Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ni No Kuni to chyba kolejna gra, która zaistnieje na tym forum tylko w console wars.

Nom, trochę jak halo cztery.

7 stron tematu o singlu

20 stron o narzekaniu na duże mapy w multiplayerze

vs.

7 stron o Ni No Kuni

Dawaj dawaj Ni No Kuni, masz jeszcze szansę!

Ahaahha, o ku.rwa, on nie żartuje, serio jest 7 podstron w halo 4 xDDDDDD hooly shiitA SIĘ ŚMIALI Z KILKU STRON STARHAWKÓW BEKA YOLO MIĘSNY JEŻ

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

]Ahaahha, o ku.rwa, on nie żartuje, serio jest 7 podstron w halo 4 xDDDDDD hooly shiit

nie maja czasu pisac bo graja... nie to co na ps3

Opublikowano

killzone mial byc chyba odpowiedzią na halo, ale wyszedł kolejny fail sony ohhhhhhhhhhhhhh

Opublikowano

Ahaahha, o ku.rwa, on nie żartuje, serio jest 7 podstron w halo 4 xDDDDDD hooly shiitA SIĘ ŚMIALI Z KILKU STRON STARHAWKÓW BEKA YOLO MIĘSNY JEŻ

http://www.psxextreme.info/topic/95984-halo-4-linkowaniespoilerowanie-przed-premiera-ban/

nie dość że inwalida to jeszcze ślepy LOL BEKA XDDDDDDDDDDDDDDDD IĆ SIE JARAĆ W STATUSACH KOLEJNO GRO KTORA NIE PRZEJDZIESZ

Opublikowano

http://www.psxextrem...d-premiera-ban/

nie dość że inwalida to jeszcze ślepy LOL BEKA XDDDDDDDDDDDDDDDD IĆ SIE JARAĆ W STATUSACH KOLEJNO GRO KTORA NIE PRZEJDZIESZ

Mając PS3 żeby ogrywać wszystkie bardzo dobre exy w dniu premiery trzeba byłoby wydawać z 1500 złotych rocznie.Jesteś taki cwany bo na x360 wychodzi 1 albo 2 exy roccznie więc mając 300 złotych jesteś graczem hardkorowym.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

killzone mial byc chyba odpowiedzią na halo, ale wyszedł kolejny fail sony ohhhhhhhhhhhhhh

Tobie to musiał ktoś w(pipi)ić. Wkoncu klepka w głowie przeskoczyła Ci i napisałes cos innego niz...... headset, na ps3 nikt nie gada uuuuu (pipi) GTA 640p

Brawo rozwijasz się w fenomenalnym tepie

Opublikowano

http://www.psxextrem...d-premiera-ban/

Mając PS3 żeby ogrywać wszystkie bardzo dobre exy w dniu premiery trzeba byłoby wydawać z 1500 złotych rocznie.Jesteś taki cwany bo na x360 wychodzi 1 albo 2 exy roccznie więc mając 300 złotych jesteś graczem hardkorowym.

Ile ty wydałeś w tamtym roku na exy PS3?

Opublikowano

FlashGordon, a gdzie xDDDDDDDDD ?

Opublikowano

nie wiem wsumie zapomniałem, nie wiem po co utrzymywać rozmowę w tym temacie na jakimklwiek poziomie, jak znawca aka mendrek sugeruje się opiniami gier które widział na YT. Ale mniejsza o to ważne że zapamiętaliście najważniejsze kwestie w sprawie ułomności Ps3 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez FlashGordon

Opublikowano

ależ nie macie racji...zaraz mendolina napisze, że eurogamer się nie zna, nie jest obiektywny i że DmC wygląda lepiej na ps3. Tak samo zresztą jak GTAIV czy Beyonneta, które jego zdaniem nie różnią się jakością od wersji na x360...skąd to wie...nie grał w żaden z tych tytułów ale na youtubie nie wyglądało by wersja na ps3 była gorsza.Zaraz wje.bie jakąś tabelke lub wykres ze średnimi ocenami tytułów na ps3 i x360 o jest jego zdaniem ostatecznym dowodem, że wersje tych gier na ps3 nie są gorsze. Chu.j z tym, że każde porównanie rzucone na necie przez serwisy sugeruje co innego - Mendrek wie lepiej choć nie grał. (pipi)a niech on się tym urwanym kciukiem pier.dolnie w swój cudny łeb.

Najpierw naucz się kultury wypowiedzi. Brzmisz jak jakiś element z dzielnicy Batory.

Potem naucz się rzetelności. Sprawdź w co grałem, a co nie (np. Bayonettę przeszedłem)

Następnie przestań być hipokrytą. Sam masz PS3 tylko, i tak samo bazujesz na netowych porównaniach.

Na koniec poćwicz pamięć, bo ze słów o Bayo się wycofałem (i mimo gorszego portu na PS3 nie przeszkodziło mi to w graniu i wystawieniu tej gry oceny 10/10 :) )

Opublikowano

Mnie Ni No Kuni urzekło na trailerach, po ściągnięciu dema zachwyt jak był tak minął. Naprawdę spodziewałem się czegoś lepiej wyglądającego, a tu niemiła niespodzianka. O pozostałych aspektach się nie wypowiem, bo po demie ciężko cokolwiek stwierdzić.

Opublikowano

Najpierw naucz się kultury wypowiedzi. Brzmisz jak jakiś element z dzielnicy Batory.

Potem naucz się rzetelności. Sprawdź w co grałem, a co nie (np. Bayonettę przeszedłem)

Następnie przestań być hipokrytą. Sam masz PS3 tylko, i tak samo bazujesz na netowych porównaniach.

Na koniec poćwicz pamięć, bo ze słów o Bayo się wycofałem (i mimo gorszego portu na PS3 nie przeszkodziło mi to w graniu i wystawieniu tej gry oceny 10/10 :) )

ja bym sie nie czepiał kto skąd jest, a to w co grasz to łatwo sprawdzić (gry z ps+ oraz YT), no i gry na ps3 wyglądają gorzej w porównaniu do konkurencji xDDD

Opublikowano

Ale sucho w temacie. Nawet FlashGordon i Mendrek nie dali rady, nie mogę w to uwierzyć.

Opublikowano

Kupiłem sobie Mafie 2. To prawda że w wersji na ps3 nie ma trawy?

Nie wiem po co to pisze,ale faktycznie troche sucho

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kupiłem sobie Mafie 2. To prawda że w wersji na ps3 nie ma trawy?

Wersja na PS3 to speszal edyszyn już po koszeniu.

Opublikowano

mendrek zmień sobie avatara na takiego, nick sobie zmień na Mendrek plusowicz i bedzie git xDDD

playstation-plus_1.jpg

Opublikowano

Tobie to musiał ktoś w(pipi)ić. Wkoncu klepka w głowie przeskoczyła Ci i napisałes cos innego niz...... headset, na ps3 nikt nie gada uuuuu (pipi) GTA 640p

Brawo rozwijasz się w fenomenalnym tepie

Ciii bo popadnie w samo zachwyt i znów będziemy miesiące czekać aż wyprodukuje coś nowego....
Opublikowano

]Ahaahha, o ku.rwa, on nie żartuje, serio jest 7 podstron w halo 4 xDDDDDD hooly shiit

nie maja czasu pisac bo graja... nie to co na ps3

True, true. O czym tam pisać, skoro to jeden z najlepszych fpsow Ever. BTB daje mi chyba więcej fanu niż wszystkie fpsy z tym trybem razem wzięte.

Faktycznie jest już chyba tendencja spadkowa - w UK BO2 w poprzednim tygodniu było na 3 miejscu - w poprzednich latach byłoby to nie do pomyślenia.

Oczywiście seria dalej idzie w grube miliony, ale wyhamowanie zaczyna być widoczne.

Może dlatego, ze BO2 to jedna z najlslabszych odslon ostatnich lat ? Singiel bez polotu, ze slaba fabula, do tego tryb Zombie to dla mnie totalne nieporozumienie. Arkadowe multi już tego tytułu nie ratuje :(

Edytowane przez easye

Opublikowano
ze slaba fabula

no wielka szkoda że bo2 nie dostarczył oscarowego scenariusza, do czego przyzwyczaiły nas poprzednie cody

Opublikowano

Ej,Kazub co chcesz. Black Ops 1 miałw miarę dobrą fabułę

Opublikowano

Z black opsem jest ta sama historia co modern warferem pierwsze odsłona były kapitalne, a kontynuacja żałosna IMO.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Hahaha, multi w którym jest pełno camperów, noobów i dzieci drących ryja do headseta = złe multi.

Opublikowano

A ja ostatnio pogrywam w za(pipi)iste Metroid Prime 3: Corruption i najlepsze exy trafiły na Wii.

Opublikowano

Fajnie, że ktoś zrobił filmik, który można podważyć jedną nazwą : EMP. Sam korzystam z tych mikrofal i działka, zostawiam je w miejscach gdzie gramolą się kamperzy i o dziwo często nabijam sporo punktów. W tej gierce można kampić, ale też można się przed tym bronić. W Halo nie można kampić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.