żeby SONY udostępniło Mendrkowi U2, bo chyba jest jedynym ultra fanbojem SONY, który nie grał w najlepszego exa na tą konsolę (obok Motorstorma 2 i Demon's Souls)

Opublikowano

Zaniedlugo mają zmieniac te 3 gry które były przez cały rok. Kto wie może będzie Uncharted lub GOW i mendrek będzie happy :)

Opublikowano

Gry w które aktualnie gra Mendrek XD (czyt. R&C All 4 One*)

*po konsultacji ze SzczurekBP

lub te w które gra w swojego najlepszego kolegi - wielkiego kolekcjonera gier na wszystkie konsole, który nie pożycza mu gierek by ten czasem nie opalcował ich kciukami

Opublikowano

Nie tak za niedługo, bo w czerwcu.

a to sorry,wydawało mi się że do końca tego roku one będą

Opublikowano

Co się go czepiacie duma "experta" nie pozwala mu poprosić o pożyczenie gier.

Opublikowano

Technologically speaking, Halo 4 doesn't put a foot wrong throughout the entire eight to nine hour campaign. The enhancements to modelling, lighting and environments are beautiful and play host to some of the most epic gunplay we've experienced on a home console title. Perhaps this is not surprising bearing in mind that the 343i tech team had the know-how and the time to push the 360 hardware further and harder than any other developer we're aware of. Factor in how key 343i staff contributed to the development of DirectX 11 (and almost certainly, the genesis of the next-gen Xbox) and we have some idea of the spectrum of talent Microsoft put to work here.

In an era where the likes of Naughty Dog and Sony Santa Monica have defined the graphical state-of-the-art with Uncharted and God of War, Xbox 360 finally has its own shot at the title - and it's a genuinely worthwhile, lavish and occasionally even breathtaking experience.

s3efdh.jpg

sqmruu.jpg

2vxjfjb.jpg

2cginba.jpg

33kq7gx.jpg

:)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

6/10

Opublikowano

Mendrek przykro mi z powodu LBP:K, wiem, ze liczyles na chociaz jednego przecietnego exa w tym roku, ktorego moglbys ograc na youtube, a sony dalo same CRAPY :(

HAHHAAHHAAHHAAHHAH xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

edit: w sumie dla mendrka dobrze, za 3 miechy dadza te srake do plusa.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Uncharted 2 na psn za 36zł. Mieć PS3 i nawet pomimo takiej ceny nie zagrać w najlepiej ocenianego ex'a na PS3 to trzeba mieć mocno nasrane w głowie.

Opublikowano

Pięknie to wygląda. Pora popytać po znajomych o pożyczenie 360.

Opublikowano

Mendrek przykro mi z powodu LBP:K, wiem, ze liczyles na chociaz jednego przecietnego exa w tym roku, ktorego moglbys ograc na youtube, a sony dalo same CRAPY

HAHHAAHHAAHHAAHHAH xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

starczy jeden Journey : >

Edytowane przez QstomPL

Opublikowano

Halo zgniata Uncharted, a Forza GT.

3cfa60666620e9a71a541cb7a943adf1_original.gif?1352206577

Journey? Xbox w tym roku dostał kupę takich arcadów średnich lotów.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Uncharted 2 na psn za 36zł. Mieć PS3 i nawet pomimo takiej ceny nie zagrać w najlepiej ocenianego ex'a na PS3 to trzeba mieć mocno nasrane w głowie.

Nowy Majong wychodzi, nie zawracaj mu dupy :/

Opublikowano

mendrek przegrał console wars, alianci opanowali rynek, siły osi zostały wyeliminowane doszczętnie, a mendrek zszedł do podziemia

Opublikowano

36zł za U2? Chłopaki, zrzućmy się na tą gierkę dla Mendrka, plus jakąś kamerkę. Czuję, że videorelacja z grania w grę przez naszego moderatora, byłaby czymś wyjątkowym i niepowtarzalnym

Opublikowano

Nie lepiej kupić nowa w folii? Dawno pan M nie ściągał folii z pudełka :D Battlefield 3 to chyba byla ostatnio zakupiona gra

Opublikowano

Dziś w faktach czy innych wiadomościach mówili o 15-latce, która się powiesiła, bo po wiosce chodziły plotki, że w przerwach w szkole robi lody nauczycielowi. Wypowiadał się pan policjant, i tak dręczenie, robienie różnych fotomontaży itp. grozi pozbawieniem wolności do lat 3. Więc jeżeli Mędrek postanowi odciąć sobie kolejny palec, to wiedzcie, że CBŚ wiedzie wam na chatę wczesnym porankiem i wtedy nie będzie zrzutki na U2 tylko na papugę lub na nowy forumek, bo ten będzie zamknięty ze względu na materiał dowodowy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.