Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Yeti lepiej już nic nie pisz bo dosyć się tymi ostatnimi postami zbłaźniłeś XD

Xeno klon MH XD

No i to:

Jeśli ktoś narzeka, że jakieś serie się nie zmieniają, to Nintendo w tym jest mistrzem świata

No, a za to Sony ma GoW, które też zbytnio poza grafą się nie zmienia XD

Nie no widzę, w tym temacie dobre pokłady beki.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Obie gry to slashery, tyle, że Bayonetta ma ciekawszy system walki. Nie rozumiem, czemu mam nie porównywać.

A, no i bohater jest bardziej spoko. A nie tylko:

HURR DURR KU.RWA JESTEM ZŁY I BENDE BIŁ BOGÓW. ATENO WKU.RWIASZ MNIE XDDDDD

jedna z bardziej żałosnych "maskotek" w grach video

Edytowane przez ragus

Opublikowano
No, a za to Sony ma GoW, które też zbytnio poza grafą się nie zmienia XD

No jak się nie zmienia, przecież dodali multiplayer \m/

Panowie, tegoroczne E3 to będzie miazga :)

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Mam nadzieję, że MS i Sony tak pozytywnie zaskoczą od samego początku i nie popełnią błędu Nintendo.

Opublikowano

Raczej w to nie wierzę. Liczę po cichu na scenariusz WiiU na gwiazdkę 2013, nowy Xbox 2014, nowe Playstation 2015. Nic bym przeciwko nie miał

Opublikowano

Obie gry to slashery, tyle, że Bayonetta ma ciekawszy system walki. Nie rozumiem, czemu mam nie porównywać.

założe się że w szkole zabierali ci kanapki
Opublikowano

I niech pokaża gamplaye z gier,a nie rendery xDD

Opublikowano

Zawsze mogą zabłądzić w inną stronę, pakując gruby hajs w kinecty, wonderbooki i inne wynalazki

oczywiście modle się, żeby tak nie było

założe się że w szkole zabierali ci kanapki

nigdy w życiu :i_am_so_happy:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dawno to było odkąd ktoś tu zapewnił bekę i nie miał nicku na literę M :)

Opublikowano

@Lionel:zapomniałeś dodać kolejne strzelanki i gierki z cinematic experience press X to win XD

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

@Paliodor

I wiadomo żeby twórcy skupili się na multi. Teraz gra bez multi to guwno. Dokładnie więcej FPSow bo to rozwojowy gatunek XD

Paliodor wie o co mi chodzi :D chyba

Opublikowano

Mnie też nie interesuje nowy God of War, ale nie latam po forum jak kot z pęcherzem, żeby obwieścić wszystkim dookoła jaki to będzie crap. Ale Yeti to Yeti. Bycie sonoklapem zobowiązuje

Nie pisałem, że to będą crapy.

Pewnie, że nie kupie, bo mnie te gry nie interesują i nie dla tego, że wychodzą tylko na Wii. Halo czy Girsy są spoko, więc mam X360, tu nie chodzi o sprzęt.

Ale na poprzedniej stronie cały sprzęt spisujesz na straty twierdząc, że nikt nie kupi. Świetny wyznacznik - mi się nie podoba, to cały świat oleje.

No "nikt nie kupi", bo nie będzie np. kolejnego BioShocka czy FarCry, które na next genach będą 100 lat za tym co oferuje WiiU. Nintendo będzie ciągnąć ten wózek na swoich "oryginalnych i nowatorskich" eksach pokroju Mario Kart 14. Nie wyobrażam sobie sytuacji, aby WiiU powtórzyło sukces poprzednika, ale zobaczymy.

Poliodor, na pierwszy rzut oka wyglądało to jak MH, przerośnięte jaszczurki itp. Wchodzę na forum, podjarka, że N pozamiatało, oglądam screeny, filmiki i ku.rwa zastanawiam się, czym pozamiatali? Chyba tym, że zapowiedzieli kilka gier, które graficznie wyglądają jak tytuły z przed 4 lat, ale kwestii technicznych nie należy się czepiać, w końcu mowa o grach na WiiU. Przyjmuje do wiadomości, że ktoś może się jarać nowym Yoshim czy Shin Megami Tensei vs. Fire Emblem (co to ku.rwa jest?), kolejny killer to Wonderful, gra przeznaczona na nintedowskie PSS? Ja tam widzę tylko Zelde i Mariana, ten drugi nawet nie został pokazany, a pierwszy to remejk z GC. Więc pytam, z czym do ludzi?

Jeżeli N zacznie robić gry skierowane do starszych graczy, pokroju Girsy, GoW czy TLoU i będą tak samo świetne jak wymieniona trójka, to chętnie kupię tą konsole. Kolejnym Marianem na pewno mnie nie przekonają.

Opublikowano

Oho, wracamy do kwestii Nintendo - dziecinne gry.

Greg, atakuj.

Opublikowano

A kogo obchodzi jakiś sonoklap? Miliony ludzi to kupi, miliony będzie się jarało i tyle.

A, zdefiniuj "starszych graczy". Mam 32 lata. Jestem starszym graczem, czy nie?

Opublikowano

Mnie też nie interesuje nowy God of War, ale nie latam po forum jak kot z pęcherzem, żeby obwieścić wszystkim dookoła jaki to będzie crap. Ale Yeti to Yeti. Bycie sonoklapem zobowiązuje

Nie pisałem, że to będą crapy.

Pewnie, że nie kupie, bo mnie te gry nie interesują i nie dla tego, że wychodzą tylko na Wii. Halo czy Girsy są spoko, więc mam X360, tu nie chodzi o sprzęt.

Ale na poprzedniej stronie cały sprzęt spisujesz na straty twierdząc, że nikt nie kupi. Świetny wyznacznik - mi się nie podoba, to cały świat oleje.

No "nikt nie kupi", bo nie będzie np. kolejnego BioShocka czy FarCry, które na next genach będą 100 lat za tym co oferuje WiiU. Nintendo będzie ciągnąć ten wózek na swoich "oryginalnych i nowatorskich" eksach pokroju Mario Kart 14. Nie wyobrażam sobie sytuacji, aby WiiU powtórzyło sukces poprzednika, ale zobaczymy.

Poliodor, na pierwszy rzut oka wyglądało to jak MH, przerośnięte jaszczurki itp. Wchodzę na forum, podjarka, że N pozamiatało, oglądam screeny, filmiki i ku.rwa zastanawiam się, czym pozamiatali? Chyba tym, że zapowiedzieli kilka gier, które graficznie wyglądają jak tytuły z przed 4 lat, ale kwestii technicznych nie należy się czepiać, w końcu mowa o grach na WiiU. Przyjmuje do wiadomości, że ktoś może się jarać nowym Yoshim czy Shin Megami Tensei vs. Fire Emblem (co to ku.rwa jest?), kolejny killer to Wonderful, gra przeznaczona na nintedowskie PSS? Ja tam widzę tylko Zelde i Mariana, ten drugi nawet nie został pokazany, a pierwszy to remejk z GC. Więc pytam, z czym do ludzi?

Jeżeli N zacznie robić gry skierowane do starszych graczy, pokroju Girsy, GoW czy TLoU i będą tak samo świetne jak wymieniona trójka, to chętnie kupię tą konsole. Kolejnym Marianem na pewno mnie nie przekonają.

Śmieszne jest to, że w te Twoje dorosłe Girsy czy GoWy głównie będą przechodzone przez gimbusów, którzy jarają się wypowiedzianym fuckiem czy wypływającymi flakami. Zdziwiłbyś się ilu dorosłych gra w Mariana.

Opublikowano
gry skierowane do starszych graczy, pokroju Girsy, GoW czy TLoU i będą tak samo świetne jak wymieniona trójka,

Ja pier.dolę, a myślałem, że tylko Mendrek i ten cały Flash/Boro byli okazami jedynymi w swoim rodzaju, widzę, że jest i trzeci :/

No i chyba pora się leczyć skoro mam 26lat i jarają mnie bardziej te "dziecinne" gierki niż mega "poważne" tytuły które wymieniłeś. No ale strzelanki,krew i przemoc to najprostsze sposoby by przypodobać się dzieciarni i masom, szkoda, że na mnie to nie działa :(

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Oho, wracamy do kwestii Nintendo - dziecinne gry.

Greg, atakuj.

ale spoko jakby mario na wiiu nie był już takim gejem bez szkoły. nie mówie żeby od razu urywał łby i szczał do gardła, ale tak nie wiem, pegi12 chociaż.
Opublikowano

Domyślam się, że "starsi gracze" to ci, którzy podczas pokazu Last of Us na E3 wybuchali śmiechami, tupali i bili brawo przy każdym brutalnym zabójstwie. No tak, jednak te kilkadziesiąt lat trzeba przeżyć, swoje przemyśleć, żeby zrozumieć że OJAPIE'RDOLEALEMUDOJ'EBAŁŁUHUUU!

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

mario ciska w bowsera asteroidami. how cool is that?

Opublikowano

jak Nintendo to konsola dla dzieci to nie mam pytań, mogę wyliczyć ile crapów na psmove wyszło w tamtym roku a ile hardcorowych exów+18 na ps3? o i jeszcze nowy ratchet też był "dorosłym" tytułem i little big planet karting "dojrzały tytuł" same poważne gry ja,yebie

Edytowane przez Dr.Suess

Opublikowano

Ale serio powiedzcie co was tak jara po tej konferencji. Ze zapowiedzieli kolejna Zelde, Mariana i inne exy które były pewniakami?. Oczywiscie gry te sa swietne ale poza tym killerskim Xeno żadnych niespodzianek. A podobno tak mieli walczyc o developerow 3rd party.

Opublikowano

Śmieszne jest to, że w te Twoje dorosłe Girsy czy GoWy głównie będą przechodzone przez gimbusów, którzy jarają się wypowiedzianym fuckiem czy wypływającymi flakami. Zdziwiłbyś się ilu dorosłych gra w Mariana.

Girsy czy GoW mają coś takiego na okładce.

PEGI_18%2B.png

Mario, czy Yoshi są grami z goła odmiennymi, gdzie chodzą grzybki, wszystko jest kolorowe i ogólnie każdy dzieciak powie, że ekstra to wygląda, bo to taka bajka. Jeżeli ktoś ma 32 lata i zbiera pieniążki Marianem, niech tak będzie, nic do tego nie mam, bawisz się dobrze to graj w Mario czy LBP. Tylko do ku.rwy nędzy niech mi nikt nie wmawia, że Girsy czy GoW nie są skierowane do starszych graczy, bo to nawet nie jest śmieszne. To że dzieciaki po 14 lat tną piłą przeciwników na pół, a ekran tv jest cały pokryty juchą, nic mnie to nie obchodzi.

jak Nintendo to konsola dla dzieci to nie mam pytań, mogę wyliczyć ile crapów na psmove wyszło w tamtym roku a ile hardcorowych exów+18 na ps3? o i jeszcze nowy ratchet też był "dorosłym" tytułem i little big planet karting "dojrzały tytuł" same poważne gry ja,yebie

Właśnie, ja ja je.be, to się nasuwa po przeczytaniu twojego postu. Na PS3 tez są gry dla dzieci, kolorowe itp. Ale wskaż mi gry pokroju HR, GoW czy TLoU na Wii.

Opublikowano

do ku.rwy nędzy niech mi nikt nie wmawia, że Girsy czy GoW nie są skierowane do starszych graczy, bo to nawet nie jest śmieszne. To że dzieciaki po 14 lat tną piłą przeciwników na pół, a ekran tv jest cały pokryty juchą, nic mnie to nie obchodzi.

XD

Opublikowano

Girsy są skierowane do dorosłych, Marian do wszystkich. Dzieciak zdobędzie w Marianie 60 gwiazdek i będzie zadowolony. Starszy gracz zdobędzie 120 i nieźle się przy tym spoci i na(pipi)*je. Serio tego nie rozumiesz? Czy jesteś z kategorii tych ludzi, ktorzy muszą mieć krew ma ekranie, bo wtedy czują się prawdziwymi samcami alfa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.