Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Podobno gierka srednia, ale i tak szkoda - sprawdziloby sie.

Podobno w jakich kręgach? Ja widziałem same entuzjastyczne opinie.

A to nie wiem. Famitsu nie ufam, a tak to widzialem tylko co ludzie na /v/ i u nas w Kąciku pisali.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

(pipi)a, jakby nie patrzeć w każdej grze można kampić. Akurat CoDy padły ofiarą ogólnego hejtu na kampienie i tyle w temacie.

Opublikowano

Czyli jak w Codzie :unknown:

Opublikowano

Przypomina się AWP w CS 1.6 Kampisz, walisz headshoty przez pół mapy i ofc 1 strzał 1 kill.

Opublikowano

Wracając na chwilę do Halo. Na tym filmiku animacja przypomina mi dzieła Parkera i Stone'a

Opublikowano

Przypomina się AWP w CS 1.6 Kampisz, walisz headshoty przez pół mapy i ofc 1 strzał 1 kill.

Realizm nie jak w bf, ze mam strzelbe na slonie. Ustrzele goscia z 20 metrów a ten podbiegnie i wbije mi noz w klate
Opublikowano

Pamiętam jak w Halo: Reach na mapie Sword Base kamperka z Energy Sword albo Shotem przy windzie powietrznej to był sens gry na tej mapie :D

Opublikowano

No niestety, jak dla kogos liczy sie score to najczesciej kampi. Dlatego sikiem prostym olewam multi w FPS

Opublikowano

(pipi)a, jakby nie patrzeć w każdej grze można kampić.

Znam jedną grę w której kampienie jest niemożliwe. Mianowicie najlepsze multi tej generacji: Halo 3 gdzie mechanika oraz struktura map uniemożliwiała jakiekolwiek skuteczne kampienie

Szkoda ,że postępująca casualizacja i zcodzenie rynku fps sprawiło ,że Reach (armor lock) a następnie Halo 4(boltshot) zerwało z tradycją multi bez kamperów

Opublikowano

Racja, Halo 3 to mistrz pod tym względem

Opublikowano

proszę się z łaski swojej od(pipi)ć od awupy bo to jedna z najbardziej skillowych broni w dziejach.

boże jakie stare czasy to są :( 2004 rok

Opublikowano

ESWENl.jpg

Pewnie nie przewidzieli, ze Vita moze kiedys dobic do 100 gier xD

Opublikowano

To dla tych co tylko do 100 potrafią liczyć...

Niezła wtopa, zapewne nie pierwsza i nie ostatnia, wszystko powoli zmierza ku bezmyślnym uproszczeniom (i nie mam na myśli tylko Sony)

Opublikowano

Nie no bez przesady,naprawdę macie ciśnienie posiadać jednoczesnie na karcie pamięci ponad 100 gier....przepraszam 100 minisów, bo przecież nawet na 32 gb normalnych gier upakujecie co najwyzej kilkanaście.

Zaiste mega fail..

Opublikowano

Straszne rzeczy.

Co innego jest chce sprawdzic ile moge miec , a co innego jest rzeczywiscie posiadac.

Ile osob bedzie miało na karcie jednoczesnie 100+ aplikacji? 0,1%

I zanim ktos wyskoczy ze zdaniem " H.. mnie obchodzi , ja chce mieć 300 aplikacji i powinienem mieć taką możliwość, i VIta powinna to robic. SONY FAIL" niech sie zastanowi co mówi. Bo pierwszy krzykacz internetu to z regóły ten który napewno tych 100 aplikacji nie bedzie miał"

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pewnie nie przewidzieli, ze Vita moze kiedys dobic do 100 gier xD

To MS pewnie nie przewidział, że ludzie mogą mieć więcej niż 100 znajomych.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

No i ja od poczatku narzekalem na ten limit, bo "stowka" uzbierala mi sie juz w 2006 roku i od tamtej pory musze bawic sie w wywalanie ludzi. No ale oczywiscie rowniez znalezli sie tacy (tak jak w tym przypadku) ktorzy tego bronili.

PS. 3DS nie ma z tym problemu -300 ikon, ewentualnie 300 folderow po 60 czyli maksymalnie 1800 gierek ;)

d7hys.jpg-153o7l.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Star wars 1313 wyjdzie w 2013 na PS3. Wiec pewnie na xbox360 tez.

Czyli znow na e3 trailer z PC. Ludzie krzyczacy Nextgeny kur*fsd8sdfs!

a tu ni (pipi)a. Bedzie ciecie czego sie da i dostana ludzie kupe :(

Opublikowano

1313 nie wyjdzie na currentgeny.

Opublikowano

Takiej grafy nie dałoby się uzyskać, cięcia byłyby zbyt widoczne i odczuwalne a krytyki w stronę Lucas Arts nie byłoby końca.

Edytowane przez Nemesis US

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.