Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

No i plota krąży, że licencja na WWE jest w rękach EA. Tak więc Elektronicy mają UFC i WWE w łapach.

Kogo obchodzi ten cyrk dla ludzi z IQ 70, heh.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

No i plota krąży, że licencja na WWE jest w rękach EA. Tak więc Elektronicy mają UFC i WWE w łapach.

Z plotki robić potwierdzoną informację... ps3site.pl

Opublikowano

2013 rokiem exów na ps3....bitch please....Wii U zmiotło dziś całą konkurencję jeśli chodzi o lineup na 2013.

Czym zmiotło? TyM klonem Monster Hunter? Beyonetta? Nowy Mario czy Yoshi spoko, ale reszta gier to nic specjalnego, to nie exc. pokroju TLoU czy GoW. A Zelda WW będzie świetna, ale tylko dla osób które w to nie grały na GC. Serio, nie widzę przed WiiU żadnej przyszłości, jeżeli znów nie będą celować z grami w całe rodziny, to nie mają czego szukać na rynku. Wyjdą prawdziwe next-geny i WiiU będzie mogło się pożegnać z tytułami multiplatformowymi, bo nikt nowego Assassina czy BioShocka nie będzie pisał specjalnie pod tą konsole.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

2013 rokiem exów na ps3....bitch please....Wii U zmiotło dziś całą konkurencję jeśli chodzi o lineup na 2013.

Czym zmiotło? TyM klonem Monster Hunter? Beyonetta? Nowy Mario czy Yoshi spoko, ale reszta gier to nic specjalnego, to nie exc. pokroju TLoU czy GoW. A Zelda WW będzie świetna, ale tylko dla osób które w to nie grały na GC. Serio, nie widzę przed WiiU żadnej przyszłości, jeżeli znów nie będą celować z grami w całe rodziny, to nie mają czego szukać na rynku. Wyjdą prawdziwe next-geny i WiiU będzie mogło się pożegnać z tytułami multiplatformowymi, bo nikt nowego Assassina czy BioShocka nie będzie pisał specjalnie pod tą konsole.

Wii i 3DSa też spisywali na straty.

Opublikowano

Z plotki robić potwierdzoną informację... ps3site.pl

A gdzie masz potwierdzone info? Piszę przecież, że to plotka.
Opublikowano

dokładnie! tak jak z kupowaniem multiplatform na ps3, dostawać najbrzydsze wersje z dostępnych sprzętów co nie Yeti? to ja już się pogubiłem, to w końcu jak jest? to wkońcu liczy się ilość exów czy jakość? bo widze ze raz jest tak raz tak XD jak ilość exów x360> ilość exów ps3 to psioczą że nie liczy się ilość a jakość, a jak w tym roku na x360 są nowe gearsy to sonykalpy krzyczą że bieda bo jest TLoU, GoW, i tam coś jeszcze.

Edytowane przez Dr.Suess

Opublikowano

Czym zmiotło? TyM klonem Monster Hunter?

Dobry kolo.

Opublikowano
TyM klonem Monster Hunter
.

Na WiiU wychodzi normalny Monster Hunter, a nie klon, także nie wiem o co ci chodzi.

Bo zakładam, że nikt nie jest na tyle inteligentny, żeby uważać następcę jednego z lepszych (najlepszego?) jRPG'a tej generacji, za klona Monster Huntera.

Opublikowano

OLO! Mario Kart pójdzie w 30 bańkach. Kilka razy więcej niż wszystkie gry Naughty Dog w jednej generacji. Mario 3D będzie jedną z najlepiej ocenianych gier wszechczasów. Pucujesz się o rimejki hd gier z PS2, a dissujesz rimejk jednej z najlepszych gier wszechczasów. Bayo to sequel chyba najlepiej ocenianego slashera wszechczasów. No i Xenoblade 2, sequel najlepiej ocenianego jrpga tej generacji i jednego z najlepiej w ogóle. Ależ trzeba być hejterem, żeby pisać takie bzdury jak Yeti. WiiU nie jest dla mnie wart złamanego grosza w tej chwili, ale te zapowiedzi miażdżą. Pod absolutnie każdym względem

Opublikowano

dokładnie! tak jak z kupowaniem multiplatform na ps3, dostawać najbrzydsze wersje z dostępnych sprzętów co nie Yeti?

Nie.

Opublikowano

A jakie to są exy pokroju TLOU i GoW? Takie co są na playstation?

Opublikowano

OLO! Mario Kart pójdzie w 30 bańkach. Kilka razy więcej niż wszystkie gry Naughty Dog w jednej generacji. Mario 3D będzie jedną z najlepiej ocenianych gier wszechczasów. Pucujesz się o rimejki hd gier z PS2, a dissujesz rimejk jednej z najlepszych gier wszechczasów. Bayo to sequel chyba najlepiej ocenianego slashera wszechczasów. No i Xenoblade 2, sequel najlepiej ocenianego jrpga tej generacji i jednego z najlepiej w ogóle. Ależ trzeba być hejterem, żeby pisać takie bzdury jak Yeti. WiiU nie jest dla mnie wart złamanego grosza w tej chwili, ale te zapowiedzi miażdżą. Pod absolutnie każdym względem

Ale te wszystkie gry pojawią się w 2013? Poza tym mnie nie jara kolejny Mario, Yoshi, Mario Kart, Mario Part, Mario Sports itp. Jeśli ktoś narzeka, że jakieś serie się nie zmieniają, to Nintendo w tym jest mistrzem świata. Pisząc o klonie MH miałem na myśli ten nowy tytuł od Monolith. Ja tu widzę może 2,3 tytuły, w które chętnie bym zagrał, ale zero dla których kupiłbym WiiU.

Opublikowano

dokładnie! tak jak z kupowaniem multiplatform na ps3, dostawać najbrzydsze wersje z dostępnych sprzętów co nie Yeti? to ja już się pogubiłem, to w końcu jak jest? to wkońcu liczy się ilość exów czy jakość? bo widze ze raz jest tak raz tak XD jak ilość exów x360> ilość exów ps3 to psioczą że nie liczy się ilość a jakość, a jak w tym roku na x360 są nowe gearsy to sonykalpy krzyczą że bieda bo jest TLoU, GoW, i tam coś jeszcze.

Trzeba być elastycznym - jak Netia tudzież Magdalena Różdżka ;)

Opublikowano

Czym zmiotło? TyM klonem Monster Hunter?

Dobry kolo.

Przez chwilę moje serce zadrżało ze śmiechu, że być może miał na myśli Xenoblade 2, ale uff... klon MH to Monster Hunter.........................................................................................................

?

?

Opublikowano

Podaj mi odpowiedniki tych gier na którejkolwiek konsoli N.

Opublikowano

Bo WiiU to nie Playstation. Więc cokolwiek by nie wyszło to nie kupisz. Nic nowego. A to od Monolith to Xenoblade 2. Ale skąd taki ignorant może to wiedzieć

Opublikowano

A podaj mi odpowedniki tych gier od N na ps3 xD

tylko nie ku,rwa jakieś little big planety i quasi-strzelanki jak ratchet, bo się zasmarkam, a po chusteczki nie chce mi się iść do kuchni

Opublikowano

Podaj mi odpowiedniki Mariana i Zeldy na ps3. Yeti jak to Yeti - w temacie ninny zawsze bzdurzy

Opublikowano

Ja tu widzę może 2,3 tytuły, w które chętnie bym zagrał, ale zero dla których kupiłbym WiiU.

Ty ≠ wszyscy na szczęście.

Opublikowano

Pewnie, że nie kupie, bo mnie te gry nie interesują i nie dla tego, że wychodzą tylko na Wii. Halo czy Girsy są spoko, więc mam X360, tu nie chodzi o sprzęt.

Opublikowano

Ale bzdurzysz Yeti. Żal czytać.

Nintendo pozytywnie zaskoczyło i nie ma o co bić piany.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To że ciebie nie interesują, to nie znaczy, że to nadal nie są "hity".

Nowy god of war nawet nie będzie leżał obok mojego ps3, ale to nie znaczy, że nie uważam tej gry za hit, którym pewnie będzie.

Opublikowano

Podaj mi odpowiedniki Mariana i Zeldy na ps3. Yeti jak to Yeti - w temacie ninny zawsze bzdurzy

Nie ma? I to mi wcale nie przeszkadza, bo moje gusta są inne. Fakt, Zelda zawsze była świetna, ale reszta gier N nie jest dla mnie, może 15 lat temu.

To że ciebie nie interesują, to nie znaczy, że to nadal nie są "hity".

Nowy god of war nawet nie będzie leżał obok mojego ps3, ale to nie znaczy, że nie uważam tej gry za hit, którym pewnie będzie.

Rozumiem to, ale nie porównuj marki GoW do takiej Beyonetty, która pewnie sprzeda się znacznie gorzej.

Opublikowano

Mnie też nie interesuje nowy God of War, ale nie latam po forum jak kot z pęcherzem, żeby obwieścić wszystkim dookoła jaki to będzie crap. Ale Yeti to Yeti. Bycie sonoklapem zobowiązuje

Opublikowano

Pewnie, że nie kupie, bo mnie te gry nie interesują i nie dla tego, że wychodzą tylko na Wii. Halo czy Girsy są spoko, więc mam X360, tu nie chodzi o sprzęt.

Ale na poprzedniej stronie cały sprzęt spisujesz na straty twierdząc, że nikt nie kupi. Świetny wyznacznik - mi się nie podoba, to cały świat oleje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.