Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Generalnie to jara mnie mocno ten "sequel" EpicYarn :)

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Sensor Bar jest z Czarnymi Wii U w zestawie.

Opublikowano

Generalnie to jara mnie mocno ten "sequel" EpicYarn :)

rn0F8Ag.jpgiiU_Yoshi012313_Scrn01.jpg

48E4Ygt.jpg

Śliczne, ale obawiam się, że tak jak włóczkowy Kirby, będzie zbyt prostą grą.

Opublikowano

Beka ze Square Enix. Niech się uczą od Monolith.

versusa tworzą całą generację, a Monolith na dzień dobry w 2 lata robi grę z wielkim otwartym światem w hd co kwadratowych przerasta :/

Opublikowano

Big N pozamiatało z tym remakiem Zeldy:

http://www.siliconer...sters-to-shame/

Zresztą nowa gra Monolith również zapowiada się ciekawie, do tego Mariany, Bayo 2,w końcu będą na to gry i to jeszcze jakie!\

Jakby się jeszcze okazało, że na WiiU wychodzi Persona5 to już całkiem konkurencja pozamiatana.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Persona 5 to akurat tak niszowa gra, że wyjdzie na jak największy rynek zbytu czyli PS3, X360 i pewnie WiiU.

Opublikowano

Tylko szkoda że Nintendo jest tak w Polsce zanidbywane....

Xbox360 z początku też był zaniedbywane,no ale pojawienie polskiego Xbox Live,Kinect,reklamy tv sprawiły że Xbox zaczął być rozpoznawalna marka w Polsce

Minie pewnie z wiele lat jak powstanie prawdziwy polski odzial Nintendo w Polsce(ten Szwabski pośrednik to śmiech na sali,najlepiej żeby wypjerdalali bo i tak nic praktycznie nie robią)

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Zresztą nowa gra Monolith również zapowiada się ciekawie, do tego Mariany, Bayo 2,w końcu będą na to gry i to jeszcze jakie!\

Było wiadomo od dawien dawna, że te wszystkie gry będą, i że je zobaczymy na E3 2013. No, poza Yoshim z włóczki. Remake'u Wind Wakera nie liczę. Dla niektórych ta gra jest warta przechodzenia po raz czterdziesty, dla mnie aż tak nie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

@Don: widząc jak szalenie popularne są w Japonii obecnie handheldy i to, że obecnie najwięcej gier Atlusa wychodzi na nie to nie zdziwiłbym się gdyby to wydali na któregoś z nich. Choć ofc wolałbym to na stacjonarki ale grunt, żeby tylko wyszło.

Opublikowano

Japonia jest zdominowana przez 3DS'a, więc pewnie na niego wyjdzie. Teraz sprawdzą jak sprzeda się na nim SMTIV i pewnie zdecydują.

Opublikowano

No wszystko fajnie z exami na Wii U, ale ciekawie jak będzie wyglądała sprawa multiplatform po premierze konsol konkurencji.

Opublikowano
No wszystko fajnie z exami na Wii U, ale ciekawie jak będzie wyglądała sprawa multiplatform po premierze konsol konkurencji.

Prawdopodobnie tragicznie. Ale do multiplatform, to ja będę miał PC.

Opublikowano

Nikt nie kupuje konsol Nintendo dla multiplatform.

Opublikowano

No nie będzie ich na Wii U, tak samo jak teraz. W każdym razie dużych. Zobaczymy jak z indie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Może na e3 zapowiedzą nową wersję WiiU z wyjściem....optycznym. Ostatnio miałem sobie kupić WiiU ale bez kitu jak dowiedziałem się, że mając kino domowe bym musiał mieć dźwięk z tv to odpuściłem ale pewno po wyjściu nowego mariana, yoshiego i nowej wersji Zeldy WW i tak pewno wciągne ten "zacofany sprzęt".

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

To dylemat Xbox3 vs PS4 rozstrzygnięty. Na jesień biorę WiiU. Dali do pieca niesamowicie wręcz. Aż trzy jarające mnie gry (Yoshi, Zelda, Marian) to nadto argumentów za kupnem konsoli. Jest bosko!

Opublikowano

SEGA kupiła Relic, Ubi - THQ Montreal i prawa do dystrybucji South Parku, Take Two podobno kupiło marki Vigil Games, ale studio zostanie zamknięte, chociaż jest drugie info - Turtle Rock i ich projekt. Tyle na razie wiadomo.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Ja do ostatniej chwili się wahałem

Opublikowano

Ubi - THQ Montreal

No to na długo Patrice odszedł z Ubi :potter:

Opublikowano

Ważne że EA i Activision nic nie kupili(chyba) <yes>

Opublikowano

• Sega agreed to purchase Relic
  • Koch Media agreed to purchase Volition and Metro
  • Crytek agreed to purchase Homefront
  • Take 2 agreed purchase Evolve and ??
  • Ubisoft agreed to purchase Montreal and South Park

Vigil i Darksiders nie zostało kupione przez nikogo. THQ będzie szukać kupca. Podobnie jak na inne ich produkcje/deale wydawnicze

Opublikowano

Vigil i Darksiders nie zostało kupione przez nikogo.

Serce mi pęka :/

Opublikowano

No i plota krąży, że licencja na WWE jest w rękach EA. Tak więc Elektronicy mają UFC i WWE w łapach.

Opublikowano

Licencja na wrestling u EA to dobry znak dla tej marki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.