Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

On , posiadajac wszystkie 3 konsole, i wiedzac co oferuja, ocenił, że najmniej potrzebnym mu sprzetem jest X360

No i niestety, obiektywnie rzecz ujmujac. Najlepszym wyborem jest obecnie PS3 (generalnie, jesli ktos nie ma jasnego i konkretnego kierunku)

Edytowane przez Niewidoczny

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Chlopaki, 1000 xboxow to sie sprzedaje rocznie w srednim markecie, ogarnijcie sie.

Opublikowano

On , posiadajac wszystkie 3 konsole, i wiedzac co oferuja, ocenił, że najmniej potrzebnym mu sprzetem jest X360

No i niestety, obiektywnie rzecz ujmujac. Najlepszym wyborem jest obecnie PS3

I to jest uniwersalna prawda, tak? Bo Grag tak by zrobił?

A mojej "obiektywnej" opinii nie chcesz? Też mam PS3 i X360.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Z drugiej strony PS3 nie była mi potrzebna aż do 2010 roku. Wii do 2009. A X360 kupiłem w 2006

Opublikowano

Xbox sprzedaje sie teraz w PL najlepiej, bo wszedzie sa stanowiska do kinecta i ludzie widza, ba, na wlasnej skorze sprawdzaja, ze to fajniesza forma "aktywnej rozrywki przed telewizorem". Czemu Polska mialaby byc inna niz reszta swiata? Swiadomosc rosnie, hello.

Opublikowano

Chlopaki, 1000 xboxow to sie sprzedaje rocznie w srednim markecie, ogarnijcie sie.

W Los Angeles napewno, u nas obstawiam ... 20 ?

Opublikowano

Xbox sprzedaje sie teraz w PL najlepiej, bo wszedzie sa stanowiska do kinecta i ludzie widza, ba, na wlasnej skorze sprawdzaja, ze to fajniesza forma "aktywnej rozrywki przed telewizorem". Czemu Polska mialaby byc inna niz reszta swiata? Swiadomosc rosnie, hello.

A niby skąd to kłamstwo wyciągnąłeś?

Opublikowano

A niby skąd to kłamstwo wyciągnąłeś?

przecież wyraźnie napisał jak widział w marketach rodziny skaczące do kinekta, poza tym w średnim markecie sprzedaje się 1000 rocznie, helo ?

i w ogóle co z tego że ms nie podał liczb ? może im się nie chciało ?

jak zwykle fail sonybociarni :rofl2:

Opublikowano

Kinect zrobil swoje, musicie sie z tym pogodzic. Polacy tak samo jaraja sie tym gowienkiem jak reszta swiata.

Opublikowano

ile razy jestem w MM to jestem jedyna osobą, ktora bawi sie tym smiejac sie z ulomnosci tych gier. Jeszcze nie widzialem kogolwiek aby to sprawdzal. Juz wiecej osob siedzi i oglada demo lub gra w angry birds na tv samsunga....

Opublikowano

Nie moga sprawdzic jak ciagle siedzisz skaczesz i grasz w Kinect Adventures. Jestes mall ratem.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

W Łodzkim Saturnie Kinect byl oblegany non stop. PS3 zostalo zauwazone dopiero jak pojawil sie Wonderbook.

Opublikowano

Chlopcy, jak bylem kierownkiem softu w saturnie, to w grudniu jednego dnia obrot na samych konsolach wynosil ~60-100 tysiecy.

Opublikowano

Chlopcy, jak bylem kierownkiem softu w saturnie, to w grudniu jednego dnia obrot na samych konsolach wynosil ~60-100 tysiecy.

Nie moga sprawdzic jak ciagle siedzisz skaczesz i grasz w Kinect Adventures. Jestes mall ratem.

niestety jest tylko (pipi)owe kinect sports :(

Opublikowano

niestety jest tylko (pipi)owe kinect sports :(

Lepsze to niż DBZ Kinect:

OyTpT.gif

A w tym miesiącu wychodzi kolejny wielki ex na X360, którego sonoklapy pomijają we wszystkich zestawieniach:

577891_380563688694404_1895326238_n.jpg

Opublikowano

dominujący w tej generacji gatunek fpsów jest bardzo mało rozwojowy, z codami na czele.

no to poczekaj na S.T.A.L.K.E.R.2 , ktory najprawdopodobniej ukaze sie na next geny. Jest na to kilka jasnych wskazowek

jesli przypadlo ci do gustu skyrim, ale wolisz strzelac i zwiedzac tereny post-industrialne to raczej ci podejdzie, i to bardzo. okreslenie 'punk' chyba dobrze pasuje do takich gier.

apropo, ciekaw jestem czy kogos to zainteresuje

swinia_duzy.jpg

leshy_duzy.jpg

drewniak-duzy.jpg

drewniak2-duzy.jpg

Świetne, mam nadzieję, że kiedyś wyjdzie na jakiejś konsoli. Szkoda, że plan z PS3/X360 nie wypalił.

widze w tym pewne zamierzenie- Gregorowicz chcial poczekac az zagoszcza lepsze technologie, zeby gra byla potezniejsza- jesli tak do tego podejdziemy to nalezy uznac ze zamrozenie projektu ma sens i mozliwe ze projekt stanie sie bardziej dopracowany i uznany. gdyby zostal wypluty na koniec zywotu obecnej generacji karmieni bysmy byli sie przecietna grafika, slabym frameratem. odlozenie tego pokazuje jak duze ambicje ma projekt.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Racja, jakby gra miała chodzić w 20 FPS jak podobno jest z FC3, to nie byłoby sensu.

Opublikowano
  • Autor

Ale o czym wy gadacie przeciez ta gra lezy w koszu oficjalnie. Teamu nie ma, zostal sam szefo z gra ukonczona na 80%. Zamrozenie tego nie ma zadnego sensu. Cholera wie co tam sie stalo, ale watpie ze zobaczymy kiedys Stalkera 2, a na pewno nie takiego jaki byl zamierzony. Moze bitComposer zrobi wlasnego bo ostatnio byla jakas wojenka o to kto ma prawa do nazwy.

Trzeba miec nadzieje, ze nowe Metro da rade bo raczej nic innego z tych rejonow nie zobaczymy. Chyba, ze kogos jaraja MMO to Survivarum.

Opublikowano

Trzeba miec nadzieje, ze nowe Metro da rade bo raczej nic innego z tych rejonow nie zobaczymy.

Jakoś w to wątpię :P Ale bardzo chce się mylić.

Opublikowano

gra nie spelniala oczekiwan Grigorowicza i dlatego projekt zostal scancelowany. mimo wszystko Grigorowicz nie chce sprzedac marki ani bitComposer, ani Bethesdzie ani nikomu. marka przynosi nijakie srodki [costam z merczendajsu], ale cos jest powodem ze jej wlasciciel nie chce jej odsprzedac. dla mnie to ewidentny znak na to, ze czeka az technologie sie posunal, multi stanie sie stabilne i wtedy bedzie mozna jeszcze raz do tego podejsc. a jest do czego, malo ktora gra zblizyla sie zaawansowaniem do poziomu stalkera.

stwierdzenie "fallout > stalker" przemilcze, bo zal. to tak jakby starac sie uznac ze seria RE jest bardziej straszna niz Silent Hill. no kaman :)

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

multi stanie sie stabilne i

nie ma szans aby przyjelo sie multi w ktorym bron moze sie zaciac jesli jest slabej kondycji :D

dzieci cod'a i bf'a by sie zabily

Opublikowano
  • Autor

Trzeba miec nadzieje, ze nowe Metro da rade bo raczej nic innego z tych rejonow nie zobaczymy.

Jakoś w to wątpię :P Ale bardzo chce się mylić.

Ja tez w sumie mam mnostwo watpliwosci, ale jak uslyszalem, ze wy(pipi)ali multi i ogolnie troche stonowali ze strzelaniem to troche lepiej sie czuje w stosunku do tego projektu

@Najtmer

Może, ale nadal, jaki to ma sens? Jeżeli konsole nie dadza rady to wydajesz na kompa a jak wyjdzie nowa generacja robisz port. Dlaczego wywalac cala gre do kosza? Bezsens.

Opublikowano

moze chodzi o kase? mimo wszystko to bezsensowne zeby pogrzebac tak innowacyjny projekt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.