Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, trochę biednie wygląda oferta 360 przy grach na PS3 na ten rok.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

A w czerwcu Sony pokaże Uncharted 4, KZ4, nowy tytuł od Sucker Punch i nowe IP od Santa Monica, wszystko na PS4 z grafiką, która rozpi.erdoli każdego xbota na łopatki.

Słabe prowo ;) Zresztą jak KZ4 ma być tak padaczne (nie licząc grafiki) jak KZ3 to lepiej jak to w ogóle nie wyjdzie.

Opublikowano

Słabe prowo ;) Zresztą jak KZ4 ma być tak padaczne (nie licząc grafiki) jak KZ3 to lepiej jak to w ogóle nie wyjdzie.

z takim a nie innym zakonczeniem kz3 kz4 to pewniak

Opublikowano

z taką wyszukiwarką serwerów, z takimi skillami do klas i z takim systemem respawnów jakie były w K3 to niech lepiej K4 wydają bez multi :/

Opublikowano

Jedna gra. W sumie możnaby zrobić parafrazę ,, PS3 has na games " na ,, Xbox has no games "

Opublikowano

yeti nie wymienił ani jednej mega gry, samograje które nikogo, tak samo GoW na Xa nie robi specjalnie, pora na next geny i tyle, pełno plotek o nowym X a plejsztejszonie 4 nic, $ony znowu wyda rok później słabszą konsole bez gier.

No i co roku w styczniu ta sama gadka sonybociarni że rok PS a w grudniu płacz że jednak X360, tak było w 2012 i będzie w 2013 :hi:

Opublikowano

z taką wyszukiwarką serwerów, z takimi skillami do klas i z takim systemem respawnów jakie były w K3 to niech lepiej K4 wydają bez multi :/

Multi mogłoby być naprawdę dobre ale GG dała d.upy na całej linii, jedynie design i budowa mapek była spoczko. Mieć gotową infrastrukturę sieciową, rozbudowane opcje multi i wydać potem takie "coś" w KZ3 to naprawdę kiepski żart. Szpieg i snajper to największe nieporozumienie multi w tej grze, ba ta gierka powinna mieć jako podtytuł "nieporozumienie". Nie dziwota, że po czasie dawali multi za free na PS store pewnie, serwery się wyludniały w szybkim tempie i chcieli jakoś ratować ten tonący statek XD Z fanie zapowiadającej sie serii (poprzednie odsłony przechodziłem kilka razy)zrobić takich syf to przechodzi moje pojęcie.

Opublikowano

yeti nie wymienił ani jednej mega gry, samograje które nikogo, tak samo GoW na Xa nie robi specjalnie, pora na next geny i tyle, pełno plotek o nowym X a plejsztejszonie 4 nic, $ony znowu wyda rok później słabszą konsole bez gier.

No i co roku w styczniu ta sama gadka sonybociarni że rok PS a w grudniu płacz że jednak X360, tak było w 2012 i będzie w 2013 :hi:

Nawet mnie to już nie bawi.

Opublikowano

Multi mogłoby być naprawdę dobre ale GG dała d.upy na całej linii, jedynie design i budowa mapek była spoczko. Mieć gotową infrastrukturę sieciową, rozbudowane opcje multi i wydać potem takie "coś" w KZ3 to naprawdę kiepski żart. Szpieg i snajper to największe nieporozumienie multi w tej grze, ba ta gierka powinna mieć jako podtytuł "nieporozumienie". Nie dziwota, że po czasie dawali multi za free na PS store pewnie, serwery się wyludniały w szybkim tempie i chcieli jakoś ratować ten tonący statek XD Z fanie zapowiadającej sie serii (poprzednie odsłony przechodziłem kilka razy)zrobić takich syf to przechodzi moje pojęcie.

Identyczna rzecz mozna powiedziec niestety o Insomniac i to co zrobili z Resistance: Fall of Man

Najlepsze multi na ps3, majac gotowe wszystko, cała infrastrukture , komunikacje głosowa, system druzynowy - i wszystko to s(pipi)ili razem z Resistance 2

Opublikowano

E spokojnie, koleś odpowiedzialny za multi w Killzone 2 wrócił do Guerrilla Games i zapewne naprawi to, co jego koledzy zepsuli gdy on siedział w Ubisofcie :P

Opublikowano

E spokojnie, koleś odpowiedzialny za multi w Killzone 2 wrócił do Guerrilla Games i zapewne naprawi to, co jego koledzy zepsuli gdy on siedział w Ubisofcie :P

Chyba sam nie wierzych w to co piszesz? Bo ja jakoś wątpię by cokolwiek naprawili w następnej części. Pewnie będzie jeszcze głupsza niż KZ3. Ciekawe kto tam odpowiedzialny był za jej fabułę i zarys postaci. Szympans?

Opublikowano

PS3 traci do Wii 20 milionów i jak tak dalej pójdzie to PS3 będzie drugą najbardziej popularną stacjonarną konsolą w historii, zaraz po ps2. Każdy chciałby tak przegrywać jak sony z ps3.

Opublikowano

Nom, każdy chciał przegrywać z mld $ strat. W takim razie Microsoft pewnie bardzo się cieszy, że wygrał poprzednią generację ze swoim Xbox'em :P Oczywiście teraz Wii i X360 magicznie wyparują z rynku, heh.

Opublikowano

Paliodor, ale ja mówię o multi akurat. Dla singla nie ma ratunku gdy pisze go facet od Crysis 2 :lol:

Wiem jak wyglądał proces jego rekrutacji:

GG: Czym Pan się może pochwalić?

/facet od Crysis 2/: Scenariuszem do Crysis 2.

GG: Technicznie rzecz biorąc brak fabuły jest lepszy od tego co mieliśmy poprzednio... Gratulacje, witamy w zespole!

:P

Opublikowano

Najlepsze w multi KZ3 były niewidzialne ściany zatrzymujące pociski, takiego patentu dawno w gierkach nie widziałem.

Opublikowano

Nom, każdy chciał przegrywać z mld $ strat. W takim razie Microsoft pewnie bardzo się cieszy, że wygrał poprzednią generację ze swoim Xbox'em :P Oczywiście teraz Wii i X360 magicznie wyparują z rynku, heh.

Straty mają wszyscy poza Nintendo, ale oni to tak jakby inna bajka. Zresztą w 2013 PS3 może jeszcze sporo ugrać, nie warto teraz ferować sądów. Tak samo jak Xbox, np. może Cyberpunka dziś o 22 ogłoszą na PC/Xbox 360, to by mogło pomóc.

Wii od dawna stoi w miejscu, to Wii Mini to niewiadoma, a Xbox 360 - 6 mln sztuk w 2 miesiące to zły wynik ?

Coraz bardziej przychylam się do stwierdzeń, że PS3 i Xbox mogą w lifetime total pobić Wii, przynajmniej na niektórych rynkach.

Opublikowano

Skille ( za punkty ) nie były złe, tak samo klasy postaci, ale nie rozumiem jednej rzeczy:

Jak można było usunąć wyszukiwarkę serwerów i brak ich customizacji ? Respawny przemilczę.

To są 2 rzeczy które muszą naprawić w KZ4, żeby multi było grywalne.

Opublikowano

Straty mają wszyscy poza Nintendo, ale oni to tak jakby inna bajka.

O_o? Straty ma tylko Sony jeśli chodzi o tą generację. Nintendo i Microsoft są na plusie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no gram se tera w crysisa dwa. boże jaka ta gra jest niedoruchana. po pierwsze primo - si wrogich jednostek. chłopaki łażą bez ładu i składu, często są porozstawiani bez pomyślunku, kręcą się w kółko, zacinają się na obiektach, gapią się w ściane, w trakcie jatki zachowują się niedorzecznie. po drugie primo, mają laserowy wzrok i widzą mnie przez szpare w murze z drugiego końca miasta, co psuje element stealth który jest dla gry bardzo istotny. po trzecie primo - większość lokacji za łatwo można omijać łażąc z kamuflażem od barykady do barykady. po czwarte primo - grafika. grałem kiedyś w bete na pc i grafika zabijała (wtedy tragiczne si zwalałem na bete - naiwny ja). na konsoli (ps3) wygląda to tak, jak by chcieli upchać te ficzery, tylko w wersji dla ubogich, przez co wygląda to niechlujnie. są miejsca całkiem scludne i cieszące oko, ale pełno jest też tych nie cieszących, momentami przypominających fury standard z gt5. ziarnistość obrazu tutaj mnie bardzo irytuje, a podobało mi się to w silentach i killzonach. ludkowie często zlewają się z otoczeniem. nierzadkie są przekłamania graficzne, gdzieś tam polecą fpsy. nazywanie tej grafiki jedną z najładniejszych na konsolach uważam (pipi)a za grube nadużycie. no ale jestem gdzieś w połowie gry i gram dalej, jest to całkiem grywalne, miejscami dobry design (skafander jest świetny, nie to co w halo :] ), dobra klimatyczna muzyka. ode mnie 7-/10 (za singla).

dominujący w tej generacji gatunek fpsów jest bardzo mało rozwojowy, z codami na czele.

Opublikowano

Bo nie grałeś w C2 na X360, tam wygląda to lepiej niż God3 i KZ3 razem wzięte!

Podobno.

Opublikowano

może Cyberpunka dziś o 22 ogłoszą na PC/Xbox 360, to by mogło pomóc.

Ta gra wyjdzie gdzieś w 2015 roku :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.