Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Porównywanie konsol z 2007 i 2012 pod wzgledem line-upu, z różnych generacji zawsze na propsie.

Opublikowano

Nintendo ty chu.ju ... bede musial kupic wasza konsole. Exy na PS3 w tym roku ? Bitch please xD

PS. Beka z sonoklapa i jego "doroslych gier" :rofl2:

Opublikowano

Dla tych exów nabyłem konsolę, w czym rzecz ? Lepsze to niż zalew exow na Xboxa czy nowy Marian.

Nintendo ty chu.ju ... bede musial kupic wasza konsole. Exy na PS3 w tym roku ? Bitch please xD

PS. Beka z sonoklapa i jego "doroslych gier" :rofl2:

Opublikowano

Dla tych exów nabyłem konsolę, w czym rzecz ? Lepsze to niż zalew exow na Xboxa czy nowy Marian.

Każdy ma inne gusta, Ins będzie dobrze się bawił przechodząc kolejny raz grę, która pojawiła się 10 lat temu, czy skakał Yoshim z kwiatka na kwiatek, a ty będziesz zacieszał przy TLoU czy Beyond.

Opublikowano

Tak samo jak ja nie moge się przekonać do serii Final Fantasy i chyba dam sobie z tym spokój. Za dużo szans tej serii dawałem

Opublikowano

Xenoblade 2 i Bayonetta 2 to tytuly o wiele ciekawsze (i z pewnoscia beda tez lepsze) niz grzyboczarted i filmik cage'a.

Opublikowano
Każdy ma inne gusta

Dokładnie. Ja będę przeżywał fantastyczną przygodę w olbrzymim świecie następcy Xenoblade, trzymając kurczowo padleta i stawiając wyzwanie ogromnym bestiom, a np. YETI stuknie 3 razy X na padzie od PS3 podczas grania w Beyond i pewnie coś fajnego się stanie.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Xenoblade 2 i Bayonetta 2 to tytuly o wiele ciekawsze (i z pewnoscia beda tez lepsze) niz grzyboczarted i filmik cage'a.

Ciekawsze dla ciebie, ale lepsze? Tez dla ciebie czy jak to mam rozumieć, bo chetnie przypomnę ci ten post jak te gry pojawią się na rynku i porównamy oceny.

Opublikowano

Każdy ma inne gusta, Ins będzie dobrze się bawił przechodząc kolejny raz grę, która pojawiła się 10 lat temu

Czyli pominąłeś wszelkie HD kolekcje Sony?

Opublikowano

porównamy oceny.

1323558530262.gif

Opublikowano

chetnie przypomnę ci ten post jak te gry pojawią się na rynku i porównamy oceny.

Ocenami jaraja sie tylko ofiary, liczy sie opinia graczy. No ale to juz nie moj problem. Jak chcesz to mozesz nalezec do obozu pana M.

Opublikowano

http://www.gamrreview.com/news/89696/thq-dissolved-properties-sold-to-publishers/

Homefront: $500,000 (Crytek)

Metro: $5.8 million (Koch Media)

South Park: $3.2 million (Ubisoft)

Relic: $26.6 million (Sega)

THQ Montreal: $2.5 million (Ubisoft)

Evolve: $11 million (Take Two)

Volition: $22.3 million (Koch Media)

Niektóre kwoty wyglądają jak jałmużna.

Opublikowano

Każdy ma inne gusta, Ins będzie dobrze się bawił przechodząc kolejny raz grę, która pojawiła się 10 lat temu

Czyli pominąłeś wszelkie HD kolekcje Sony?

Mam tylko Ico i Sotc.

chetnie przypomnę ci ten post jak te gry pojawią się na rynku i porównamy oceny.

Ocenami jaraja sie tylko ofiary, liczy sie opinia graczy. No ale to juz nie moj problem. Jak chcesz to mozesz nalezec do obozu pana M.

No i jak będziesz chciał mnie przekonać, że twoje tytuły cieszą się lepszą opinią u graczy. Jakimiś postami na forach?

Opublikowano

Tak jeszcze bawiąc się w ocenki:

Xenoblade - 92

Bayonetta - 90

Heavy Rain - 84

oj porównamy, porównamy

Opublikowano

To studio miało jakąś gre w produkcji?

Opublikowano

Ma dwie - 1666 i Underdog.
Opublikowano

a z metacritic. tylko się pomyliłem. przepraszam i już zwracam HR te cenne 3 punkty jakości

a nawet niech będzie te 89. i tak przegrywa o cały punkt z bayonettą, i aż o TRZY z Xenoblade. A że Platinum Games i Monolith to nie są studia w kij dmuchał, to podobnych cyferek możemy się spodziewać przy sequelach (większych)?

yeti chciał się powołać na głupie ocenki i nawet tu poległ XD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Szefem studia był Patrice Désilets dyrektor kreatywny cyklu Assassin's Creed. Czyli znow chlop wrócił do ubi. Pracowali nad niezapowiedziana gra jeszcze.

Opublikowano

yeti chciał się powołać na głupie ocenki i nawet tu poległ XD

To jeszcze podaj mi średnie TLoU i Beyond.

Ja pie.rdole....

Opublikowano

będą podobne

przypomnimy, przypomnimy.

broń boże nie uważam, że ocena=jakość gry. czasami jednak trzeba się zniżyć do poziomu. nawet zabawne.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zawsze zostanie ten argument, że ludzie, których opinie trafiają na Metacritic, po prostu nie są starszymi graczami, więc nie ma co uogólniać.

Edytowane przez ogqozo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.